22

Манго

преди 10 години

Барозууу,имаме си документите,имаме.Паднат ли сега ограниченията,идваме!

21

аз

преди 10 години

До 2013- те и стая цел си ни приеха в ЕС

20

Ангел35917

преди 10 години

На черния дроб си го окачете този Шенген...Мен не ме бърка да си покажа за 10 секунди картата.А и ни искам черни и араби да превземат улиците както в Лондон и Брюксел....Лицемерни ***!!!!

19

Ееееей, западняци!

преди 10 години

Защо не подехте кампании, екстремистки движения и всякакви видови протести преди около 69-70 години, когато Чърчил и Сталин най-нагло преразпределиха зоните си на влияние на Балканите, погазвайки ратифициран международен договор?! Това е било чиста проба престъпление. Защо тогава мълчахте като п/тки, а сега се ежите?

18

Емигрант

преди 10 години

Да не ви дреме много, че няма да приемат *** в Шенген. Най важното е, че падат ограниченията за работа от 2014 год. Дали ще си показвате личните документи или няма на границите е все едно. ;)

17

Анонимен

преди 10 години

Ние това си го знаем, че до живот ще ни мотаете за Шенген. Свикнали сме с двойните ви стандарти.

16

conservator

преди 10 години

Щом британците не са в Шенген, значи е по-добре да не си в Шенген.

15

val 789

преди 10 години

Значи,за прием на бежанци и друга ***-България е член на ЕС,за интегриране на сегашни роми,бивши ***-България е член на ЕС,за изравняване на цени на стоки и услуги,данъци,такси,акцизи-България е член на ЕС,за осигуряване на климат ,условия,свободен пазар за развитие на обирджийските им фирми-България е член на ЕС.А КЪДЕ СА ПАРТНЬОРИТЕ НИ ОТ ЕС??? Ударихте на българина,както на магарето пред носа морковът"ЕС"и магарето си върви,ама канапа с който сте го вързали от ден на ден става по-гнил!!

14

БАЙ ГАНЮ

преди 10 години

КАТО НЕМА ШЕНГЕН ДА СИ ПРИБИРАТ ПАРЦАЛИТЕ ОТ БЪЛГАРИЯ ВСИЧКИТЕ ИМ КОМПАНИИ , ДА СЕ ЗАТВОРЯТ ГРАНИЦИТЕ ВИЗИ ЗА ВСИЧКИ ОТ ЕС ТАКСИ ЗА ПРЕМИНАВАНЕ ДЕТО ТЪПЧАТ ЗЕМЯТА НИ ДАЖЕ И ТАКСА ВЪЗДУХ ДА ИМА И ТОГАВА ДА ГИ ВИДИМ КОЙ КОГО НИЕ НЯМАМЕ КАКВО ПОВЕЧЕ ДА ГУБИМ САМО ЗДРАВО РЕНДЕ ЩЕ ГИ ОПРАВИ ТИЯ ЕВРОПЕЙСКИ

13

Анонимен

преди 10 години

Бежанците бяха "теста за Шенген" ние не го издържахме. Границата отдавна трябваше да я затворим. Да не са луди да ни пуснат в Шенген сега с всичката тая ***, която чака да емигрира в по-добре устроени държави?! Сами си го вкарахме с тия сирийци. Ако имахме истински управници, а не лукови глави и продажни *** всичките "бежанци" до един щяха да бъдат обратно екстрадирани, защото 80% от тях изобщо не бягат от никаква война, а търсят достъп до Западна Европа чрез нас.

12

Pimp C

преди 10 години

Ако ние не спазваме санкции, но ако те не ни допуснат пием студена вода, кой е шовиниста сега?????????????

11

от Шенген

преди 10 години

В Шенген не приемат талибани и криминално проявени министери и депутати

10

Анонимен

преди 10 години

Да не са луди да ни приемат! С тази зестра от има няма 20 000 "бежанци", които нарастват в геометрична прогресия, без нашите мургавелци!

9

Гошо...Тъпото

преди 10 години

Барозу ще ни...плаши с отлагане от шенгеня.Абе този европейски...чиновник явно не е...чел историята и не знае,че в който съюз сме...влезли,се е...разпаднал.

8

eyeless

преди 10 години

Значи не е справедливо ние да дискриминираме тия пиявици, но е справедливо тоя да дискриминира цяла държава? Да живее лицемерието...

7

ББ

преди 10 години

Барозууу, да го поеме @нално!!!

6

Анонимен

преди 10 години

Аз не драпам нито за прогнилия ЕС, нито пък за Шенген! А иначе какво правим в собствената си дъжава то си е наша работа! Видяхме ви на ЕС "ценностите" а благодаря да ми давате акъл!

5

2013

преди 10 години

Е много ясно - нали тогава всички бежанци и нелегални имигранти ще могат съвсем легално да отидат във Франция, Холандия, Германия и където си поискат. Така че ЕС ще ни държат в чакалнята още години, защото сме една от входните врати към Европа, и така им е най-удобно.

4

анонимен

преди 10 години

всички да си разплетем чорапите много важно че не сме ге защо не даватпари за бежанците а дават на филипините старата к европа пак с двоенстандарт

3

шенгенчо

преди 10 години

На нас не ни трябваше изобщо ЕС, видяхме до къде я докарахме...Особено сега, с това управление е абсурд да се говори за Шенген,а и бежанците, както си минават транзит през границата...просто сме за АС(анадолски съюз)