111

СЛАБОУМЕН

преди 10 години

ПРОСТИ ИМ ГОСПОДИ НА СТУДЕНТИТЕ-ОКУПАТОРИ. ТЕ НЕ СА ВИНОВНИ... НА ТЯХ ТОЛКОВА ИМ СТИГА УМСТВЕНАТА ВЪЗМОЖНОСТ "ДА ПРАВЯТ ТОВА КОЕТО ИМ КАЗВАТ И ЗА КАКВОТО ИМ ПЛАЩАТ"

110

ГЛАС НАРОДЕН

преди 10 години

Академичното ръководство на Софийския университет "Св. Климент Охридски" НЯМА ЛИ НЯКОЙ РАБОТНИК ПО ПОДДРЪЖКАТА, ЧЕ ДА СЧУПИ ТОЗИ КАТИНАР И ОТВОРИ ВХОД/ИЗХОД НА УНИВЕРСИТЕТА ??? В КОЯ НОРМАЛНА ДЪРЖАВА ШЕПА СТУДЕНТИ ЩЕ СИ ПОЗВОЛЯТ ПОДОБНИ ДЕЙСТВИЯ??? СЪЩИТЕ ТЕЗИ ОКУПАТОРИ ЗА КАКВО ТОЧНО СЕ БОРЯТ... СПОРЕД МЕН ЗА БЕЗЗАКОНИЕ И ТОВА НА ПРАКТИКА ГО ДОКАЗВАТ. ЗАЩО ОЩЕ ГИ ТЪРПИТЕ ДА СИ РАЗИГРАВАТ ИГРИЧКИТЕ ЗА КОИТО НЯКОЙ БРОИ ПАРИТЕ НА ДАНЪКОПЛАТЕЦА...

109

Анонимният

преди 10 години

Зад всички напъни за дестабилизация на държавата се види ръка на слабоумни ***, които не могат да измислят нищо, което да хване дикиш пред народа.Свинефермата герб могат само да крадат пари и правят золуми!

108

Drunderski

преди 10 години

До Анонимен 115Като говориш за някой друг не се гледай в огледалото!

107

Drunderski

преди 10 години

До Василев 106Университетите не спадат към:промишлеността, транспорта, селското стопанство, паричната и кредитната система, други стопански отрасли, отделни стопански предприятия, държавни учреждения, стопански предприятия или обществени организации. Те са с независим статут като си тръгнал да цитираш закона го цитирай правилно!

106

Анонимен

преди 10 години

Тия са ***,безполезна *** с чалгарски манталитет

105

98

преди 10 години

ДОБРО РЕШЕНИЕ ,ТАМ ДА СТОЯТ КАТО ЗАТВОРНИЦИ.ТАКА СЕ САМОНАКАЗВАТ ,ЧУСТВАТ СЕ СИЛНО ГУЗНИ ЧЕ БОКО ГИ Е ПОДВЕЛ

104

SeishinBG

преди 10 години

До eyelessИзказах се по този начин, защото всички са едни и същи просто след смяната на режима хората в тези партии просто се пребоядисаха. Няма разлика. Всички се водят от една доктрина, която включва крадене на пари и издевателстване над народа.Всички са едни и същи и просто си разменят топката през няколко години.Най-големият проблем в България е неработещата Съдебна система. В момента е силно зависима и изпълняваща определени интереси на определени политически/икономически групи!

103

Анонимен

преди 10 години

Червени, селяни, стиска ли ви да арестувате студентите, май не ?

102

син боклук

преди 10 години

преподаватели обявили политическите си пристрастия веднага да бъдат уволненибез оглед на цвят и без оглед на мотиви-------------------------------------------------------заплатите на тия идват от нассамо 2 месеца по рано си счупваха краката да ни ухажват и да ни предлагат кво ли несамо и само да запишем децата си при тях още тогава трябваше да ги оставим да умрът от глад,чужди университети бол -а и дипломата се признава навсякъдене е съмнително воняща на подкуп

101

eyeless

преди 10 години

До SeishinBGЕ как едни и същи бе, като изключим БСП, нито една от сегашните партии не я е имало в началото на "прехода" от трън та на глог. СДС които донесоха (или по-скоро ни набиха) демокрацията - никой вече не ги бръсне за нищо. Царчето беше ново, борчето е ново, болния сидеров и той, преди имаше само вмро.Тя политическата система не е измислена от *** - има си селекция, само *** се допускат до власт, което гарантира че ако се появи някой нов успеваем кандидат той ще е *** също

100

Василев

преди 10 години

Къде е прокуратурата и полицията. Да вземат да се самосезират.Чл. 107. Който с цел да отслаби властта или да й създаде затруднения разстройва или подравя промишлеността, транспорта, селското стопанство, паричната и кредитната система, други стопански отрасли или отделни стопански предприятия, като използува държавни учреждения, стопански предприятия или обществени организации, като възпрепятствува тяхната дейност, или като не изпълнява възложените му важни стопански задачи, се наказва за вред..

99

SeishinBG

преди 10 години

До eyelessПроблемът в България е, че на всички избори тези 24 години едни и същи партии получават управлението на държавата, защото новите и амбицирани партии за промяна не могат да достигнат масово покритие над народа. Милиони държавни пари се харчат за реклами на големите ПП и замърсяват цялата медия.Новосформираните партии нямат такъв паричен ресурс. Хората нямат избор.Има много неща да се променят в ИК, но по този начин ще си подпишат смъртната присъда големите играчи...Нужни са промени.

98

BGN

преди 10 години

Тия КАУНИ сами настройват хората срещу себе си!!!Отделно, вътре има няма 50 човека, от който 4 ПАПАГАЛА дават интервюта, с тоя китайски катинар, ако студентите решат да си върнат университета( щот тия не са студенти), колко време ще издържат ???

97

Студент

преди 10 години

До АНОНИМНА,ти си толкова куха, че няма как да си била студентка, айде поосмисли малко !!!

96

Анонимен

преди 10 години

Има ли молби за служебни заверки в деканатите от окупатори!? Със сигурност знам за няколко със статут прекъснали ... Тях не ги е.. година и т.н Кой са преподавателите водили полит. агитации в деполитизиран университет!?

95

eyeless

преди 10 години

До SeishinBGНо без значение избирателната активност, управляващата коалиция управлява ... защото има повече гласове, това е начина по който "демокрацията" работи, и колкото и да е зле, на този етап няма по-добре. Не съм фен на нито една от партиите които са или са били на политическата сцена, но тва да се сменят правителства през няколко месеца не е в интерес нито на хората нито на държавата, още повече когато може единствено да смениш един *** с друг.

94

eyeless

преди 10 години

До SeishinBGВиж сега, мен ако питаш тия "демократични избори" са пълен *** от който нищо добро няма да излезе, ако ще цялата държава да си протрие петите от протестиране. И да, повечето ако не всичките подадени гласове са дело на една или друга заблуда, или на хора които се продават, или на хора които са наивни или на хора, които са наследили политическа ориентация. Положението няма да се оправи докато хората продължават да гласуват, защото по тоя начин просто се съгласяват с това което е

93

varg vikernes

преди 10 години

Кво търпение към терористи.Едни клещи за метал и съм вътре.От две седмици ви звъня в университета паляци.Що не вдигате ве?

92

Ивайло

преди 10 години

Преговарят !!!!Я влизайте с палките и наред !!!!!!Бой Бой Бой !