249

КУРЧАТОВИЙ 104

преди 10 години

ПОКАЙТЕ СЕ!

248

Ангел Димитров

преди 10 години

И на мене ми е жал за студентите. Незабавно трябва да пенсионират от Университета псевдоучени политикани-байганьовци като "проф."Калин Янакиев, "доц.д-р" Радка Влахова и доц. Елена хаджиева-МерУдийска от ФСФ, доц. Ал. Кьосе..., които стоят в СУ, за да реализират болните си политически идеи и робуват на своя гуру Иван Костов. Те лъжат студентите и ги подстрекават. Въпросната Радка Влахова не влиза в лекциите си, какъв преподавател е тя и какъв морал има????

247

Анонимен

преди 10 години

This is not a protest. This is anarchy.

246

СУ

преди 10 години

КАКВО ОЧАКВАТЕ СЛЕД КАТО ПРЕСТЪПНИЦИ В ПАРЛАМЕНТА ИЗБИРАТ ШЕФА НА ДАНС?КОЛКОТО ПОВЕЧЕ ТЕЗИ ХОРА СЕДЯТ В ПАРЛАМЕНТА ТОЛКОВА ПОВЕЧЕ СВОИ ХОРА ЩЕ УРЕДЯТ И ЩЕ ПРОДЪЛЖАВАТ С ПРЕХВЪРЛЯНЕТО НА МИЛИОНИ В ОФШОРНИ СМЕТКИ!Делян Пеевски беше нужен за да замаже престъпленията на: Петър Ангелов от ДПС за източване на 10 млн. лева от ДДС,следствен,но станал депутат от София с гласовете на хора от Турция. Същото е с другия българин от ДПС - Щерьо Щерев също замесен в изнасянето и пране на пари.ОСТАВКА!

245

Анонимен

преди 10 години

БРАВО БЪЛГАРСКИ ДЕЦА ! НЕ СЛУШАЙТЕ ЗАЩИТНИЦИТЕ НА ТАЗИ УРОДЛИВА ВЛАСТ. ВЛАСТ КРЕПЯЩА СЕ НА ПОЛИЦЕЙСКОТО НАЛИЛИЕ !

244

XXX

преди 10 години

Пише се "раноблудни". Сбъркали сте заглавието!!!

243

Drunderski

преди 10 години

До Анонимен 262И което не успяхме през 1999 също. Тогава нас ни излъгаха! Надявам се те да са се поучили от нашите грешки! Не се учудвай човече, това са мъзеливи хора, които ги е страх от промяната те са измиращ вид, всички хейтъри тук до година вече няма да има за какво да пишат, защото няма да има кой да им плаща!

242

Drunderski

преди 10 години

До GeorgievaКолко дълбокомислено Георгиева и какви права имаш?1. Имаш право да мълчиш, защото и да говориш няма кой да те чуе!2. Имаш право да си беден защото богат няма да станеш дори умения да имаш!3. Имаш право да си ***, защото ако си уме само ще те боли повече!Ти от кое право се възползваш Георгиева?

241

Нулева

преди 10 години

Добре де, като искат нулева година да се вземат парите от СУ да се резпределят на другите университети и чиста работа - ще се иконовиса и от парно и от заплати. Но това вслучай, че всички искат да се напиват до зори с ранобудните студенти. Докога тая държава ще бъде изнудвана от 20тина двойкари, които така или иначе не учат. Айде стига - видя се, че от предишните протести намазаха 3-4рима, които си осигуриха политическата кариера. Сега на колко ще осигуряваме политическата кариера?

240

Иванова

преди 10 години

Сега е редно да се организираме и да направим окупация на "ОКУПАЦИЯТА" и да не даваме пиле да префръкне, камо ли ядене и пиене .... даже и тоалетна хартия и презервативи да не прехвръкват ....

239

Анонимен

преди 10 години

Тия дрисъци не могат ли поне да се обръснат.Приличат на талибани.А то нищо чудно и такива да са.Нали т.нар.ни президент,дето ги организира и възхвалява е с рязана цев.

238

чичко Паричко

преди 10 години

Купувам млада, хубава, руса студентка на пълна програма за 20 лева на час. По грозните да носят по една бутилка с ракия.

237

JT2

преди 10 години

До АнонименПриятелю,как може да те заинтригуват коментарите на тая червена ***?Не си ли свикнал?Това са безмозъчни същества.

236

Анонимен

преди 10 години

Днес случайно преглеждам форума по това време на деня и не е за вярване.Как е възможно толкова другари да висят по форумите?...Погледнете реално на нещата,тези деца искат да свършат това ,което ние не направихме преди24год. Тези млади хора искат да работят,а не социални помощи. Разберете,че не може само да лъжем и крадем като политиците.Не обиждайте будните хора,а им подражавайте.

235

поумнял данъкоплатец

преди 10 години

ИСКАМ НЕЗАБАВНА ОСТАВКА НА РЕКТОРА !

234

фен нa Боко

преди 10 години

Абе, хора! Къде се скри ГЕЙБЕРАСТЧЕТО Янев? Сигурно реди закона на Тиквите за справедливост. :)

233

независим

преди 10 години

244,Леле, адски план на окупаторите. Учат пет години на държавна издръжка, правят си тук децата и без зад граница. Ние , пенсиите , все някак ще се оправиме, ама децата ви , за какво са ви виновни, че и за тях да няма нищо ?Постави сериозен проблем пред останалите тук и много мислиме по дилемата, но май на скопяване ще се тръгне.Поне малките да спасиме,а?

232

Анонимен

преди 10 години

предлагам да съберем алкохол и да си откупим от Ранобудните университета

231

син боклук

преди 10 години

а смеха ще бъде най силен когато Бареков вземе в Пловдив повече гласове от мъртвородения ти реформаторски блокхващаш ли положението дядка

230

Анонимен

преди 10 години

Държавата да изпълни задълженията си към данъкоплатците и незабавно да пристъпи към спиране на плащанията за издръжка на Софийския университет.