46

Анонимен

преди 10 години

НИКОЙ НЯМА ДА ГИ ПРИЕМЕ НА ЗАПАД, ОЩЕ РУМЪНЦИТЕ ЩЕ ГИ ВЪРНАТ МОМЕНТАЛНО!Едно е да искаш, друго е да можеш, а трето и четвърто е да го направиш!

45

РЕАЛИСТ

преди 10 години

Няма как да спрете бежанците!Посрещате и ги нападате като врагове но всичко се връща на този свят.Тези отчаяни хора не се боят от нападения и бомби.Ако продължавате така много кръв ще се лее и в България=============================================================

44

deep spirit

преди 10 години

..TURCIYA NE E DLUJNA DA ZADIRJA ILI INTEGRIRA TEZI BEJANCI! BULGARIYA NI NAY MALKO! NO NE BIVA DA SE PODIGEAVAME S TEZI NESHTASTNI HORA, V GOLTAMATA SI CHAST

43

deep spirit

преди 10 години

SIRIYSKITE BEJANTCI NE IDVAT V BULGARIYA S CEL DA JIVEYZT TUK! CELTA IM SA BOGATITE ZAPADNNI STRANI! TOVA SA INTELIGENTNATA CHAST OT SIRIYSKOTO NASELENIE!

42

Анонимен

преди 10 години

За бивш Шеф на разузнаването такъв политдемагогски коментар е недопустим, той е нереален коментар, не отговаря на действителността, че сирийците ще се върнат, ТЕ НЯМА ДА СЕ ВЪРНАТ! Язък ти за генералските пагони!

41

Анонимен

преди 10 години

Тези хора си живеят в Турция чудесно и нека си седят там до края на безкрайната война. И религията и обичайте и културата им са еднакви, а Турция е богата и просперираща държава за разлика от бедна и бедстваща България в която пенсионерите "живеят" с 85 евра на месец, а има хиляди без една стотинка в джоба!

40

ей, прост електорат

преди 10 години

Абе човекът ви е казал, че ако ги нападаме ще отговорят със същото. Не знам колко трябва да сте прости да не го разберете.

39

Войник

преди 10 години

Турция наруши правилника на нато еми иска да се отърве от бежанци . Да и го върнем през 1989 как затвори границата си та да предизвика скандал с възродителния процес . Сега наш ред е да затворим граница че да и е тъпкано

38

NIKO11111

преди 10 години

Мерси от такива приятели на България. Приемайки такива бежанци, казваме и на собствените ни граждани, че ако тук стане война те ще трябва да бягат вместо да се сражават.

37

Анонимен

преди 10 години

Мене ми се чини, че не е бригадир, а манекен!(

36

Разобличителя

преди 10 години

Аспарухов,усети ли как ви изиграха с тези бежанци. Накрая те ще бъдат причината да паднете от власт.Разобличителя

35

Анонимен

преди 10 години

Бриго, как може да допуснеш изобщо, че тези хора ще се върнат в Сирия? Ти да не падаш от Небесата случайно? Тези хора са си българи завинаги! Форевър!)))

34

край

преди 10 години

Тези хора смърт ли ги дебне в Турция. по правилата на международното право бежанците остават в първата сигурна страна -съседна на конфликта. там под грижете на международната общност изчакват края на войната и се ВРЪЩАТ в страната си. Това че в сирия боеве не значи че тези хора трябва да дойдат пък камо ли да останат в България. Така че да не ми говорят за това че трябвало да иги приемем и интегрираме в обществото. Всеки който ги разправя тие е националн предател и има друг интерес.

33

Анонимен

преди 10 години

Бригадир Аспарухов- герой на НРБ! УРААААА!

32

Анонимен

преди 10 години

Така самопровъзгласилите се "политици" , да спрат да се правят на големи хуманисти , защото във народа има натрупано огромно напрежение и все някой ден и то , може би скоро ще избухне.Тогава не знам къде ще се крият.........

31

kireza

преди 10 години

До АнонименИ ЗА КРАДЕНЕ!!! :)

30

Анонимен

преди 10 години

По стандарта на ЕС за бежанец се отделят на месец 500 евро!От ЕС и еврокомисар Кристалина Георгиев , тихомълком се появи информация, че ще отпуснат пари за издръжка на бежанците в Бг!5000 бежанци за сега х 500 евро на месец= 250 000 евро х 12 месеца= 3 000 000 евро.В България-мин. заплата е 145 евро, бежанците ще получат тази сума,останалата сума отива в местни политици и бизнесмени=2 100 000 евро!Както казва мечо Пух-колкото повече,толкова повече,в случая бежанци и пари за усвояване!

29

до 29

преди 10 години

Кой нормален човек иска да остане в мизерната ти държавица. Толкова ли си сляп. България е едно жалко подобие на държава с разграбена социална система и крадци на властта. Сирия е военна сила! Все едно един италианец да тръгне да се спасява за България и да иска да живее тук. Хората искат да ходят в Германия и Америка. Умрял ти е някой за скапана съвкупност от племена. Защото България се превърна на едно ПЛЕМЕ. От държава на племе ни направиха. И ти си доказателството за това с коментара си!

28

Анонимен

преди 10 години

Помислете за евреите преди 70 години. До ден днешен ни благодарят. Генералът го е казал правилно. Сега е моментът да спечелим приятели! Дипломатическия ум на България трябва да се задейства. Но като гледам, явно нито дипломати, нито здраво мислещ народ е останал. Особенно второто. Ако си мислите, че България няма ресурси да се погрижи за 10.000 чужденци жестоко се лъжете. Просто още не са решили в кои джобове и как да изтекат помощите за чужденците.

27

обективен

преди 10 години

Бригaдиро кaто рускa пружинкa, дaвa aкъл нa НAТО, бaси aнaхронизмa. Бегaй пей с Кaбзон зa цървенaтa ви хaрмия!