7

Анонимен

преди 10 години

той си го казва в прав текст -работата му е да съдейства на престъпниците случайте над 100 ,браво да му дадат още един орден и да го назначат за министър на правосъдието

6

ДОЛУ БСП

преди 10 години

Случаят Боевски говори достатъчно за експертността на "експертите" на правителството на Орешарски създадено от мафиотския кръг на Станишев!

5

логично

преди 10 години

Браво на ПОсланика! "Чавдар Николов допълва, че неговите аргументи по случая "Боевски" не са били взети под внимание и не им била дадена публичност."ПО целия свят разказват онова, което казва Николов, само Вигениен ДЕФОРМИРА правната и логична същност на съдебната практика в Бразилия, за да ЗАБЛУДИ българите.Когато четях сухото изявление на Вигенин си спомних за РАБОТНИЧЕСКО дело от 1945-1990.( каквото каже одна партия никой няма право да РАЗСЪЖДАВА или да се даде думата на "наказания'

4

ti6o

преди 10 години

не мога да разбера за какво го обвиняват човека, нито някой прокурор или съдия в Бразилия му докладва защо е пуснат Боевски , нито пък Боевски му се е обадил и е казал тръгвам за Бг.

3

Big Bad Wolf

преди 10 години

Чавдаре, не се прави на пионерче не ти отива на годините.

2

Наум

преди 10 години

Ето ти факти Чавдаре: 9 кг. кокаин, 2 години затвор, свобода без последствия, ... Ще излезе, че си струва да си трафикант - това ли трябва да е посланието?!

1

Анонимен

преди 10 години

Чавдаре, айде ако ти е останала поне малко чест, млъкни.