30

Анонимен

преди 10 години

От момента на атентата в Сарафово конака на Доган с всички замесени български политици се следят отвън от чужди разузнавателни централи. ДПС депутата Бисеров е установен като лице към което се движат капитали с финансиране от радикални ислямски терористични фондации и клонове на Ал-Кайда.Станишев отива мин.седмица в Израел начело на делегация на ПЕС и се среща с вътрешния им министър.Късно вечерта миналата сряда той получава ПАПКА от израелците в която Мосад ЦРУ.... описват за ДАНС и МВР в опустошителни детайли схема за финансиране и разпространение на радикален ислямски тероризъм в България и

29

Анонимен

преди 10 години

И защото Тодор Живков гонеше турските ***, а не ги вкара с парламента като СДС и разните европеидни натовски ***.За това паметник трябва да му вдигнем, на Капитан Андреево с лице към Турция. Да го гледат всички турци, когато идват да си взимат пенсиите и да гласуват.

28

Анонимен

преди 10 години

Защо ДАНС не е започнала следствие срещу мутрите като Тиквата и Цеци?А Бориславова? А Прокопиев? А Василев? А Сакскобурготски?Крадеца вика: "Дръжте крадеца"!Циркаджии.

27

Анонимен

преди 10 години

Защото по времето на Тодор Живков имаше здравеопазване и никой не е ходил гол и бос.А за раздаване на колите - става дума за 80 тойоти, купени от да кажем партийни босове на преференциални цени в левове. Но не са били подарени или дадени.А сега само НС има 120 мередеси и Ауди, които се използуват без пари, а са купени с парите на държават, докато в цяла София има 17 (да 17!) линейки.Колкото до апартаментите - ЦвЦв е взел доста повече от всеки член на ЦК

26

FBI

преди 10 години

Тодор Живков защо не е в Затвора? Главната прокуратура започва срещу него 5 дела.През 1990 г. е образувано дело за насилствената смяна на имената на българските турци и принудителното им изселване от 1984 г. до 1989 г. В периода до 1998 г. Върховният съдвръща делото 4 пъти за доразследване във Военната прокуратура.На 25 февруари 1991 г. започва процес за незаконно раздаване на апартаменти, коли и представителни пари от УБО. На 4 септември 1992 г. Върховният съд го признава за виновен и го осъжда на 7 год. лишаване от свобода и да върне на държавата 7 млн. лева.

25

Анонимен

преди 10 години

До Тцъ ТцъъъъКакто може един Мин. председател с 4 апартамента да ни управлява в момента!!!

24

Hayvanko

преди 10 години

Evala Biserov - golqm pi4 izleze - gepi parada i im bi duzpata na tezi smeshnitsi

23

йордан

преди 10 години

ей,много *** народ ,то затова сме на този хал.Хулят инсинуациите срещу Бойко,престъпниците са *** и хидрогеолозите от ДПС .Няма управия с този злобен и завистлив българин,нещастници.

22

FBI

преди 10 години

Главната прокуратура започва срещу него 5 дела.През 1990 г. е образувано дело за насилствената смяна на имената на българските турци и принудителното им изселване от 1984 г. до 1989 г. В периода до 1998 г. Върховният съд връща делото 4 пъти за доразследване във Военната прокуратура.На 25 февруари 1991 г. започва процес за незаконно раздаване на апартаменти, коли и представителни пари от УБО. На 4 септември 1992 г. Върховният съд го признава за виновен и го осъжда на 7 год. лишаване от свобода и да върне на държавата 7 млн. лева.

21

:)

преди 10 години

До МОЛЯ ВИ..Я се скрий бе, платен ***. Коментирай бисерчето и свинка пеевска, кажи как са жертва на заговор и колко достойни българи са. Добре се вижда кой има сметки в чужди банки и кой го разследват за пране на пари. ***.

20

МОЛЯ ВИ..

преди 10 години

МОЛЯ ВИ СТИГА СТЕ ГО СЛАГАЛИ ТОЗИ ЧОВЕК ПО СТРАНИЦИТЕ СИ НЕ НИ КАРАЙТЕ ДА НЕ ВЛИЗАМЕ ПОВЕЧЕ И ДА ЧЕТЕМ ЗА ЧОВЕК КОЙТО ОТДАВНА ТРЯБВАШЕ ДА Е В ЗАТВОРА БЕЗСРАМНИК КОЙТО ИЗЛИЗА И ГОВОРИ В НАРОДНОТО СЪБРАНИЕ БЕЗ ДА СЕ ПРИТЕСНЯВА ЧЕ Е ПОДСЪДИМ ЛЪЖЕЦ ЛЪЖЕЦ И КРАДЕЦ НЯМА ДА СЕ ИЗНЕНАДАМ ЧЕ ИМА ПАРИ В ЧУЖДИ БАНКИ А МОЖЕ ТЪСТА МУ ДА ГИ ПАЗИ НА СЕЛО ЗАРОВЕНИ

19

Анонимен

преди 10 години

Ами защото, изглежда Пеевски -Доган са председатели на ДАНС.Изглежда идеята е била с назначаването на Пеевски всички далавери да се заметат (както е ставало досега),но понеже тази идея пропадна (Доган е неформалния шеф на ДАНС),затова и той научава първи.Господин Цветанов,уважаваме Ви и Ви вярваме,не ни разочаровайте!

18

А офшорките на Герб?

преди 10 години

Борисов и Плевнелиев също имат офшорни фирми и сметки, които не са декларирали и не са им платили данъците. Борисов има общи фирми с Цветелина Бор. и Пашата, а Плевнелиев с Иво Прокопиев. Кога ще ги видим в затвора? А Цветанов с далаверите с терени на дюните, десетки милиони от държавни поръчки, контрол на контрабандата за милиарди?

17

:)

преди 10 години

После се чудете защо точно Пеевски беше назначен (макар и за кратко) за шеф на ДАНС.

16

Един Българин

преди 10 години

Дали са знаели и какво са знаели е едно, но по-големият проблем е че държавна силова структура информира някакъв си "непочетен" председател на някаква фирма... Ето това е големият проблем. Предишните поне не са го уведомили (дори и да са знаели) иначе отдавна да е бил в ЮАР да си пие биричката с Галевци!!!

15

Хасмукар

преди 10 години

Ами, Бисеров може да отиде на съд, а вие с Боце ги криете ваш`те мушмороци. Бе що не го вземете в Герб, Бисеров, все ще ви научи на нещо.

14

Анонимен

преди 10 години

много въпроси има защо кой къде колко а отговори не

13

Анонимен

преди 10 години

СМЕШНИККакво направи докато беше министър срещу предишните само казваше ,че са си гласували закон за недосетаемост

12

Анонимен

преди 10 години

ПарЦуЦа ........ ЦоКо ........... Боко ........

11

123

преди 10 години

а ти Цурик като си знаел за разработката защо нямаше от твойте цветущи и необосновани операции или изпълняваше заповедите на тия приятелски служби и държави