15

ку ку

преди 10 години

пи пи

14

Анонимен

преди 10 години

тия пропаднали рИформатори са скрите *** на мутрата от Банкя. само това е достатъчно за да ги заплюе човек

13

Мразим ви безплатно!

преди 10 години

Абе, тези олигарси, като въпросната Пръмова, не разбраха ли, че не им вярваме и не искаме повече тези стари партии и муцуни?!

12

Анонимен

преди 10 години

Който и вярва, сам си е виновен...Аз на "реформаторски" проституиращи не вярвам.

11

ЯСЕН

преди 10 години

В ИМЕТО НА ВЛАСТТА ,ТАЗИ И С ДЯВОЛА ЩЕ СЕ СЪЮЗИ ,А Е ТОЛКОВА ПРОСТА ,ЧЕ НЕ РАЗБРА - НАРОДА СТРАШНО МНОГО Я МРАЗИ !!!

10

2012

преди 10 години

До stan31 Има Дядо Мраз Е Жив и пак ще раздава подаръци.

9

Бай Он

преди 10 години

Като гледам - 10:1 сме против предателите и унищожителите на съвременна България ТУК.Може да се окаже, че сме и много повече.Чудя се колко ли безсрамен трябва да бъде човек, че като пръмова да мине през всички "партии" (разбирай клонинги на БКП), да продаде българската енергетика и после да се изпъчи да бъде избирана. Това не е просто наглост и безочие, това е цинизъм, скодоумие и ексцентрична перверзност според мен...

8

Панчо

преди 10 години

Кунева,хората протестират и срещу такива като тебе!

7

stan31

преди 10 години

Има ли някой който да й вярва още на тази?

6

Одисей 1 заличеният

преди 10 години

6 Приемат ги Гоше почти 7% ги приемат и то без да сме влезли все ощев предизборна ситуация , без да са представили конкретна платформа а само насоки и принципи , без да са се организирали все още , без да са предсавили на обществото своето предложение за Премиер на страната , и това ще стане , всичко по рреда си.

5

Гошо...Тъпото

преди 10 години

Тези приема ли ги някой на...сериозно и какво ще...реформират в обрулената ни държавица.Всъщност,за...обрулването й,са виновни и те в предишните си политически...превъплъщения.А сега си мислят,че народът ги чака като...месии и спасители;то бива нахални...същества,ама тези...рИформатори удариха тавана.

4

Анонимен

преди 10 години

Пак на власт иска... Много са гладни, брей, и то след толкова лапане!!

3

Анонимен

преди 10 години

ДРУГАРКАТА ПРЪМОВА ГЛАДНА КОКОШКА ПРОСО СЪНУВА. ХЕМ ГРОЗНА ХЕМ И НАХАЛНА. С КЕФ ДА И ГО НА.УТАМЕ ОТЗАД ДА И УМРЕ ПУ.КАТА ОТ ЯД.

2

Бай Он

преди 10 години

Малиии стиснатите устенца на Другарката, дето първо превзе БКП-Политбюро, а после продаде АЕЦ, много са убави бре! Какви ли *** е правила, прави и сега Другарката Пръмова!Кой от Вас мисли, че тя мисли за БГ-народеца? Да тури тукпо един михус. Който мисли, че прумова е предателка и корумпе - да тури тук по един плюс (+)!

1

DEVIL-JIN

преди 10 години

Пу мамати т и гнусна твар.