13

Анонимният

преди 10 години

Мечти и неистови напъни за властване, ядене на ядки, летене със самолет, рязане на лентички и безгрижен живот. Каква Конституция, какъв правилник, какви права - тогава, когато само тяхната демокрация е важна и само техните права са важни и значими. Дано финикийските знаци не определят значимостта на тяхната демокрация и на техните права.

12

Анонимен

преди 10 години

В момента България се управлява от най-корумпираното, мафиотско и сталинистко правителство до момента.Общо над 250 000 души са загубили работата си заради политически репресии.

11

Анонимен

преди 10 години

До АнонимниятДа уточним, т.нар. "Студентски град", отдавне не е студентски - от средата на 90-те! Направо си е жилищен квартал на София с нови и луксозни кооперации, из който има И студентски общежития. Казина и кръчми - даб бог, но нито една библиотека...А клиентелата по кръчмите, основно е от пребиваващи някак си, в София младежи от провинцията, най-вече кифли, които вероятно търкалят родата в провинцията, че учат нещо си...Няма студентски град в София - мнооооооого отдавна!

10

Drunderski

преди 10 години

До КуроландесЕдинственият фалшив тук си ти!

9

Drunderski

преди 10 години

До електорат матряловЕдин въпрос, теб кой те спонсорира? И нека ви светна нещо тия дето се си мислят, че някой спонсорира студентите, те щяха да са по TV7, НОВА TV или BTV а те не се появиха по нито една от тези телевизии. Признавам, че от Данс withme има платени, но тях може да ги различите, по ламинираните малки табелки, това при студентите го няма! За това не се исказвай неподготвен защото ставаш смешен!

8

Анонимният

преди 10 години

Студентите които обърнаха Студентски град на публичен дом говорят за морал, голям майтап. Имитират клоунът който им плаща и на който целият му род е комунистически но нарича другите комунисти. Жалка картинка.

7

Анонимен

преди 10 години

5 За това пък какви заложби има онази стерва на контрапротестите със звучното българско име Нина , Ниночка , ей комуналтъпанари вие не измряхте ли бе

6

Анонимен

преди 10 години

Блокирането на кръстовища трупа негативи към протестиращите. Не е изключено да се случи пътен инцидент с тежки последици. Полицаите не са всемогъщи за да опазят младежите, още повече че много водачи са силно изнервени от продължителното агресивно завземане на платната за движение. Трябва ли да стане трагедия за да се научат правилата за движение по пътищата.

5

Анонимният

преди 10 години

Кой болен мозък режисира окупация на университетите, за да сваля правителството?

4

Анонимен

преди 10 години

Ха ха, сутринта гледах по телевизията бяха избрали някаква студентка да им чете изявлението. Горката така жално сричаше - ужас направо.А самото изявление си беше абсолютна идиотщина, очевидно написано от някоя пикла, която си мисли, че има поетични заложби ... само си мисли.

3

1

преди 10 години

Бъдещето е в младите. В момента трябва да се направи някакво прочистване според мен, може би закон, колкото и дискриминационно да звучи, но примерно хора над пенсионна възраст да не заемат ръководни постове.

2

Анонимният

преди 10 години

Скандален запис с указания как да се осъществи окупацията на Софийския университет бе публикуван в мрежата:

1

Анонимен

преди 10 години

Алкохола не пращава--виж Христо Мутафчиев