6

Анонимен

преди 10 години

до 2 Да, на възраст са, но децата и внуците им продължават великото им дело по ограбването на държава и евросубсидии и поробване на народа!...За А.уС е нормално да се стиска след като се изпуснал и да подготвят нещо чудовищно, което да затули тая им мега голяма излагация. Да живее Сноудън!

5

Господ

преди 10 години

Ето кой подслуша Тиквата , по принцип ББ е бил член на БКП и е доста опасен и не предвидим сравнение с Ангела Меркел

4

Анонимен

преди 10 години

Европa и СAЩ сa в еднa лодкa от десетилетия, остaнaлите "лодки" потъвaт, a рускaтa е вече нa дъното от бaя години. Aзиaтците дa го дуят срещу ветърa

3

Патриот

преди 10 години

С нетърпение и трепет чакам деня в който трилионите напечатани долари ще се отправят обратно към ПЕЧАТНИЦАТА! Искам да гледам как "всичко се връща"! :) .... приятна Неделя горди българи!

2

Анонимен

преди 10 години

Светът винаги се е подслушвал и ще продължава да се подслушва. Наивен е всеки, който очаква друго.

1

анонимен

преди 10 години

Показателна реакция на АНС, Обама и Конгреса.... ни лук яли, ни лук мирисали. Не мога да си представя какво би станало в БГ, ако беше обвинена родна служба за подобно нещо. Веднага щяха да се изкарат скелетите от гардероба на комунизма, гадното ДС и т.н., въпреки че хората от това време са вече на преклонна възраст, някои не са живи сигурно вече и отдавна не са в системата. Но дългата ръка....:) ах тази дълга ръка:).... но вече на родните ни политици...готови на всичко за себе си!