46

Анонимен

преди 10 години

Газпром капитулира в България както Хитлер в Москва да бе да.....

45

Перо Пиперката

преди 10 години

До Перо Пиперката... където българите да ходят да слугуват - нали некой требва да бере банани, портокали, ягоди! И да бъде изтривалка за тамошните чорбаджии и политици и виновен за всичко в ЕС!В онова лошо време България имаше авторитет, а в соц-лагера българите се разхождаха като лидери! Имаш ли идея как изглеждаше тогава един българин в Москва и как е сега? Сега сме само едни *** - никой вече не прави разлика! До там се докарахме, за разлика от другите бивши соц-страни!

44

Анонимен

преди 10 години

Беееее беееееееНий пасем трева беееееееееееееееее

43

Анонимен

преди 10 години

Бре, бре, бре, бре, цъ. цъ, цъ, цъ, :)Какво правителство имаме бе, постави на колене гиганта гъзпром :)

42

Перо Пиперката

преди 10 години

До SpiroИ кво му беше на "онова" време? България никога не е била и няма вече да бъде близо 9 милиона, да има 140 хил армия, от която да треперят всички, да има безплатно здравеопазване и образование, училище във всяко село с лекар, зъболекар и сестри, болница във всеки град, безплатни санаториуми и минерални бани за всеки...Е, сега имаме банани и портокали на корем и огромни автоборсди за стари коли! хаха А, и демокрация! Много демокрация имаме и верни приятели като Турция, Гърция, Англия...

41

Анонимен

преди 10 години

Южен поток е политическо оръжие за натиск, нещо като танк за който се плаща за да гази враговете. Само не разбирам ние срещу кого искаме да използваме това оръжие, да не би украинците да са наши врагове?

40

Анонимен

преди 10 години

и освен това, по тръбата не тече основно руски газ - газпром купува от казахстан, туркменистан, азербайджан и го продава в Европа, за да може да доставя на вътрешния си пазар по 50 долара куб.м. Това че ние плащаме 500 долара за същото количество е заради всички досега управлявали гении, като се почне от виденов и костов и се стигне то боко и олигарски. Не разбрахте ли, че няма сини, червени, САЩ, Русия - има ***, които продават златото, раздават концесии и винаги сме прецакани!

39

Анонимен

преди 10 години

толкова 'специалисти' са коментирали тук, че свят да му се завие на човек. газпром НЯМА да изгуби от проекта, България ВЕЧЕ изгуби, понеже се отказа от транзитни такси за дълъг период. Въпреки това, тръбата предоставя ДИРЕКТНО газ от Русия без Украйна и затова е и по-евтин. Интер-конекторите се изграждат заради ЕС изискване, а не защото на управляващите партизани им е хрумнала диверсификация. За 'десните' не ми се говори - те дори не осъзнаваха алтернативите като Азербайджан, Иран.

38

Анонимен

преди 10 години

До Атанас Буров-***-да ти доставят американците газ...я *** им искай--те са в близкият изток-а там газта е повече от водата...

37

Атанас Буров

преди 10 години

Кьорфишек за пред бонтуващите се будни Българи! Със сигурност проекта е губещ за България. Няма да се хванем!

36

ДРАЗНИТЕЛ

преди 10 години

В момента по "Син поток" се пренасят 3,2 млрд. куб м газ годишно, като капацитетът на газопровода е 16 млрд. куб метра.Анкара вижда в газопровода възможност да се превърне в един от най-големите световни играчи на пазара.

35

ДРАЗНИТЕЛ

преди 10 години

Ако Иван Костов не се беше инатил на руснаците за своята си комисионна, газопровода "Син Поток" нямаше да отиде в Турция, а щеше да дойде в България.Тогава нямаше да ни спират газта заради това, че Украина не си плаща. Нямаше сега да се молим на Турция за интерконектна връзка, а те щяха да ни молят за такава.Сега виждам други *** като Костов да ръмжат срещу този проект. Но Костов поне го правеше заради комисионната.А вие ГЕРБ-ерски, ДСБ-ейски, СДС-истки и други *** ***, вие защо??

34

vesko02

преди 10 години

Кога пускат безплатното парно?

33

Стар Краставичар

преди 10 години

Троянските коне от Позитано още не са разбрали, че номерата с "тука първа копка, тука първа заварка" с "вечната дружба" не минават пред Европа !

32

Spiro

преди 10 години

"ко се държахме за Русия и седесарите, които са откровени русофоби и не бяха съсипали цялата икономика и селското стопанство, сега щяхме да имаме работещи предприятия, пълен достъп до руския пазар, енергийни проекти, нефт, газ,"Ами ти вече ги имахме тези невероятни неща, разбира се направени по социалистически образец, не помниш ли? Или май не си бил роден, че така искаш да върнеш "онова време"?

31

Култура ми Янков

преди 10 години

Не знам ,кой на кого се е предал ,НО В МОЯ ХЛАДИЛНИК ,ПОЛОЖЕНИЕТО СТАВА ВСЕ ПО-ЗЛЕ !ПО-БОГАТИ ЛИ ,---СТАНАХМЕ ?

30

Анонимен

преди 10 години

Ако се държахме за Русия и седесарите, които са откровени русофоби и не бяха съсипали цялата икономика и селското стопанство, сега щяхме да имаме работещи предприятия, пълен достъп до руския пазар, енергийни проекти, нефт, газ, каквото си помислим. Като си помисля за този реформаторски блок, които са абсолютни *** на запада и ми става лошо. Видя се след 20 години странене от Русия, докъде я докарахме.

29

ля ля

преди 10 години

само ще спомена че Русия е доста мъдра и винаги ни е помагала! все отстъпки а ние защо все така страним от тази империя??!руснаците са хората които ще ни помогнат още един път не израел или сащ!??!в тези хора просто ценностната система е на доста различно ниво!!!

28

Анонимен

преди 10 години

Ако не са руснаците, гладни и боси ще ходим. Голяма грешка е че развалихме отношенията с тях. Кланяме се на ЕС и щатите, а от тях сме получили досега дупката на геврека.

27

Анонимен

преди 10 години

Моето мнение с което не искам да дразня никой е, че и северен и южен поток ще са на загуба. Руския газов гигант е богата компания, но не вярвам да поеме тези загуби. Иначе казано се търсят баламурници да плащат за политическите проекти на газовото лоби в Русия. България, Украйна и Полша ще бъдат главните донори за тези проекти чрез плащането на високи цени за синьото гориво.