29

АЛЧЕН

преди 10 години

постояно крещат колко много работа имат а се занимават с глупости .комисии само пари да лапат и то законо поне иследваите от как е демокрация там *** и любовницата на сидеров ДПС немат конкорент.НАГЛИ КОМОНИСТИ И ТУРЦИ 23 ГОДИНИ СТЕ ВЪВ ВЛАСТА И АКО ТРЯБВА НЯКОИ ДА БЪДЕ РАЗСЛЕДВАН ТОВА СТЕ ВИЕ.ЗАЩО ПРОКОРАТУРАТА МАЛЧИ ЗА БЕЛЕНЕ ,ЧЕЗ,ЦЕНТРАЛИ ТЕЦОВЕ ПОКАЖЕТЕ СЕКРЕТНИТЕ ДОГОВОРИ

28

Анонимен

преди 10 години

и двете дядо попе , и двете

27

червени боклуци

преди 10 години

Гледай ги *** за какво се разправят, че и комисия с държавни пари ще правят. Кога този робски народ ще прогледне и ще се осъзнае, и ще ви подхване с бухалките най - накрая? Няма такова безумие просто. Тръгнало стадото по студентите и протестиращите да храчи, а не гледа какви баламурници е сложило да го управляват. Егати и заспалата, робска пасмина.

26

dk

преди 10 години

предлагам да се създаде ново правителство и съд система и в него да влизат само политици ,които са били във властта но са си останали бедни т.е не са кралитова е голям тестиначе няма откъде да ги внесем чисти и неопетненииначе младите докопали се до властта са протежета на същите крадци и тарикати ,които са ги издигнали

25

asd

преди 10 години

Тези в Парламента, единственото което ги спасява е нехайството на българина за собствената му съдба. Във всяка нормална европейска държава, отдавна да са ги изхвърлили. А и много осъдени щеше да има. Но тук народа предпочита да си обсъжда политика на чаша ракийка със съседа, отколкото да излезе на улицата и да си вземе съдбата в ръце. Няма какво да се учудваме, когато чехите организираха "Пражката пролет", ние изпратихме танкове да потушават бунта. Сбъркани сме по природа.

24

Анонимен

преди 10 години

Честит ви празник, братя скъпи семкови плодови зеленчуци.Нео-либералисти, интернационалисти от ГРЪБ и БСП, прокариоти и безгръбначни мекотели.

23

varg

преди 10 години

Няма спор това са герб.

22

vesko02

преди 10 години

Калинките са безвредни насекоми ,така че не ги обиждайте сравнявайки ги с българските политици.

21

...

преди 10 години

ednata pulkikacia v saita e che Pirogov spira da raboti do 2 meseca, a tezi se karat koj poveche kalinki bil naznachil.................................................................. UAU!!!

20

ХММ!

преди 10 години

Нали знаете вица дето едните превзели гората, после другите, накрая дошъл горския и ги изгонил от гората. Та скоро народа ще ви наритва от народното събрание ми се струва! Че взеха и да се карат, кой бил по-калпав? До един не ствавате! ОСТАВКА! НОВИ ИЗБОРИ!

19

Анонимен

преди 10 години

Ще гласувам за партията на Бареков!!!

18

вс

преди 10 години

Тикваа Честит празник !

17

Mangi4a

преди 10 години

Ясно, че който има повече пари -- той назначава повече калинки. В кого отидоха парите от социализма? -- В ръцете на тези, които ги държаха.Кои държаха парите по време социализма в НРБ? -- Слугите на народа.Кои служеха на народа по време социализма в НРБ? -- Комунистите и комсомолците.Имаше ли комунизъм по време социализма в НРБ? -- Не.Има още много въпроси и отговори на които никой не може да възрази.Само като си отговорите на тях ще прогледнете съграждани и ще можете да сте адекватни.:)

16

jan

преди 10 години

Идете и погледнете в кое и да е полицейско управление - само полицейски съпруги, сестри, "каки" и внучки. И нахакани, защото имат широк гръб.

15

Комунист

преди 10 години

Само скандали в този парламент!!!!!!Всички в Белене и експертно правителство(доколкото в България има експерти ,които да работят в интерес на родината ни)!!!!

14

социолог

преди 10 години

Драги сънародници, представили сте докъде сме го докарали. Просто казано комунистите -социалисти-терористи ни гонят от РОДИНАТА ни. Е при това положение какво да правим, хващаме АК-"47: и действаме. Това е друг начин няма. Апропо днес сутринта Галерия съобщи, че Ц. Цветанов бил забелязан с Б. Борисов да закусват печени деца на скара като след малко се е присъединил и Р. Плевнелиев, и естествено се възмутиха и го написаха във всички *** вестници и сайтове на Дилян Пеевски.

13

Бай Ганьo

преди 10 години

До Анонимен 14 Отмяната на решения след отчитане на недоволството на хората от тях е част от деморкацията.

12

Бай Ганьo

преди 10 години

Все пак БСП още не могат да се похвалят че техен кадър е хванат с фалшива диплома - като Калинка и кметчето на Димитроград. Не че нямат такива, но явно пазаруват първо качество :) ДПС и те са в кюпа - преди години един техен кадър го изловиха с диплома за инженер ДВГ издадена от.... учителски институт. Но върха на врЪхта е шефчето на напоителни системи - без образование, че и осъждан за кражба - явно както каза "ментора" му (миро мършата) - много способно момче :)

11

Анонимен

преди 10 години

Кое правителство след 1990г. е отменило толкова свои решения като настоящото правителство на БСП:а) друго правителство на БСП;б) правителството на ГЕРБ. + е за а), а - е за б).

10

Бай Ганьo

преди 10 години

Естествено че БСП. БСП имаше толкова много калинки че ги отдели в отделна партия - ГЕРБ!