6

Генщаб

преди 10 години

Тя е тайното оръжие на Българската армия.Ако пръдне в океана ще предизвика 20 метрово цунами и ще потопи шести флот на САЩ заедно със самолетоносачите. Ще предизвика разместване на земните недра. Може да я използваме за диверсионни задачи в тила на противника, трябва само да купим най големият самолет в света Ан-225 Мрия , защото друг не може да излети с нея.Пращаме я в Германия ,изяжда военно временните запаси и страната капитулира.Пръднята и е като вакуумна бомба ,има смъртоносен ефект .

5

hansa

преди 10 години

Тази снимка не може да се побере дори на 21 инчовия ми екран. Каква клава, каква гуша, каква ***! При това с фалшифицирана диплома...

4

5f5

преди 10 години

До НекъвХорорНекъвХелАбе те убийците не търкатнаровете та политиците ли?

3

очевидец

преди 10 години

Сдаването беше съпроводено с остро свистене и оглушителен гръм,изпопадаха мазилки и дограми на три съседни населени места,тока спря в областта. Спряха Холсим и Химко,сработи защитата на АЕЦ Козлодуй службите бяха на крак,както и ПВО на три съседни Държави. Накрая тя просто каза "ами не смених водата на боба вчера "

2

78975

преди 10 години

Ей, така, ще я запомня - весела, усмихната, вечно работеща за благото на избирателя.А, накрая пое вината на всички. :)

1

Егати, излиза, че в тази държава най-голямото наказание за един политик е уволнение. Голям прас, да ходи да търка наровете десетина години!