86

ЕХ ,КАК ИМ СЕ ИСКА..

преди 10 години

...НА *** /руските дупедавци/, мост -ДУНАВ-2 , ДА СЕ СРУТИ И ПАК ДА ОСТАНЕ САМОДУНАВ МОСТ-1, ...САМО ЕДИН МОСТ КЪМ РУСИЯ!КАТО ЧУЯТ ЗА ДУНАВ МОСТ-2, /моста към Зап. Европа/...НА *** ВСЕ ЕДНО ИМ СЕ БЪРКА С НОЖ В ***!

85

Анонимен

преди 10 години

МАЧКАЙ БОЙКО КОМУНИСТИТЕ! МАЧКАЙ МАЧКАЙ БОЙКО МАЧКАЙ КОМУНИСТИТЕ! ОЩЕ ЕДИН МАМДАТ ЗА ГЕРБ! ПОБЕДА!

84

Монархист

преди 10 години

до 95Това с петилетката го използвах като ирония, щото бойко постоянно се тупаше в гърдите, че проектите са готови предсрочно - демек това може да означава само претупана работа. Навълнената магистрала, протеклото метро и прецакания мост са доказателства за това.

83

Калпава работа

преди 10 години

Монархисте, Дунав мост при Русе, колко години вече работи - над 50 години и се появи само една дупка тази година. Твоите капиталистчета от Испания и България са пълен въздух. Защото цялото ни образование е куха лейка. Студентите, ако не протестират са по кръчмите и джумбаретата. Затова като специалисти са калпави. Докторчетта морят хората, инженерите строят калпави пътища и съоръжения, икономистите са се научили как да краднат, но професията хич. Където и да бутнеш - гнило. Калпав капитализъм.

82

седенката

преди 10 години

да развалим седенкатаОСТАВКА, ОЛИГАРСКИ!

81

Монархист

преди 10 години

Така става когато преизпълняваме "петилетката" - бълваме некачествени, а може би и опасни съоръжения. А ако нещо стане, един господ знае кой ще поеме отговорност. Ама както всичко останало и тоя мост е поредното доказателство, че ние просто сме негодни. Винаги нещо, някак ще се *** и нищо няма да се получи.

80

Анонимен

преди 10 години

Значи когато се осигури финансирането, сключи се договор и се започне строителство е виновен Станишев, а когато не може да се упражни елементарен строителен контрол е виновен....пак Станишев...а наш Боко света вода ненапита...

79

Анонимен

преди 10 години

Необходимите строителни материали са на някоя вила -крадливи свраки.

78

косан

преди 10 години

към 85 Приятел научи се да пишеш грамотно и след това прави коментари. Пусни си Flextype за да се коригираш правописните грешки. СЪОРЪЖЕНИЕ се пише с Ъ ,мокет се пише с О. разбра ли некадърник нещастен. Тези дефекти не са маловажни защото влекат след себе си разрушаване на хидроизолацията на моста и оттам основната бетонова конструкция. Това е непростимо.

77

До някой

преди 10 години

Що за *** си бе ?,че на всичкото от горе другите изкарваш прости.Кой избра испанската фирма? Само по моста ли има дупки? Повози се малко по Боковата магистрала-и там дупки.Дупка в бюджета,дупка в здравеопазването,дупка в икономиката,дупка в чуждите инвестиции,не мислиш ли че Герберските дупки много станаха?

76

и аз

преди 10 години

До Димитър ДимитровЗа съжаление не сте сам в отчаянието си. Аз съм на 43 и до преди година две все още се надявах, че има светлина в тунела. Сега все по малко. Най-лошото е че съм човек с високи за БГ доходи( над 4000 лв.), а не съм доволен от средата в която живеем.Не е само в парите проблема.

75

Димитър Димитров

преди 10 години

Бойко взе парите и каза чекай малко........Аман от крадци!Така е като за едно съоръжение се отпуска N сума а то трябва да се построй със сума N deleno na 2!!!!Всички знаят, че е така и никой не прави нищо по въпроса.....Положението е отчайващо и започвам да губя вяра, че ще се оправим!

74

Анонимен

преди 10 години

Според мен само *** може да направи проект на мост безотводняване равносилно на банябез сифон има такива случай гледал съм ги по телевизията в господарите!Много бързо се разкапва моста нещо!

73

някой

преди 10 години

п.с. и все пак инж.Монев е много прав (ако сте чели цялата статия). Съоражението е наистина уникално само по себе си, а и даваха по Дискавъри филм за него. В едно ново съоражение винаги има рискове от дребни козметични проблеми като това с асфалта. Но все пак у вас в коридора, ако се съдере мукета, няма шанс да паднеш при комшиите, нали? Не се хващайте за буквата, ами малко мислете преди да пишете глупости и критики към хора, които не карат самосвала или валяка. Сялнина си гледа от своя ъгъл ...

72

някой

преди 10 години

до ССС,Умнико, преди да пишеш мисли, ама защо ти е да мислиш нещо, което явно не ти е ясно. Целият мост се изпълнява от чуждестранна фирма, мисля Испанска беше. Дори имаше епизоди по Дискавъри. Тази фирма дава гаранция и си носи отговорността за това. Явно са гледали да се включат в малкия бюджет, който им е трябвал за да спечелят търга и сега за тяхна сметка ще се оправи.Бойко какво ти е виновен бе ***??

71

Венелин

преди 10 години

Че са икономисали от асфалта - ясно, ама чух, че са икономисали и от другите материали...

70

Анонимен

преди 10 години

До Не е БойкоТака ли, а кой размяташе едни снимки в парламента и се хвалеше, колко красив мост е построил.

69

7

преди 10 години

ДА НЕ ЗАБРАВИТЕ ДА РЕЗНЕТЕ ЛЕНТИЧКАТА СЛЕД РЕМОНТА....

68

Анонимен

преди 10 години

MADE BY GERB AND BSP!

67

Ямбол

преди 10 години

Испанско качество,***.