184

janimo

преди 10 години

Отклоняване на вниманието от съществените въпроси ,по които трябва да се протестира(срещу бежанците,които скоро ще ни завладеят,срещу продажбата на земя на чужденци,срещу монполите,които продължават да ни обират с високи такси,решаване на проблема с безработицата и т.н.).Това са игрите както на ГЕРП,така и на БСП научени още по времето на комунизма.Правят протест,за да се отклони вниманието от един бъдещ съществен протест,който да ги срине от власт и затрие от лицето на земята.Бъдете умни!!!!

183

анонимен

преди 10 години

О С Т А В К А ! Като не разбирате що е то оставка драги ми комунисти има окупавка .

182

Аноним

преди 10 години

Колко жалко!Университетът затворен,завързан с вериги,предстои затварянето на други институти,на софийските театри,може да ги последват гимназиите и детските градини,а след тях предприятията...Остават отворени единствено хотелите и баровете,както и границите на България.А много моралните млади хора нямат нищо против.

181

политолог

преди 10 години

Понятието "организиран хаос" в днешния ден изглежда повече от логично. След като стана ясно, че скандиранията "Оставка!" и надуването на вувузели из столичния център не са достатъчно разрушителни и правителството не се трогна особено, оказа се, че трябва да се намери някакъв по-деструктивен начин за саботаж.

180

1600EUR bill please

преди 10 години

дпс и атака = победаааалютви, волен, цар киро, пеевски = истински патриотиииидавайте ние сме оТзад, победааа

179

БГ

преди 10 години

Докато дойде края на протеста,ще забравят началото.

178

Парите закъснели

преди 10 години

Абе тея студенти тичат след вятъра, от кога минаха топлите събития за протести.... като Мишо бирата, кмета Тотев в Пловдив, Пеевски, Цветанов и чак сега се събудиха.... дали пък тея младежи са зле и БАВНО ЗАГРЯВАЩИ реотани или ...... просто ПАРИТЕ за протеста са ЗАКЪСНЯЛИ и късно са постъпили....

177

27 МИЛИАРДА

преди 10 години

Протеста се подкукуросва ей от тея реаниматори ГАРГАМЕЛОВИ наследници......преподаватели, професори, артисти и разни други гаргамели!!Протестъри костоваци .....още ли има за крадене та напъвате за кокала!!Е та ДСБ-то и реаниматорите към от коя страна на мафията са.... и КЪДЕ СА 27 МИЛИАРДА????? - другарьо Радан Гаргамунов...Та питам аз, след приватизацията на ДЕМОКРАДЦИТЕ с Костов в хазната постъпват 3 милиарда..../от общо 30/, а се говори за пъти повече, ама нейсе...Та тези 30 млрд. не са измислени, а са по статистически данни и са на база оценките от дю джилинса, правен за продаваните

176

27 МИЛИАРДА

преди 10 години

ДЕМОКРАДЦИТЕ с Костов в хазната постъпват 3 милиарда..../от общо 30/, а се говори за пъти повече, ама нейсе...Та тези 30 млрд. не са измислени, а са по статистически данни и са на база оценките от дю джилинса, правен за продаваните предприятия. Апропо, дю джилинса е правен в повечето случаи от външни компании.КЪДЕ СА ОСТАНАЛИТЕ 27 МИЛИАРДА, другарю реаниматор Радан.....наследник Костови!!!

175

Нике1класик

преди 10 години

До БГ------На тебе Атака ли ти пречи?Именно благодарение на Атака Бойко Борисов ни стана премиер и ни управляваше! Пожелавам му на Сидеров целия електорат на БСП въпреки че е един двуличник работил на заплата при Илия Павлов и прегръщал се в кръчма с най-големия враг на Мултигруп,Иво Карамански!Бе то и плащаше на агитката на ЦСКА да му пази офиса от протестърите!На мен ми пречат БСП и ГЕРБ и тоя общ техен многосериен филм наречен:"Ние сме на всеки километър и окупация до края на света!"*** OFF

174

Кайзер Созе

преди 10 години

мутрата от Банкя БиБитко и Цеци Шлифера ще ги върнете на власт ама нанайси.

173

г-н Тау

преди 10 години

bullshit

172

БГ

преди 10 години

Не мие ясно как някакъв от Юруш има очи да пише тук? заради тези ибрици го има това правителство с прекомерно участие на ДПС. Юруш няма как да излязат сухи от тази понякога явна, а понякога скрита подкрепа за Олигарски (БСП и ДПС). "Големи националисти" са тези от Юруш!БОЖЕ!!!Оставка!

171

БГ

преди 10 години

На нормалните хора не ни харесва коалицията на гея, бея и обрязания *** гьотферен сидер ака. Последният нищо няма да направи против правителството задкулусно дърпано от хидроинженера. Какво да си говорим повече? Затова обичащите България са на улицата, а събудилите се студенти и те взеха нещата в свои ръце. Ибриците не пускат властта, тогава да се къпят в народната "любов"!Оставка на куклата на хидроинженера!Бойкот на медиите на еничарчето пеевски!Да живее България!

170

Гражданин

преди 10 години

На някой ще му бъде най- удобно протестиращите да протестират така че да не пречат на Народното събрание и Министерския съвет.

169

Анонимен

преди 10 години

На някои много им се иска да спрем чистката до,Борисов.С него вдва почнахме

168

Висшето образование

преди 10 години

Без някой да се засяга , Висшето образование в България се равнява на Средно образование в Германия понеже Образователната система е на много високо ниво там

167

The masses

преди 10 години

Нали знаете, на някои тук им дават по 10 стотинки на коментар. Не се зачитайте много много.Замислете се - това може да не Ви засяга лично, но дори и на децата им писна и протестират.

166

бай Иван

преди 10 години

ДА ПОДКРЕПИМ МЛАДИТЕ.ДА СМЕНИМ ЧИПЪТ -"сделано в СССР" с нов чип -"made in EC"...

165

до 182 и до Атака

преди 10 години

Точно тези 2 въпроса , които е задал показва колко вие мислите. Че тя земята голяма част отдавна е изкупена от руснаците чрез наши фирми. Ама кой да знае, но за едни може за други не. То и затова сме на това дередже, те никога не са си тръгвали...