156

Jack Sparrow

преди 10 години

До vargИ к'во ти обещаха олигарсите на Пеевски и Станишев бе ***?Процент от "Lafka" във Велико Търново ли, за да плюеш против Българщината?!Или по-скоро 2 безплатни ваучера за по 5 литра бензин от Лукойл, подарък от спонорите на БСП и ДПС?!Засрами се, Руска подлого!И спри да плюеш по студентите, те поне правят нещо за родината си. Ти какво направи?!?!

155

НИКАКВА разлика

преди 10 години

Каква е разликата между идеологията на БСП, ГЕРБ и окупиращите студенти? НИКАКВА. Всички искат земята да се разпродава на безценица, всички са за "толерантност" към нахлуващите без документи чужденци, всички са за монополно разграбване, всички са антибългарски. Разликите са само КЛАНОВИ. Хайде стига сте ни занимавали с проблемите си - яжте се помежду си. . . и освободете университетите . . . докато не ви се появи нещо наистина патриотично като искане!

154

Георгиева

преди 10 години

БРАВО НА СТУДЕНТИТЕ!

153

маши

преди 10 години

Пръдливите зайци ще ядат имамбаялдъ на изпитите да им е сладко.Трябва да си много кух да се вържеш на тюрлю гювеча сформиран от псевдо десните - бокови маши чиста проба.

152

frogyg

преди 10 години

До АнонименЗащо - за да хванеш пистолета и да ги застреляш до един, както 44-а година?

151

Анонимен

преди 10 години

ISKAM DA ZNAM KOLKO SA TEZI STUDENTI OB6TO.....

150

frogyg

преди 10 години

До АнонименА твоите приятели от ДПС и БСП ли да обслужват?

149

frogyg

преди 10 години

Мутрите от ДПС и БСП незабавно да разтурят окупацията на Парламента!

148

член на БКП

преди 10 години

По заповед на другаря член на БКП Борисов, т.н. "студенти" окупираха НАТФИЗ, НБУ и ВТУ. Осигурена е пиячка и мари-хуана.

147

ВИНКЕЛО

преди 10 години

ТИКВАТА ИСКА ГРАЖДАНСКА ВОЙНА!И ЩЕ СИ Я ПОЛУЧИ!

146

НА КРАК БЪЛГАРИ!

преди 10 години

ТАЗИ "НАЦИОНАЛ-СОЦИАЛИСТИЧЕСКА" ТРОЙНА КОАЛИЦИЯ Е ОБИКНОВЕН "ЧЕРВЕН ФАШИЗЪМ"!НА ОРЪЖИЕ БЪЛГАРИ !!!МРЪСНО ЧЕРВЕНАТА-КАФЯВА КОАЛИЦИЯ , ТРЯБВА ДА БЪДЕ УНИЩОЖЕНА ДО КРАК!ТОВА Е ОБИКНОВЕН "ЧЕРВЕН ФАШИЗЪМ"!!!ОБИКНОВЕННА КОМУНИСТИЧЕСКА ДИКТАТУРА!ВСИЧКИ НА УЛИЦАТА !!!НА ОРЪЖИЕ!!!

145

balgarin

преди 10 години

транспарант se pishe s "e" na balgarski. Komunisti43skoto Obrazowanie kade e ? Horata mosheha pone da pishat swestno! A sega i gramatikata ne znajat!!!!!!!!

144

Пян Гъ

преди 10 години

Колкото и да се ослушват комунистите/атакистите/депесарите и да се правят на разсеяни, този път няма да им мине номерът. Щом срещу тях скача бъдещето на България, нямат шанс да устискат властта дълго. Беше ясно още в началото, че с нарушения на закона и висящ кворум стабилно управление не може да има.

143

ИК

преди 10 години

" Прафесор" Ченгеларов- ти какъв си,Станишев,Доган,Местан,Волен какви са/ДС/?? Пеевски и тези като него какви са ?До кога ще ни е..ват.

142

mia

преди 10 години

Зашършила съм юридическия факултет на СУ и когато прочетох решението на КС за Пеевски изпитах срам и съжаление за това как хора, които са ми преподавали и, за които съм си мислила ,че са пример в професията могат да изпаднат до там да пишат мотиви лишени от всякаква правна логика,с две думи пълно падение...Браво на студентите,че реагираха на поредната подигравка с професионалната доблест,морала и малодушието,което за съжаление е пропило и институция като Конституционния съд!

141

проф.Ченгеларов от 6

преди 10 години

Ректора на Техническия Университет София-Долнопробно и пръдливо ченге на ДС;Ректора на Великотърновския университет-Долнопробно и пръдливо ченге на ДС;Половината състав на АС на СУ-Долнопробни и пръдливи ченгета на ДС;Скъпи студенти, мили деца на България-ДОКОГА ще търпим комунистически *** да окупират ръководни постове в почти всички университети ?? ДОКОГАААА ???

140

Анонимен

преди 10 години

Браво , все още има хора трезвомислещи.

139

Пловдив

преди 10 години

Студенти, ние сме с вас!!! И аз като 33 г. бивш възпитаник на СА Ценов ви подкрепям! Борбата с олигархията и липсата на всякакъв морал в политиците стигна своя апогей! Борба до дупка за да я има и утре България. Вие сте надеждата!

138

до 148

преди 10 години

заради такива като теб всички млади ще избягат на вън и да видим тогава кой ще ти плаща пенсията

137

Анонимен

преди 10 години

Протестите заглъхнаха,защото се потвърди твърденито,че комунистите без кръв няма да се откажат от власта.Просто се търси друг начин и е въпрос на време да се появи.