45

Анонимен

преди 10 години

Рамаданчо ако го избереме ще продаде и земята и водата и въздуха само и само да е угоден на чичко Сам( СОРОС) и на Евреиския съюз( дето е пред разпадане)! Давай Рамаданчо, след теб и оная КУКУнева- ПОТОП!

44

златко

преди 10 години

Бог да я прости българската десница, досега береше душа, и все вярвах, че може и да оживее, но тия направо я погребаха!

43

Анонимен

преди 10 години

Ситски лорде, дете мое, имаш и един плюс от мене!Йода

42

Анонимен

преди 10 години

ще ида да преброя колко ли ще са ***, които ще се вържат на глупостите на мадам Пръмова и ще и дат на митинг с нея

41

p.djuf

преди 10 години

Тия са луди!На изборите и жените и децата им няма да гласуват за тях!Ей така се погребват ратии, и цялата десница.

40

Анонимен

преди 10 години

Ха така Рамаданчо, кажи си кво ти е на продажната душица, та ако някой се е подлъгъл да може да се осъфери на време! Кеф ще ми е да ви гледам шепата *** на митинга как подскачате и се пенявите! САМО ГЕРБ И АТАКА!

39

Тия юди, масони и сатани изобщо не крият, че искат да продадат свещената българска земя на турци и евреи. Как ги търпи още земята българска да ходят по нея и да я тъпчат???ВРЕМЕ Е ЗА ВТОРИ НАРОДЕН СЪД, ЗА СЪСИПВАНЕТО НА БЪЛГАРСКАТА ДЪРЖАВА И ЗА ПРОДАВАНЕТО НА НАЦИОНАЛНИТЕ НИ ИНТЕРЕСИ НА ТУРЦИЯ, САЩ И ИЗРАЕЛ!

38

Прогноза

преди 10 години

Разпродаде ли се земята на чужденци, с българския народ е свършено, както и да се нарича държавата след това. Ще бъдем като индианците в САЩ - екзотично допълнение към природата.

37

anonimen

преди 10 години

За да не расърдим ЕС ПРЕДЛАГАМ да се продаде земята ,да се закрие 5,6 блок на АЕЦ Козлодуй и може да затвори и едно две пристанища за да ням а руско влияние.

36

:/

преди 10 години

ЗАЩО НЕ ОТИДОХТЕ В БРЮКСЕЛ И ДА ИСКАТЕ ДА СЕ ПРЕДОГОВОРИ СРОКА ЗА МОРАТОРИУМА,КАКТО НАПРАВИ Г-Н БОРИСОВ,НО ПО ЛЕСНО Е ДА ОРГАНИЗИРАТЕ МИТИНГ ДА ОБЪРКВАТЕ ХОРАТА И ДА ПЛЮЕТЕ ПО ГЕРБ КАК ЩЕ ПРАВИТЕ РЕФОРМИ СЪС СТАРИ ПАРТИЙНИ МУЦУНИ ДРУГАРИ?

35

До Ситски Лорд

преди 10 години

Не съм за излизането ни от ЕС, защото смятам, че можем да предоговорим условията за членство. Имаме досатъчно аргументи в полза на удължаване на мораториума. Все пак, дори и тази крайна мярка за мен е допустима, въпреки че съм един от най-големите защитници на европейските ценности. Но най-високо от тях стои Демокрацията - волята на народа, на суверена. Ако се наложи ще излезем, после пак ще влезем. Но загубим ли земята, това вече е завинаги.

34

rumen221

преди 10 години

До Анонимен 24,Договора с Е.С.Включва отстъпването на НАРОДЕН СУВЕРЕНИТЕТ, не е утвърден с референдум и затова е НИЩОЖЕН!К-яЧл. 1. (1) България е република с парламентарно управление. (2) ЦЯЛАТА ДЪРЖАВНА ВЛАСТ ПРОИЗТИЧА ОТ НАРОДА. Тя се осъществява от него НЕПОСРЕДСТВЕНО и чрез органите, предвидени в тази Конституция.(3) Никоя част от народа, политическа партия или друга организация, държавна институция (ПАРЛАМЕНТА Е САМО ДЪРЖАВНА ИНСТИТУЦИЯ) или отделна личност (ПРЕЗИДЕНТА) не може да си присвоява осъществяването на НАРОДНИЯ СУВЕРЕНИТЕТ..

33

rumen221

преди 10 години

До Анонимен 24,Точно защото се отстъпва СУВЕРЕНИТЕТ по конституцие е дасължително да са проведе РЕФЕРЕНДУМ за узаконяване на договора с Е.С..

32

СИТСКИ ЛОРД

преди 10 години

Анкета за членството ни в ЕС, който е "за излизането ни" + , който е "да останеме" - . Първи си пиша плюсче :)

31

ТВ

преди 10 години

Е, Реформаторите после пак ще се чудят, защо не могат да вкарат и 1 депутат в парламента. Все пак избирателите на ДПС вече са заети.

30

YF

преди 10 години

НЕ УСПЕЛИТЕ ДА СЕ ДОКОПАТ ДО ВЛАСТТА - СЕГА СТАНАЛИ РЕФОРМАТОРИ КОИТО ИЗКУСТВЕНО НАСТРОЙВАТ НАРОДА НИ ЕДИН СРЕЩУ ДРУГ.КОИ СА НОВИТЕ ЛИЦА В БЛОКА - СТАРИТЕ ЛИЦЕМЕРИ.

29

Мислещ

преди 10 години

Ах, че сте ми "реформаторски" к*рви продажни ... и като ви изкупят земята разни *** и *** к*ра ли ша ми ядете бе *** ?!?

28

Гошо...Тъпото

преди 10 години

Костофф...продаде индустриалните предприятия за...жълти стотинки.Неговият...паж и последовател Раданчо...ратува да продадем и земята.След това какво ще...остане,може би само...осраните *** на рИформаторите;ама тях кой ще ги иска.Предателите народни се стряскат само от...гилотина.Но за тях,това е...привидение от далечната история на Великата фреаска революция.Не се знае,животът е...спирала и дано,дано привиденията не се...върнат на яве.

27

РБ

преди 10 години

До изказалите се по-долу експерти:"Пийте си хапчетата, че вече много ви личи!"

26

Анонимен

преди 10 години

А,БЕ,24,от коя част от суверенитета си се отказа Англия,гнусльо?!Както и да се наричат партийците-разбойници,все са си бкп и нищо никога не е ставало от тях!***!!!