25

хмм

преди 10 години

Това май се оказва единствения възможен законен начин сега.. Дано да го направят както трябва.Иначе мораториумът противоречи на Конституцията и договора с ЕС. Последната законна възможност да бъде удължен с още 3г е била през 2010!

24

Барозу

преди 10 години

Като сте се разпищели като ощипани девственици за земята , защо тази земя пустее от 20 години бе , българино работлив ?Като не спазвате евро-договора - марш в прегръдките на Москва и Анкара - там ви е било мястото винаги !

23

Анонимен 1

преди 10 години

до tt2/ Tъпунгер, хората ме разбраха, иначе предните ти постове ги одобрявам....

22

tt2

преди 10 години

няма такова нещо като содомистко общество - пардон глобално - има България - не ми трябват глобалните им ***, наркомани, всякакви *** и хрантутници - и милиардери слуги на дявола жадни за човешките души.

21

tt2

преди 10 години

20очевидно не си помирисвал земя - за разлика от мене. Против продажбата на земя на чужденци съм защото не искам България да стане малайзия *** и хората тук да са само келнери без собственост.

20

Анонимен

преди 10 години

След няколко години, кaто ви сложaт дaнък върху земятa, ще я продaдете, нямa къде дa ходите.

19

Анонимен 1

преди 10 години

Можехме, наистина да сме европейска страна, но сега напротив, настъпва време разделно, българина е толкова разочарован и отчаян, и започва все повече да се капсулира в себе си, да се изолирва, да отхвърля всякакви глобалистични глупости, да се превръща в отчаян скептик и ксенофоб, и не го виня, съвсем закономерно е....а, Мораториума го одобрявам...

18

Анонимен

преди 10 години

До tt2ами значи няма от какво да се притесняваш, 70% от собствениците няма да си продадат земите на чужденци.... прави впечатление, че най-много скачат тези, дето не са и помирисвали земя.

17

Салахадин

преди 10 години

Госпожо Йорданова,бихте ли ми обяснили защо според вас това е написано с тъй българската дума "Гаф"!!И защо според вас, ние трябва да го тълкуваме като такъв?

16

Варна

преди 10 години

ГЕРБ пак ще дойде и тогава ще виете мръсни ***

15

Анонимен

преди 10 години

Фондовете, изкупили за по 15 ст. кв. м. селскостопанска земя, НА КОГО СА? Не са на комунистите, нали? Ха-ха! И къде беше държавата, когато тези типове грабеха наивните хорица? Нямаше я, нямаше го и МИНИСТЕРСТВО НА ПРАВОСЪДИЕТО, което изобщо не върши нищо и не трябва да съществува, при наличието на толкова правораздаващи органи, колкото и САЩ нямат. В такава клопка ни хвърлихя комунистите след преврата направен от тях през 1989 за да заграбят българското богатство, че измъкване няма, освен през летището.

14

Не на мораториума

преди 10 години

В това глобално общество този мораториум е срещу собствениците на земи. Аз искам да мога да си продам земята още по изгодно на чужденци, отколкото разни "крупни земеделци", дето вчера слязоха от жигулитата да ми се правят на милионери и да ми определят "изкупната цена на земята", сякаш е тахна собственост. Нещастници! Няма и 100 декара да продам на червените измамници.

13

tt2

преди 10 години

Какъв гаф бе *** и другите *** - 70% от хората в България искат земята да не бъде продавана на чужденци. какви закончета ще ми гласувате комунистическа ***, че и комасации - знаем ги вашите комасации с отнемане на земя.

12

tt2

преди 10 години

*** подметки - през оная работа ми е какво щяло да става в ес утре пък и вдругиден - като не им харесва България спокойно можем да напуснем възродената римска империя както е направила Гренландия - един национален референдум за напускане и чао антихристки съюз - какво ще направят - ще ни бомбардират ли???

11

tt2

преди 10 години

Я - не сме били само ние, които си пазим земите - каква стана тя - договори - ала бала - опашати лъжи. И какво излезе - българите в чужбина също протестират срещу възможността чужденци да купуват земи в България - явно са осъзнали, че някой ден ще се върнат тук и искат да има къде се върнат. Мълчете *** подметки.

10

tt2

преди 10 години

В Полша пък фермери излязоха да протестират на улицата, защото смятат, че земята им се заграбва от чужди компании и граждани.След няколко протестни демонстрации у нас, българи по целия свят готвят международен протест срещу правото на чужденци да купуват обработваема земя. Той ще се проведе едновременно на 20 октомври в София, Пловдив, Варна, Бургас, Русе, Добрич, Пазарджик, Атина, Милано, Берлин, Париж, Лондон, Виена, Мадрид и Кьолн.

9

tt2

преди 10 години

В Унгария се готви нов закон, който тотално ще забрани на чуждите граждани да купуват обработваема земя.Строги ограничения срещу продажбата на земя на чужденци въвежда и Румъния с намерението да защити локалните земеделски производители.Правителството ще редуцира чувствително количеството хектари, които чуждите граждани имат право да купуват. Едно от изискванията ще бъде кандидат-купувачът да има опит като фермер.

8

Анонимен

преди 10 години

Подлостта на комунистите е безгранична. Преди години, когато се връщаше земята на собствениците, поземлените комисии не издадоха законови документи за собственост, а някакви бележчици, които след това, БЕЗ ЗНАНИЕ И УВЕДОМЯВАНЕ НА СОБСТВЕНИЦИТЕ променяха колкото искаха, за да удовлетворят незаконни искания на приятели за заемане на чужда земя. А първичните общински регистри изчезнаха. Подготвяният нов закон ще е нова ХИТРА КОМУНИСТИЧЕСКА ПОДЛОСТ за отнемане на земята от истинските собственици. Хора, бдете

7

Анонимен

преди 10 години

комасация а?*** !ново ТКЗс ли искате,пак без пари ,не стига,че и сегараздавате земите на хората само наголемите,а сега отново на сила ли ще отнемате земя ?Комасацзията сама може да стане,който иска да направи блок да предложи по-висока цена,или да купи или да даде аренда,пък нека си направи блоковете,това са законите насвободната пазарна икономика,не отнемане на земята на сила ,що в една Франция не го направят,там субсидират 3 дка ,няма комасация ,а ?!

6

Анонимен 1

преди 10 години

до 6/ "Подставени лица"- за жалост така е, алчни и прости предатели винаги ще има...