369

Анонимен

преди 10 години

Бойко може да е всякакъв, но много добре е разбрал "планът" Олигархски. Вземаме заем и го раздаваме, като си крадваме от тук и там. Да му мислят тези дето ще го връщат.

368

rumen221

преди 10 години

БУДА-лите са все артисти от филма Ни чул ни видял!- Роско-офшорката, мери, реже и все късо му идва- Борисов е "вечно подведен"- Цветанов не знае кой (освен него) подслушва в МВР - Дянков не знаеше къде са парите- Лилянка не знаеше защо магистралата не се строи- Делянчо не знаеше какво става в енергетиката- Никой не знае кой е здравен министър- Цялата им партия не знае защо българите се самозапалватОще ли им вярвате?! - Тези патологични лъжци ни гледат в очите, лъжат ни и са СИГУРНИ, че ще им се размине... Още ли има хора в България, които де не са

367

Анонимен

преди 10 години

ББ нещо забрави за 8 мрд. дето му ги оставиха да харчи а той остави на следващите 0.Геврек.Ся дрънка.

366

Анонимен

преди 10 години

Aхa,....Кaто гледaм в тaя темa серaт предимно герберсти и зaтовa тукa тaкa вони.Но нaй противно вони от лaйнянaтa устa нa тиквaтa кaто произнесе името ДЯНКОВ.Aйде ся другaри герберaсти - дружно почвaйте дa цъкaте минусчетa

365

Анонимен

преди 10 години

Защо се хабите да ругаете Бойко,нека да има избори и народа да реши. А "Изолацията' на ГЕРБ е обяснима,с кого да се съюзят? БСП,ДПС,Атака,Реформаторски блок и всички 'реформатори",патриотични партии,всички са компрометирани и всеки съюз с тях ще отблъсне избирателите на ГЕРБ,а и отговорността трябва да се носи от лидера и партията,която управлява.

364

Анонимен

преди 10 години

Щял да "дойде" ?! Къде бе тикво? този още живее в някаква паралелна реалност и продължава да си плямпа едни и същи брътвежи - за европйески фондове, за заеми за големите "експерти" - Дянков, Дончев... изобщо работата се нуждае от психиатър

363

аз

преди 10 години

До пепиКак му го казаха, като винаги хората гласуват за него,въпреки безпрецедентната намеса на гл. прокурор в изборите. Не се заблуждавайте, че ще можете да излъжете хората. Чувството им за самсъхранение ги пази от бандитите- БСП.

362

опааа

преди 10 години

Предлагам ДНЕС.бг да вземе да си преименува форумната секция на " Форум на феновете на Сополивата чЪрвена коалиция"! Ще е добро попадение предвид това, че форума е окупиран от сополиви фенове на Плъха!!

361

rumen221

преди 10 години

ГЕРБА-аджийте НЯМА ДА СЕДНАТ НА РАЗПРАНИТЕ СИ ***, ДОКАТО НЕ НЕ НИ ПОДПАЛЯТ ЧЕРГАТА(дано не сме толкава прости, че да го допуснем)- До 97г. имаше война на Балканите, в Румъния, Молдова, Сърбия, Македония, Хърватска за Босна и Херцеговина да не говорим. От 1923 година се води гражданска война с кюрдите в Турция, гърците са на ръба да се колят- ПЪРВО беше САРАФОВО, ПОСЛЕ беше НАМЕСАТА НИ В СИРИЯ НА СТРАНАТА НА АЛ,КАЙДА, НАКРАЯ И С ПОЛИТИЧЕСКАТА ПРОВОКАЦИЯ БЯЛ АВТАБУС ОПИТАХА ДА НИ ПОДПАЛЯТ ЧЕРГАТА.

360

leleeee

преди 10 години

Много е прав, защото когато поеха управлението през 2009 - картинката беше подобна!! С разликата, че сега *** само за 130 дни успяха да стигнат до нивото, което преди достигнаха за 4 години управление!! След като сдадоха управлението плямпаха за някакъв резерв, който били постигнали-но той се оказа някъв мираж. Сега правят същото теглят заеми като луди (преди Коледа ще има нов заем) и като паднат от власт, отново ще пискат, че били оставили резерв от 28 млрд лв.Гнойната коалиция е тумор!

359

Анонимен

преди 10 години

Бокич, важното е да спреш връщането на ДС от власт. Дори ти да не управляваш след това, в момента само ти имаш потециала да го направиш.

358

Всеизвестно е че :..

преди 10 години

Говедата разбират само от брадва в кратуната. Както се е наклал бая брадви ще са необходими.

357

румен221

преди 10 години

ХА-ХА-ХА...Боко - "...Аз съм скромен и искам само три неща - ВЛАСТ, ВЛАСТ И ВЛАСТ...!"За такива "Буда"-ли... Великият Български Народ е казал: - "ГЛАДНА КОКОШКА - ПРОСО СЪНУВА...".

356

Анонимен

преди 10 години

Каква държава бе Бойко? След комунистите и фесовете ще има само територия... Всичко ще е леш... И Господ няма да ни оправи след тази Тройна Чума...

355

владетеля

преди 10 години

ТОЗИ ХИЧ НЕ Е ДОБРЕ СЪС УМА СИ.НА НЕГО ВСЕ ДРУГИ МУ ВИНОВНИ,А ТОЙ СЕ ПРАВИ НА ВОДА НЕНАПИТА.ТОЗИ Е ПЪЛЕН ***.ТОЗИ НИ ДОВЕДЕ ДО ПРОСЯШКА ТОЯГА И Е НЕКАДЪРЕН,ЗАТОВА АБДИКИРА ОТ ВЛАСТТА.ЗАТОВА ТОЙ Е БОГАТ,А НАРОДА ГОЛ И ГЛАДЕН.ЗА НЕГО НЯМА ЖИВОТ ПРИ ТАКИВА БАНДИТИ И МАФИОТИ,ЗАТОВА ВЪН ОТ ВЛАСТТА.ТАКИВА КАТО БОЙКО БОРИСОВ НЕГРАМОТНИ И НЕКАДЪРНИ ПОВЕЧЕ ДА НЕ НИ УПРАВЛЯВАТ,А ТЕ СА ЗНАЯТ КОИ СА.

354

пепи

преди 10 години

толкова си вярва, че граничи с психоза. Много е изнервен и не преценява трезво политиката. Не го искат втори път начело на държавата. Показват му го, но той вярва само на въображението си. А ТО Е БОЛНО.

353

анонимен

преди 10 години

този *** хората не го искът в селото,той пита за поповата къща.

352

виденов

преди 10 години

всички сте *** за това се вижда по састоянието държавата ни пишат некадърниците БОИКО поне се опита да направи нещо за 4год а тези за 23год реялно нищо ***';,.

351

Анонимен

преди 10 години

Боко е долен безсрамник! Този и кретена Дянков сринаха икономиката в държавата и сега всички им сърбаме попарата! Не мога да повярвам, че е толкова нагъл! Цялата пасмина около него трябва да бъде съдена!

350

0

преди 10 години

Слушах тоя Т.Дончев по НТ при Кеворк.Какво ми направи впечатление:колко *** човек трябва да си че пред цяла България да кажеш,че цялото правителство били некадърници.И кой ти ли си най кадърния,най умния,най образования.Умния човек,а не простака никога не дава такива квалификации за другите хора,липса на добро възпитание и елементарна култура.