16

Мильо ВИПОНДов

преди 10 години

До Анонимен 23 А кой ти каза че някъде ще има списък кои номер бюлетина на кой човек е дадена? Бюлетините са дават по ред на пристигане на хората - никъде не се отбелязва кой кога преди кого или след кого е дошъл. Номера служи да не могат да се добавят още бюлетини и за контрол на общия брой

15

Анонимен

преди 10 години

Има ли някакъв номер или друго обозначение на бюлетините, които да ги различава една от друга, то вече вота няма да бъде таен. Ще бъде един ужас за хората в малките населени места.

14

Анонимен

преди 10 години

До Мильо ВИПОНДовПравилно, пропуснах Янев, Софиянски и други подобни екземпляри

13

Мильо ВИПОНДов

преди 10 години

До Анонимен 19 Това само лудото педи-Яне го плямпаше - нищо че като го плямпаше беше 3ти мандат депутат :) Иначе - нищо против нямам, даже да се въведе принцип на отседналост за кандидати за общ. съветници, кметове, депутати - ако иска да става съветник от даден район - да е живял последните 5 години там. За кмет - да е бил поне един мандат съветник или зам. кмет. За депутат - освен горното да има поне 10 год.трудов стаж - Стига вече хора дето не са били чекид*ии да ги прави е*чи!

12

Анонимен

преди 10 години

БСП отказват обаче да въведат лимит от 2 мандата за кметове и депутати както е при президента и после да нямат право на висша длъжност и да отидат на трудовата борса. Така ще бъдат изпъдени корумпираните политици кметове, депутати и общински съветници които карат доживот и даже си осигуряват роднините за наследници. Такива провалили се политици като Борисов, Местан, Доган, Станишев, Костов, Цачева, Плевнелиев, Мартин Димитров и другите няма да имат право да бъдат избирани и ще останат безработни

11

БоСимеонов

преди 10 години

Хейде почнаха глупостите, че като бюлетината има сериен номер, ще се проследи кой как е гласувал. Абе извинявайте, ама билетчетата за автобус имат сериен номер. По него можеш ли да откриеш кой се е возил в автобуса? Ама един чувал бюлетини без номера могат спокойно да се заместят от друг чувал с бюлетини без сериини номера. А! Вдянахте ли, герберушки мамини?

10

Анонимен

преди 10 години

Мая става и за лупане , Цецка траверса и Искра хипопотама за нищо не стават !!Герб ,и герберясалите им привърженици бавно ,но сигурно отиват на майната си !! Приш следващи избори народа ще им покажа безрезервната си омраза към Бойко мутрата и Цецо шлифера !!

9

Мильо ВИПОНДов

преди 10 години

До Анонимен 11 Изборите за кметове са чисто мажоритарни - и какво става - пак се избира между кандитата на партия Х и кандидата на партия Y. Имах един колега - викаше "ще гласувам за Бойко, ще гласувам за Бойко" - нищо че беше от Сливен, а ББ не беше кандидат там :))))))))) С такива чукундурести избиратели - какви мажоритарни избори :)

8

шоп

преди 10 години

Мая Манолова +Цецка Цачева _Глас народен ,глас божи !!

7

reostat

преди 10 години

Ситуацията с бежанците завари България ОГЪ*ЕНА БЕЗ ***

6

Анонимен

преди 10 години

Мая Павлова оооооо извиняваи обърках ти името ти бе от извесните

5

Анонимен

преди 10 години

Гербаджиите не могат да спят,защото възможност за купуване на избори и фалшификации ще се сведат до минимум.ДАВАЙ МАНОЛОВА!

4

Анонимен

преди 10 години

И как ще се запази тайната на вота, като бюлетината има сериен номер?

3

ист

преди 10 години

Тази пак е сътворила някоя грандиозна манипулация и компромат,Жена без съвест и морал,Пак ще опорочи изборите,

2

i

преди 10 години

Милата ми пчеличка

1

фен

преди 10 години

И аз съм за машинно гласуване с gun machine и активна ликвидация.