49

junak

преди 10 години

Ей, ***, крадци и престъпници ви плащат не ви ли е срам? Дайте шанс на правителството да закопае животните от ГРОБ!!!

48

junak

преди 10 години

Надрусани гамени със *** и професионално принтирани в печатницата в Костинброд плакати се събраха да пият по една безплатна бира от ГРОБ! Няма да я бъде тази работа никой не ви обръща внимание. България е зад Орешарски!!!

47

junak

преди 10 години

Мишоци долни, ГРОБарски, чуйте гласът на България: Вие сте платени ***! Оставете правителството да работи! Не се излагайте повече господарите ви се изпокриха!

46

junak

преди 10 години

Платени подметки ГРОБарски сте. Малко сте. Платени сте. Незабележими сте!!! България над всичко!!! България зад правителството!!!

45

junak

преди 10 години

Няма да успеете, защото сте малко, платени сте и сте подметки на престъпна клика!!!! България иска да разобличи далаверите на ГРОБ и затова е зад г-н Орешарски!!! Искате промяна гласувайте през 2017-та!!!!

44

junak

преди 10 години

Не ви ли е срам, нещастни, платени ***? Тези които ви плащат са престъпници, които ви използват, за да не бъдат разобличени!!!

43

junak

преди 10 години

Цвинокио обвиняем х2; Животното Фидосова изобличена; Плевневменямски доказан вече олигарх!!!! Това са хората, които ви плащат вие сте предатели спрямо държавата и се опитвате да спрете съдебни дела срещу тези изверги!!!!

42

junak

преди 10 години

Вие не сте мнозинство, не сте и обективен глас на малцинство, а само една шепа платени ***!!! България е зад правителството!!!!

41

junak

преди 10 години

Гамени долни и платени сте!!! Подметки на една залязваща илюзия, наречена ГРОБ!!!! България е зад Орешарски и правителството!!!

40

junak

преди 10 години

Не ги мислете платените подметки, г-н премиер!!! Те са ***, платени от една увяхваща идея наречена ГРОБ!!!! Нямат сила, нямат глас, нямат бъдеще. Продължавайте да разобличавате престъпните далавери на Борисов и *** му, а протестите ще спрат - както се лекува човек от вирус. Те вече намаляват драстично и скоро ще изчезнат!!!

39

junak

преди 10 години

България е твърдо зад вас, г-н Премиер!!! Вие показвате достойноство, призовавайки *** на разговор, но те са твърде *** да се включат в такъв. Нищо повече не са от няколко хиляди, платени агента на ГРОБаджиите, които всячески се държат със зъби и нокти, да не бъдат разобличени далаверите им. Затвор за тези крадци и престъпници, начело с изверга Борисов!

38

junak

преди 10 години

Нищо няма да постигнете, платени подметки! Мнозинството си е зад правителството а вие сте толкова дрогирани, че не осъзнавате какво правите ГРОБ ви манипулира, за да се задържи на власт и да не бъдат разобличени най-крупните им престъпления.... уви, няма да успеят!!! Г-н Орешарски работете съвестно да им извадите наяве далаверите и да ги опандизите, начело с изверга Борисов!!! Кармата ще ви застигне, нещастници ГЕРПе*ерски!!!

37

junak

преди 10 години

Колко се преброихте днес? 10-20 човека? Но едно е ясно - България е зад правителството, а на мутрата Борисов му привършват парите и плъховете започнаха да напускат потъващият кораб!!!

36

junak

преди 10 години

Те всички световни институции признават правителството и действията му, само тук платените подметки на престъпната групировка ГЕРП крякат и врякат. Страх ви е гадове, но нищо не остава покрито и кирливите ви далавери ще бъдат изкарани наяве. Орешарски, зад теб е България - спокойно напред с промените!!!

35

gerbkalinka

преди 10 години

С действията си, вие показвате, че сте съпричастни на една престъпна клика, наречена ГРОБ!!! Но вие сте платени, вие сте малко и правителството няма да свалите!!!

34

gerbkalinka

преди 10 години

Вижте, какви из.оди ви плащат бе, нещастници? Изверга Борисов, Цвинокио, олигарха Плевневменяемски, животното Фидосова!!! Вие сте предатели спрямо държавата, платени подметки долни!!! България е зад правителството и криминални елементи, като вас и господарите ви няма да успеят!!!

33

gerbkalinka

преди 10 години

Въобще не се плашете от тази шепа платени подметки на престъпната групировка ГРОБ, г-н Премиер! Работете усърдно за мнозинството в България, което ви подкрепя безрезервно!!!

32

gerbkalinka

преди 10 години

Измитайте се от държавата по-добре, отколкото да продължавате да бъдете плащани с крадени от майка България пари. Като не ви харесва едно работещо правителство, никой не ви спира да се разкарате летище София ви чака. Разберете, че нищо няма да постигнете България е зад Орешарски и истинските българи искат ГРОБ да бъдат разобличени и осъдени, вие не сте нищо повече от платени ***!!!

31

gerbkalinka

преди 10 години

Колко ви е сганта днес? 10-20? ***, наркомани и псевдо-активисти платени от ГРОБ това сте вие!!!! България е зад правителството!!!

30

gerbkalinka

преди 10 години

Нещастни гамени ходете събирайте боровинки в Швеция, там плащат по-добре!!! Правителството няма да падне, защото България е зад него!!!