11

seira

преди 10 години

ПО ВЪПРОСА ЗА ЗАПЛАТИТЕ:1.В БЪЛГАРИЯ ВСЕКИ РАБОТЕЩ МЪЖ НА СРЕДНА ВЪЗРАСТ, ТРЯБВА ДА ПОЛУЧАВА МИНИМАЛЕН ТРУДОВ ДОХОД (ЗАПЛАТА) В РАЗМЕР, ПОКРИВАЩ КАКТО СОБСТВЕНАТА МУ ИЗДРЪЖКА, ТАКА Й НА ЖЕНА МУ И ДЕТЕТО МУ!2. УВЕЛИЧЕНИЕТО НА МИНИМАЛНАТА РАБОТНА ЗАПЛАТА ДА БЪДЕ В ДВОЕН РАЗМЕР НА ИНФЛАЦИЯТА НА ОСНОВНАТА "ПОТРЕБИТЕЛСКА КОШНИЦА". ЗАДЪЛЖИТЕЛНО ДА СЕ ВЪВЕДЕ МИНИМАЛНО ПОЧАСОВО ЗАПЛАЩАНЕ ЗА ВСЯКА КАТЕГОРИЯ ТРУД И ЕДИННО МИНИМАЛНО ПОЧАСОВО ЗАПЛАЩАНЕ!!

10

емир

преди 10 години

Е за разлика от герб и дянков, новото правителство поне вдига доходи. За някои 30 лева може би е нищожно увеличение, но за хора от провинцията, които оцеляват с 200-300 лева заплата не е никак за омаловажаване. Не беше редно по време на криза да се харчат милиарди за инфраструктура ( разбирайте усояване на тези пари от нечии обръчи)... Ако в продължение на 4 години герб не бяха замразявали разни доходи и пенсии сега минималната може би щеше да е поне 450 лева.

9

Анонимен

преди 10 години

Мдам, нека средната и минималната стават по-близки. Ефект: всички бедни стават еднакво бедни, а богатите по-малко и по-богати.3 милиона души ще взимат по 700 лева3 милиона души ще взимат по 400 лева1 милион души ще взимат по 2000 лева2000 души взимат по 1 милион лева.Идеалната формула за БСПИначе съм съгласен с последният параграф. Минималната заплата трябва да бъде премахната. Чак тогава конкуренцията ще се принуди да вдигне заплатите. Ноо комунизъм, дерзайте, Вие си ги избрахте.

8

Kaleko Aleko

преди 10 години

Адемоооооооов, маймунке на конци, каквито и да ги мъдриш, бабуине, нищо няма да стане. Без работеща икономика и малобройна, но ефективна администрация, всичките ти приказки са колкото за пред бабите по Кърджалийско...

7

Дон Кольо

преди 10 години

Време е Хасан Адемов да се изсмее на цялата рая, която гласува за тях, Съсела, Тиквата и Лудият ***. Хайде да ви видя сега? Некадърни са, ама нали си ги избрахте? Както вика колегата отдолу и един студент по икономика може да предложи по-адекватни мерки и ви го казвам като такъв - студент по финанси. Радвайте се, ще ви увеличат заплатите с 50 лева(ако работодателя ви е навит), пенсиите с 20 лева, ама инфлацията ще глътне още. Радвайте са на ченгетата от ДС, от комсомолците, нали си ги избрахте

6

Лол

преди 10 години

Хванете някой студент дето учи икономика и е първа или втора година, и ще ви предложи по-добри мерки от този псевдо-професионалист. Ежегодно актуализиране на минималната заплата = временно вдигане за спечелване на симпатията на определен социален слой, СВАЛЯНЕ след година поради необходимост (предотвратяване на тежки икономически последици).

5

BG

преди 10 години

DQNKOV MASTIQTQ KAKVO POVTARQ6E ....4E GYRCIQ BILI PO ZLE OT NAS

4

Анонимен

преди 10 години

Как може за фалирала Гърция пари за високи заплати да има а за българите винаги да няма?

3

Рали1

преди 10 години

Какво смятате,какво предлагате,аман от експерименти 24 г. И сто механизма да предложите,пари има ли ,кой ще ги плаща тези заплати !!!

2

Анонимен

преди 10 години

Целта на господарите е затягане на оковите а не разхлабване

1

Анонимен

преди 10 години

Поредната демагогия