323

Анонимен

преди 10 години

Един съвет на заминаващите от мен - от Алпите на север по-добре не ходете, там не живеят хора, а някакви клонинги, абсолютно неспособни на какъвто и да било социален контакт, на които единствения смисъл в живота е да се напият като *** в петък и събота, да се оповръщат едно хубаво и евентуално да забършат нещо в бара, за което на другия ден няма и да си спомнят. Успех! Аз съм от тези, дето се връщат :)

322

Анонимен

преди 10 години

България е Рай, проблема е политиката!

321

Хммммммммм

преди 10 години

Хайде бе хора, хайде да изгоним властта, това ни е проблема на нас и после да си спретнем държавата такава каквато я искаме!

320

Истината

преди 10 години

И аз да работя за 300-400 лева и да плащам 53% данък и акциз отделно!!!Какво се чудите и що за въпрос е това?

319

do 357

преди 10 години

Prav/a si v mnogo otnoshenia samo v edno ne. Bulgarite ne sme hubavi hora. I ti go kazvam ot poziciata na chovek, koito 5 godini ve4e ne e v Bulgaria.

318

до №357

преди 10 години

Посещението ти при ПСИХИАТЪР е наложително!

317

До гурбетчия

преди 10 години

Питам защото при вас май данък печалба е о/о 50%,ДДС варира от 0до 19. Томай тая разлика скапва българската икономика и за това няма средна класа, а има монополи! Дизел Виена е на цената на дизел София! Как като акциза ни е по-малък и плосък данък, заплати и т.н.

316

Анонимен

преди 10 години

Ще взема да напиша една статия на тема защо се връщат,че ми писна да слушам всякакви простотии за това колко било хубаво на запад. Еми, не е, никак даже, само една хубава заплата дето получаваш, но само с пари не се живее. Нито хората са хора, нито климатът е климат, нито здравеопазването им е на ниво, нито заведенията, услугите, квартирите, само обществения транспорт дето става. Ако можете да погледнете на страната ни отстрани и да видите колко си е хубава и какви готини хора сме си българите..

315

ля ля

преди 10 години

напускат приятелите ми ; милите ми шприятели напускат заради абсурдите!!!! всичко друиго е за балъци!!! а управляващите са няй-големите балъъци!!!!

314

до 354

преди 10 години

"bih poluchaval 200 euro mesichno " - И, това са ти много, като не можеш да пишеш грамотно! "Месично"!!??

313

boza

преди 10 години

"Zasto Bulgarite napuskat Bulgaria ". To may cjal den njama da mu stigne na chovek da izbrojava prichinite , vseki koyto e navun si gi znae. Sto puti me pitat kolegite v rabotata ( stava vupros za durzhava v Zapadna Evropa) sto si napusnal rodinata si , kato imash nuzhnoto obrazovanie da rabotish visokokfalificirana rabota ---az im otgovarjam che tam bih poluchaval 200 euro mesichno , te me gledat kato iztresteli.Kakvo poveche da govorim.

312

,,шъ,, ва светна що.

преди 10 години

защото преди беше БЪЛГАРИЯ сега е булгарето, преди казвахме,,ще бъдем,, а сега ,,шъ ни каже хамерекунския посланик,, преди беше преди, сега излязохме по *** от африканските племена както и по бедни... булгарете с политиката от 25г насам е пред затваряне , само ми е интересно ,,шъ,,има ли с затварянето на пропаднал *** гей парад, защото вчера видях малки даца и едното предложи; който бяга последен е гей/.. вследствие никой не се напрягаше да бяга бързо...

311

Анонимен

преди 10 години

Я тия дето са на запад да споделят колко е данък печалба в държавите в които сте? Колко е ДДС по сектори? Да сравним с нашите!

310

Анонимен

преди 10 години

До VvvvНе само избягах , вече съм и канадски гражданин ....----------------------------------------------После си даваш една заплата, за да дойдеш в Бг.Аз с една заплата ходя 20 пъти.

309

Realist

преди 10 години

До 324. Пенсионер ... Явно си някой стар ятак с голяма пенсия .....Как може да пишеш такива глупости ??? Ние всички , които сме зад граница плащаме на две места данаците си , там където живеем и в България където сме оставили близки и роднини , и мога да кажа че нашите близки там живеят много по- добре от нас тук в чужбина ... Защо ли , защото тук се работи и то много се работи , няма време за забавления , а в БГ кафенета и ресторанти винаги пълни , а при нас в чужбина само събота .

308

daaaaa, ama ne

преди 10 години

Колеги съфорумци, не се хабете да обяснявате защо напускат българите България, всички знаем защо, но истинате е НЕУДОБНА за политиците, и се трият "яко" коментари. На мен ми изтриха коментара от вчета защото бях споменал няколко истини, и май съм засегнал някои неудобни теми. А се остават "целенасочените" коментри на платените драскачи.

307

Анонимен

преди 10 години

До пенсионер Qvno ,4e ti si DRUGAR na koito MAIKATA 100-LETNITZA mu e osigurila ZLATNO BUDESHTE I tvoite detza sa KAPITALISTI-PEEVSKI TIP.

306

Анонимен

преди 10 години

До ГУРБЕТЧИЯНе знам ти къде живееш ама качествените продукти в Амстердам са по две и то в евро. Заплатите 600-1600( за неквалифициран труд) наем -400-800 евро , за медицински услуги можеш само да мечтаеш, а да не говорим за средата!!! Там всички са или друсани или пияни щото им е много хубав живота!!!

305

ДО анти ДПС

преди 10 години

Германия била страна номер 1 в Европа хахаххаха. Отиди до Швейцария, Дания, Швеция или Норвегия! Винаги ми е било чудно, как тази страна се смята за най- най- най- в България. По мръсно и завистливо племе от немеца няма. От догодина всеки ще може да им се наслади, ако иска... успех и здрави нерви ви желая. А за съседките, никой не го еня за България. И вместо да изградим добри търговски взаимоотношения с единствената развиваща се страна в Европа, ние само се драчим с фесовете, лек ден балък!

304

пенсионер

преди 10 години

Германците са номер 1 след войната но не забравяите, че Хитлер прочисти нацията а ние тука храним един милион *** , съкати , шизофреници и всякакви *** *** които искат само помощи.Преди 50 години ходих в Германия като студент какво беше и сега на къде върви ???????