32

2014 :(

преди 10 години

До val 789Ти се пази от човекоядците, ага!

31

Анонимен

преди 10 години

Само ДПС. ДПС победа.

30

Бай Димо

преди 10 години

Белокосата фашизоидна фурнаджийска лопата Сидеров е абсолютен ЛИЦЕМЕР ! От една страна плюе ДПС, от друга в комбина с ДПС подкрепят червеното правителство ! Абсолютно ЛИЦЕМЕРИЕ на Н-та степен. Кокалът е много сладък, няма да го пуснат без бой ! И вие наричате този *** патриот и националист ?!

29

val 789

преди 10 години

Добре,че има един-единствен политик в България в лицето на Сидеров и партия АТАКА,че да имате кого да обвинявате за целият неуспешен 24 годишен преход-крах.Да,ама сте много,ама сте прости и една шепа хора не е достатъчна да изкупи цялата вина и глупост сътворена от ВАС и вашите избранници от 1989 до сега.Де с такава ярост и плам да държахте сметка и на управляващите ни крадци през всички тези години години.Та като ви чета коментарите,хак ви са сирийските бежанци,купуването на земя от чужденци!!!

28

Пешко

преди 10 години

Ха, беловласият предател, който ходи с охрана, маскирана като батакисти, който пищя като момиченце на магистрала Тракия преди години, когато един дядо уж атентат правел срещу него, се дръвчи на жена, която от години води битките в най-турцизирания район у нас.

27

боян

преди 10 години

до 29:бръснатата *** и достойнство? това е нелепо

26

Елена

преди 10 години

До Анонимен 25:Да и в Разградско не се учи на 14,15,16 октомври.на Великден почиваме 2 дни (петък и понеделник).Не му се връзвайте на Сидеров,няма как да скрие,че вече е Юруш,затова издивя.Да,малко са психиатриите в България!

25

Анонимен

преди 10 години

VUK

24

Десен

преди 10 години

Волене, ако ти останало капчица достойнство, и ако искаш да направиш нещто за тая държава предизвикай избори.

23

To rade

преди 10 години

До are_kulataХАХАХАХААХХАХАХАХАХАХ Ей, луда жено!Но с чувство за хумор.

22

Революционер

преди 10 години

Парламента се воленизира и става зависим от "Атака" и Волен

21

дсф

преди 10 години

ах как турчилята му пръскат точката на сидерага! ко няма да скача на бой??

20

Анонимен

преди 10 години

В България-кърджалийска е национален празник байрям и никой не работи и децата не ходят на училище под ръководството на ДПС и АТАКА. Само българите работят да им искарат за осигуровките, социалните и кюфтетата на башибозука в парламента.

19

Виви

преди 10 години

Ако аз бях на мястото на Караянчева, щях да набия този негодник Сидеров. Това фашистко недоразумение на изродения ни преход Сидеров му се полага страшен женски тупаник. И тога вече, неговите господари от ДС ще си го приберат, от където са го намерили.

18

mik_80

преди 10 години

Истината боли нали,сидер паша.И защо не си кажеш че вече сте едно цяло с ДПС тя ви фенансира,аве направо станете едни официални коалиционни партньори.И защо отричаш неща който цяла България разбра явно си мислиш че пак ще влезеш в парламента ама на дали.И не можеш да казваш че ГЕРБ са криминална група,има една група която ти поткрепящ която се нарича БСП тя е най криминалната група в цяла България,ама за нея нищо не казваш нали мишок грозен,нищо не казваш за милионите откраднати от БСП а мълчиш.

17

are_kulata

преди 10 години

ГЕРБ+БСП+ДПС гласуват заедно с/у работещи предложения на АТАКА.БКП се дели само пред публиката, за елементарните оФце, в действие са заедно и само *** не го виждат.

16

Революционер

преди 10 години

Извини се бе!

15

Анонимен

преди 10 години

БРАВО НА КАРАЯНЧЕВА ! ТОВА АТАКА СИ ГО ЗНАЕ ,НО КАКТО ВИНАГИ ЕДНО ГОВОРИМ ДРУГО ВЪРШИМ !

14

18 октомври

преди 10 години

Ха-ха-ха, смешен Сидеров - ще видиш кой ще бъде заличен на следващите избори!

13

pamet

преди 10 години

Добре че Караянчева не реши да плесне един шамар на този нещастен лилипут.Иначе пак трябваше да го търсим под масите напикан