29

ruspus

преди 10 години

*** брутално окупираха неутрална България и я откъснаха от цивилизования свят за 50 години, а последните 23 години руското правителство прави всичко възможно отново да направи България зависима. А ***, чрез техните *** комунистите са унищожили ЦЯЛАТА ДЪРЖАВА. 250 000 убити българи от руската ***. Преди ВСВ България е била една от най-прогресивните и развиващи се държави. 60 години по-късно сме една умираща нация на пенсионери, ***, и турци живеещи в съветски панелни гета.

28

Елка

преди 10 години

Това коментаторите сте много зле ...

27

rusnak

преди 10 години

Доказан факт е, че спрямо глава от населението си, Българките са първи по процент на *** в Европа. Рускините никога не са прикривали сексуалността си, за разлика от Българките, които се правят на недостъпни, докато не ги удариш по челото с пачката.. след това само седи гледай саир:))))

26

НР България

преди 10 години

една несбъдната мечта. Но ще я бъде напук на всички дупедавци, амерофили и хомофили

25

еи

преди 10 години

Истината,горчивата истина.

24

ДА, БЕ...ХА,ХА,ХААА

преди 10 години

.....НИЕ СМЕ БЪЛГАРИ -*** ...И НИЩО НЕ РАЗБИРАМЕ 27....!!!!!!НА "РОБИТЕ НА ТРУДА" в руско-съветска България, не им е разрешено да мислят и разбират!!НАЛИ ,*** ,ЧЕРВЕНА...??!!

23

ХА,ХА,ХААААААА....

преди 10 години

ЗДРАВЕЙТЕ РУСКО-СЪВЕТСКИ ДУПЕДАВЦИ!!!!

22

Анонимен

преди 10 години

не сте ги разбрали добре ,под съветска са имали предвид Волжка България

21

pena124

преди 10 години

До 23:Я вземи да провериш колко от проститутките в западна европа са от Пусия или бившите съветски страни. Или пък какъв е процента на наркоманите и алкохолиците сред младежите в Русия. Или пък сравни нивата на корупция в Русия и, да кажем Гемания. И чак след това се опитвай да пробутваш измислената ти русофилия...

20

mm

преди 10 години

А щото пък в Русия не са номер едно по проституция и по изнасяне на бели робини за западния свят :) на тях ли искаш да приличаме повече. На страна в която хората в момента са по-върли капиталисти от баш капиталистите. Страна в която олигарсите са всемогъщи и всеки който има пари прави каквото си поиска...то всъщност на тях приличаме и това е проблема. Нищо не успяхме да попием от западните страни, вътим сучим, все сме същите *** като руснаците.

19

Анонимен

преди 10 години

България от 23 години играе със запада, вместо с Русия и всичко е налице - младежите са наркомани и ***, първи по износ на бели робини, Джамиите за 20 години от двеста стават 1500, внасяме си ислямизирани бежанци, които да изхранваме докато се плодят, както и отглеждаме един милион ***, затова пък нашите майки и бащо изнемогват с пенсии от по 150 лв, които дори за лекарства не им стигат. Това драги не е Руско влияние, това се нарича Ран-Ът и който казва, друго са се е*е

18

rusnak

преди 10 години

Е като не са я пускали в съветска България, да я пуснат в европейска такава. Или шушумигата си е шушумига, по всяко време..

17

Анонимен

преди 10 години

още 15 години ХАмериканска демокрация и българите ще са малцинство

16

bashkircho

преди 10 години

Az da vi ea syvetskata kochina!

15

СССР=НРБ

преди 10 години

Небеше добре в Съветска България, но българите се увеличаваха, *** си знаеха мястото и работиха. Турците ни бяха послушни и работливи. Децата ни играеха до късно в неосветени паркове. Нямаше бездомни кучета. Имаше българско кино и изкуство. България имаше добро индустриялно развитие. Сега сме 7 милиона неспособна ***, която неможе да се отърве от шепа бандити. Зомбирани от риалита и турски серияли. Алкохолици и наркомани са мнозинството от младите хора. Липса на елемнтарен морал.

14

Newbie

преди 10 години

Медиите в България са най-долните и безскрупулни манипулатори!

13

demosten2

преди 10 години

До Dark LordЗа съжаление и двете са валидни :(

12

Tina

преди 10 години

Стига сте манипулирали хората!Говорят за различните политически периоди на България и това, че пиесата е била забранена по време на "комунистическа България". Ние нали така наричаме този период?Страхът от руско влияние е голямо шубе...

11

Александър

преди 10 години

Вие...глупави ли сте? Написаното има друг смисъл. Имат предвид, че в България по времето на СОЦ-а(заради което по същество си бяхме съветски сателит) е била забранена! Нямат предвид, че днешната България е съветска(макар други събития да сочат и в тази насока).

10

brankoood

преди 10 години

Хич, не бъркат мужиците.Ние продължаваме да сме си все същата руско-съветска губерния.