13

Момчето от Елада

преди 10 години

Кичка Бодурова е най-ярката певица на България. Изпя невероятно песните си, поведението й в предаването е на изключително ниво. Всички са впечатлени от нея. Ние, нейните фенове, показахме колко сме много с тези 84.2 %. Наистина размазваща преднина! Кичке, обичаме те и те подкрепяме! Бъди винаги все така най-добрата!

12

Венелин

преди 10 години

Петя е най-добрата певица от всички там, но си е куку.А негърката я бутат заради такива глупости като мултикултурно и мултиентическо общество, расова толерантност и т.н., които са на мода в Европа. Имала глас... Ами то всеки втори има някакъв специфичен глас. Истината е, че не може да пее. На моменти е даже дразнеща, но ще я държат до последно, за да демонстрират колко обичаме .

11

Анонимен

преди 10 години

Не бива да се противопоставят един на друг талантливите хора, защото това е качеството - да си различен, неповторим.Елементарността е в организаторите, които са сложили за жури музикални лилипути, с изключение на перфектния Георги Христов.В оценката доминира отношението към външни белези.Самото предаване е плод на ***, немощен интелектуално и беден откъм идеи плагиатстващ човек, който непременно държи да ни се натрапва простотията на изтърканите простаци Иван и Андрей.

10

Big Bad Wolf

преди 10 години

Една жена отишла в съда с молба за смяна на името.- Казвам се Кичка, ама ми омръзна да ми викат П*чка.- Добре, а как искате да се казвате?- Кутка...

9

Гошо...Тъпото

преди 10 години

Манипулацията е...пълна и тотално...режисирана.В нея участват...журито,водещите и сценаристите.То кое ли не се...опорочава,та един конкурс за музикални...певачки.Гледай народе и се...радвай,че мислят как да те...заглавичкат;да не мислиш за коравия и сух...хлебец.

8

DJ Bobo

преди 10 години

Така е,Кичка си е Пичка!!!!!

7

ан

преди 10 години

Каква музикална академия,егати и пародията добре че не гледам тези простотий.Едно дебело,мазно, грозно,тъпо,арогантно и завистливо джудже ще дава оценки и мнения за таланта на Кичка Бодурова и Петя.Този Фънки ли е мънки ли е колко песни е изпял, колко зали е напълнил че до там ли е стигнал с комплексите си да се заяжда с наистина доказали се певици от класа и най вече жени.

6

Анонимен

преди 10 години

Пълен бойкот на тази телевизия. Дори няма да и споменавам името :)А тези, извадени от нафталина звезди...направо, нямам думи.Загледах го веднъж за по-малко от 5мин. - Отврат!

5

Tari Cat

преди 10 години

Не се изненадвам от резултата: масата винаги е била и ще си остане проста. И не само когато трябва да оценява кой какво може от музикантите, като че ли са спортисти. Зад "слаб характер и нестабилно психическо състояние" обикновено се крие чувствителен и талантлив творец. Такъв може да бъде разбран правилно само от себеподобни!

4

tough

преди 10 години

Кичка с рунтавата... прическа.

3

Николов

преди 10 години

Гледах пет минути веднъж и ми стига.Жалко за Иван и Андрей...В началото имаха обещаващи идеи но парите не прощават.

2

Sorry

преди 10 години

До АнонименТака е #ignoreTV7 !!!!!!

1

Анонимен

преди 10 години

За пръв път чувам за такова състезание... и като гледам коя телевизия е записана на снимката, явно няма и да го гледам.