100

Анонимен

преди 10 години

кви бежанци, това са престъпници и нелегални имигранти

99

Анонимен

преди 10 години

Честно казано не знам докога ще опъвате нервите на българския народ! Благодарение на тези бежанци, аз вече като жена, не се чувствам в безопасност в собствената си страна. Нито пък като майка съм спокойна за 10 годишната си дъщеричка. Вече на 2 пъти от тези "гости" ходят зад мен из тъмното с погледи към дамската ми чанта ... Стига вече! И стига с вменяване на чувство на вина, пак към нас българите, за това че сме нямали необходимите условия за тях! Нямаме, наистина - не е ли ясно!

98

Анонимен

преди 10 години

Не ги искаме!!! Не ни ги натрапвайте!!

97

АНОНИМЕН

преди 10 години

След една седмица снимаите фургоните ,отзат ,отпред и вътре.Даже нашите *** не можат да ги стигнат по свинщината.

96

Анонимен

преди 10 години

Вчера гледам по новините колко заблудени българи им носят храна, дрехи и колко са доволни, че си имаме бежаанци от исляма, защото тия не са само от Сирия!! Давайте им, помагайте им, ама после да не ревете, като почнат да ви се катерят по главинте!Никакъв статут! Да си останат със статут бежанци и като свърши войната, да си ходят по живо, по здраво!

95

някой

преди 10 години

Ако сирийците са християни и бягат от зверствата на мюсюлманите, наш християнски дълг е да ги приемем. Да не забравяме, че утре това може и с нас да се случи. Ако обаче са мюсюлмани, да си ходят в Саудитска Арабия или Катар при техните единоверни братя. Място при нас такива нямат.

94

Анонимен

преди 10 години

Да ги видим след един месец.Ще са полуразрушени коптори.

93

Анонимен

преди 10 години

*** от Факултета имат по-голямо право да им предоставят такива фургони спрямо тези сирийци ! *** може да са всякакви, но са допринесли повече за България от тези "бежанци" под формата на косвени данъци и живеят в България !!!България за чужденците е Майка, за българите Мащеха !

92

БЪЛГАРКА.

преди 10 години

НА КОЙТО ВЪВ ФУРГОНИТЕ НЕ МУ ПОНАСЯ ДА СЕ ИЗНАСЯ. НИЕ БЪЛГАРИТЕ НИКОЙ НЕ СМЕ КАНИЛИ НА ГОСТИ , А "ГОСТИТЕ" НА ВСИЧКОТО ОТГОРЕ И ПРОТЕСТИРАТ. НИМА ТЕ СЕ ДЪРЖАТ ТАКА ПРИЛИЧНО С НАШИТЕ СЪНАРОДНИЦИ ПРИ ТЯХ?! УПРАВНИЦИТЕ НИ ИМАТ ГРЯХ КОЙТО ТРУДНО ЩЕ ИЗКУПЯТ И ОПРАВДАЯТ СПРЯНО БЪЛГАРСКАТА НАЦИЯ, КОЯТО ВЕЧЕ Е В ЧЕРВЕНАТА КНИГА НА ИЗЧЕЗВАЩ НАРОД

91

Иво

преди 10 години

Сирийските бунтовници за християните - бягайте или умрете!mobile.wnd/2013/06/syrian-rebels-to-christians-flee-or-die/Заради войната 30 000 осъдени терористи са освободени от затворите (които са осъдени на смърт) и сега се дислоциран в Европа(България)

90

Osman

преди 10 години

Bravo na Bg,pratete im o6e 200.000 broyki siriy4eta! :)

89

Мила Многознайкова

преди 10 години

Абе, не че има много общо, обаче едно време като гимназистка живеех в квартири с много по-лоши условия от тези в тия фургончета. Че и наем плащах.

88

мак

преди 10 години

Нищо им няма на фургоните, даже са хубави. Но предполагам, че сирийците пак ще им намерят кусури.

87

ui

преди 10 години

Нали Държавата ни се погрижи за собствения си народ, та сега може и за другите да помисли...

86

tih velikan 681

преди 10 години

Sega BG tryabva da im dade statut na bejanci,za da mogat da imat pravo da rabotyat,a koito ima I pari da pravi biznes,a kopoite narecheni mutri da ne gi bespokoyat,za da suzdadat samite te rabota na bulgari.Estestv.prirast ni e otricatelen,zatova neka idvat.Germanci s rusi kosi nyama da doidat da jiveyat.A psevdoatriotite volenovci da si slojat kamuk na rasizma si.Ne me interesuva minusite vi,a razdvijvaneto na ikonom.v BG!!!!

85

Анонимен

преди 10 години

Страните от Запазна Европа защо не вземат да приемат повече бежанци вместо само да се правят на добри самаряни като дават пари на други да им вършат мръстата работа , а у нас става още по-*** ,защото всички виждаме от това което дават по ТВ -къде са парите .Както винаги България пак ще изиграе ролята на Буфера между исляма и християнството ,но затова даже мерси не чакайте от "Европа".

84

az-

преди 10 години

Не съм хейтър и не мразя никой просто ей тъй. Въпросът е, че ни баламосват. Няма международен акт който ни задължава да ги приемаме. Още повече, че почти всички от тези не отговарят на критериите за бежанци т.е. те нямат право на бежански статут. Доказателство за това е, че ни ги връщат от Румъния и Франция. Защо не ги връщаме на Турция и защо трябва да ги храним. А след 6 м. какво става? Тогава няма да имат право на помощи и общежития. Като излязат на улицата и огладнеят какво правим?

83

бай уй

преди 10 години

До БРАННИКЦиганите са много по-малкото зло.

82

Тони

преди 10 години

Положението е страшно. Минете до Халите в София и ще ви стане ясно за какво говоря. Стотици са и бързо се увели4ават. Да не говорим, 4е половината са *** и нямат ни6то об6то със Сирия. Оборотите на магазините там падат - мн хора се страхуват да минават оттам. А това е само на4алото. Лесно е да се говорят псевдо-либерални приказки, но реалността е жестока - живял съм във Франция и мога да ви кажа, 4е проблема с арабите е жесток.

81

Мирослав

преди 10 години

Значи за бежанците можело, а за хората които останаха без къщи след земетресения, наводнения седят на улицата?Държавата ни е страшна работа.За чуждите *** има, а за нас пари няма?Възтание трябва в тази държава.С блага дума и търпение не става!!!