57

SeishinBG

преди 10 години

До човекНикой не ти забранява да пушиш, нито да пиеш, нито каквото искаш да правиш! Проблема е, че по този начин вредиш освен на себе си, но и на ОКОЛНИТЕ! Въпроса е, че ние, Българите, нямаме вече никакъв манталитет... да не говорим за интелект! Всеки се е изродил и гледа само той да е добре без значение, че другия е зле! Това не е общество! Да ми вдигате такава врява за това, че трябва да станете и излезнете, за да си задоволите ВАШЕТО удоволствие... Вадете си изводи!Жалки сме скъпи,Българи!

56

човек

преди 10 години

тютюнопушенето е вредно , солта е вредна , вратните пържоли са вредни , алкохола е вреден , да се живее в България е вредно . забранете всичко . дрогата е забранена и какво , няма ли наркомани вече ?

55

Ямболка

преди 10 години

Какво се правят на ужилени уважаемите собственици на заведения? В Ямбол след 10 часа се пуши в абсолютно всички ресторанти и барове. А в така наречените "детски дискотеки" се пуши официално дори в промеждутъка от 18 до 22 часа! Само си играем на закони - затова и България не е държава, а просто страна.

ДО КОМЕНТАР 59 - АНОНИМНИКЪТ - :)))))))........ Ха ха ха :) Аз НЕ се правя на интересен и "разбиращ" , бре , Анонимник ! Аз НАИСТИНА съм ИНТЕРЕСЕН и доста РАЗБИРАЩ от наболелите проблеми на България!!! Хе хе хе ....... :))))))))))

53

Анонимен

преди 10 години

хаха, майки /интересно кои/, се обявили в "Труд" /парцала на Огнян Донев. Ми нали "Софарма" прави хапчетата против пушене. А иначе майките с дечица не ми е ясно, каква работа имат в баровете, кръчмите и бардаците. Клиентите на тези даведения също не ходят в детските градини.

52

Анонимен

преди 10 години

До ГражданинътКарбовскиЕЙ ПИЧ! Бегай навънка да си дишаш чистия въздух, ние вътре в заведенията ще си се опушваме! Щом толко искаш да не се тровиш отивай някъде на пикник и не ми се прави на много интересен и разбиращ

51

Анонимен

преди 10 години

"Майки се опълчиха" .... има съюз на майките ли?

50

обeктивен

преди 10 години

До Надя СтоеваБегай, к'во чакаш?

49

Надя Стоева

преди 10 години

С двете ръце съм за тотална забрана на пушенето на публични места - каквито и да са те. Не е само тютюневия дим. Не знам дали сме някакво изключение - но и двете ми деца са били нееднократно жестоко изгаряни от димящи цигари на пушачи по спирките на обществения транспорт. Дори едно " Извинете" нямаше от тяхна страна - тръскат си цигарите настрани и не им пука. Отделно от това - че сме в кълбета дим и трудно се диша...Скапана държава. съжалявам , че не я напуснах

48

Анонимен

преди 10 години

Що, вие не можете ли да го осъдите, че ще каните някой?!

47

Драги

преди 10 години

До Драги 44 всъщност е коментара

46

обeктивен

преди 10 години

До do 37Ами ходете де! Кой ви спира? Идете, там не се пуши!!! Пушачите са отделно, в друга зала!!!!!*** ли сте всичките непушачи???

45

Драги

преди 10 години

До Анонимен 47не четете, драги, не четете...както и не можете да пишете, пък акъл леете из форумите...красоти!!...на мен професията кранистка не ми допада и затова не я практикувам /както и някои други професии на открито/. Като е непушач и иска да работи сервитьорче, да отиде да сервира в сладкарница, а не в клуб...елементарно е, драги, почти колкото твоето мнение. Право на избор му викаме! Такъв, какъвто имат и пушачите!!!

44

do 37

преди 10 години

Децата имат право да отидат с родителите си на ресторант, винаги и навсякъде съм ходила с децата си. Не смятам, че пушачите трябва да нарушават правата на децата ми да дишат чист въздух.

43

обeктивен

преди 10 години

До СофиянецАми излез от помещението на пушачите бе, наглец!

42

обeктивен

преди 10 години

България беше в челните места на Европа по здравеопзване преди 30 год....а тогава се пушеше навсякъде...дори и в сладкарниците...в автобуса, на работното нясто, в учрежденията...цигарите бяха евтини, пенсионерите пушеха Родопи и Арда, Слънце без филтър...а продължителността на живота беше...Гърция - 63 % мъже пушачи.България - 47,54 %.Средна прод. на живота:Гърция - 80,74 г.България - 74,16 г.

41

Анонимен

преди 10 години

До АнонименBRAVO...PU6A4 SAM NO PODDARJAM DA NE SE PU6I V ZATVORENI ZAVENEDIA I DA TROVIM SOBSTVENITE SI DETZA I TEZI NA DRUGITE. NA MARZELIVIA DRUGITE MU PRE4AT...VRATATA E OTVORENA DA PU6EM NAVAN KADETO NE PRE4IM NA NIKOGO

..... Погледнете самите "ДУПЕтати" , хора! Излизат ми пред камерите и хихихайки се лицемерно и най нагло съобщават как си "попушвали здраво" из кулоарите на самия така наречен "ПАРЛАМЕНТ"!!! Тия , които са приели това и от тях трябва да започне ПРИМЕРА ЗА СПАЗВАНЕТО МУ....... си правят каквото искат?!?! Особено тая Буруджиева от "столетницата" беше особено нагла и нахална пред една телевизия!....... И кво? Искате след това някой да му пука от "Законите в България" ли?!?!... НЕЩАСТНИЦИ!... :( !

39

-

преди 10 години

До НикодимчоКой казва ,че по соц.време е било ок,това,което е било???!Всичко беше грешно и изкуствено поддържано!Не ми сравнявайте соца с днес -несравнимо е ,и то в + за днешното време!!Оставка на другарите ***!!!

38

Анонимен

преди 10 години

До ЖенаNO V BAROVETE, RESTORANTITE I KLUBOVETE SA6TO RABOTIAT NEPU6A4I...E KAKVO S VRA6TANETO NA ZAKONA DA IM OTNEMEM RABOTAT LI? ZA6TOTO SA NEPU6A4I I NIAMAT IZBOR ZARADI PU6A4ITE? ZA6TO TRIABVA DA TROVIM NEPU6A4ITE KOITO RABOTIAT ZA I BEZ TOVA JALTI STOTINKI? KOLKO STUDENTI SE IZDARJAT KATO BARMANI I SERVITIORI...ZA6TO DA IM OTNEMAME PRAVOTO NA RABOTA SAMO ZA6TOTO PU6A4AT NE ''ISKA'' DA SI IZPU6I TZIGARATA NAVAN?HAIDE STIGA EGOIZUM I LITZEMERIE OT MARZELIVITE