68

АГИТПРОП

преди 10 години

Много сте смешни. Някой ви пуска мухата и всички започвате да ревете и да мучите, без изобщо да се замислите дали просто не ви манипулират. Почто всички сте болни от една много опасна и нелечима болест- глупостта. И точно поради собствената си глупост сте на това дередже. Сирийците ще минат и ще заминат, но вие пак ще си останете същите глупци, че даже и по- големи и пак ще ви манипулират и яздят, на кой както му скимне.

67

Богдан

преди 10 години

Някой ден и ние ще сме бежанци, или децата ни, да си го знаете. Както казваше дедо ми - "живото е кръг - връти се". Примерът на гърците явно сме го пропуснали, но можем да направим лагери за бежанци, да ги оградим с телена ограда и ако напускат да ги застрелваме, от ЕС нищо няма да ни кажат, даже ще ни пратят пушки..Аз съм съгласен да се приемат изстрадали и смирени хора, но това, което гледам не е такова. Масово се държат като нашите цигини- хилят се по оградите, а уж от война бягат..

66

Анонимен

преди 10 години

ЗАЩО СЛЕД КАТО ВСИЧКИ ВОИНИ В БИЛЗКИЯ ИЗТОК СА ЗАРАДИ СКАПАНАТА И ИЗМИСЛЕНА ЦИОНИСТКА (ДЪРЖАВА) ИЗРЕЛ НИЕ СМЕ ДЛЪЖНИ ДА СЪРЖБАМЕ ПОПАРАТА ,ЗНАЕТЕ ЛИ ,ЧЕ ИЗРАЕЛ Е ЕДИНСТВЕНАТА ГРАНИЧЕЩА СЪС СИРИЯ (ДЪРЖАВА) ,В КОЯТО НЯМА И ЕДИ БЕЖАНЕЦ ,*** МОГАТ ДА СИ ЗАТВАРЯТ ГРАНИЦИТЕ ,А В СЪЩОТО ВРЕМЕ НА НАС ДА НИ РАЗМАХВАТ НАЗИДАТЕЛНО ПРЪСТДА НЕ ПРАВИМ ТАКОВА НЕЩО ,АТАКА БЕШЕ ЕДИНСТВЕНАТА ПАТРИЯ В ПАРЛАМЕНТА ,КОЯТО ПОИСКА ВЕДНАГА ДА СЕ ЗАТВОРИ ГРАНИЦАТА НИ ГЕРБ,БСП И ДПС ГО ОТХВЪРЛИХА

65

Toni

преди 10 години

Gripa e nai-malkoto zlo, koeto 6te polu4im ot tezi bejanci. Slu4aino sam otblizo zapoznat sas situaciqta i vi kazvam, 4e polojenieto e napravo stra6no. Mnogo ot tezi hora sa s kriminalno minalo

64

До Одисей 1

преди 10 години

Дошли 25 000 армени, дошли 25 000 гърци, дошли 25 000 руснаци, ...Нека да дойдат и 25 000 японци, преживяха тежка трагедия, а последствията от нея ще са за поколения напред.Но всички тези хора, които изброяваш не са религиозни ФАНАТИЦИ.Както не са ми приятни ислямизирани фанатици, така съм против и християнски фанатици. Пример - от онези костюмираните "свидетели на Йехова" и тем подобни направо ми се повдига. И тях не ги искам.

63

Debora1

преди 10 години

Като искате да помогнете на умиращи деца в чужбина създайте гранични медицински пунктове и им помогнете до колкото позволяват възможностите на България но не ги пускайте защото ще нанесете поредната вреда на българския народМислете преди а не след !

62

Гошо тъпото

преди 10 години

Когато 1989 г. турците си отиваха в Турция тези черни маймуни араби ни направиха световен бойкот а сега те ги гонят и ни ги пращат и искат да се радваме и ще ни помагат?????

61

Одисей 1

преди 10 години

Земята и Черноморието ни са хубави , те винаги ще привличат, бетона може да се взриви и да се извиози , така че апетите за тази земя ще има винаги . Ако тези туристи си отидат ще дойдат други. Въпроса е тези които трайно се заселят дали ще са качествени и дали няма да има последици за нас българите.

60

Debora1

преди 10 години

Имам отговор за Кристалина Георгиева. Не са малко нашите деца които имат нужда от помощ в чужбина. Погледнато от горе са зад границата на чуждите страни. За целта ни се налага да събераме пари за да им помогнат зад границата.Бъдете реалисти и гледайте нещата такива каквито са ! Този свят не сме го измислили ние и нищо няма да ни помогне ако се опитваме да бъдем различни от него. С доброто и с лошото приспособете се към света в който живеете, ако правите обатното ще обречете народа ни на гибе

59

Анонимен

преди 10 години

Кристалинке, от другата страна е Турция.Искаш да кажеш , че те идват от някаква джунгла ли?Нека Ердоган и той малко да си изтръска пунгията.А пък ние да си затворим границата,защото е външна за ЕС.А пък и сме далече от военния конфликт(Сирия не ни е съседна държава).Бежанци от военни конфликти се настаняват в съседни държави.

58

от Уикипедия

преди 10 години

Някои автори свързват Левски с масонството, като допускат, че той бива посветен като масон през 1861 г.[3]Това твърдение е категорично отречено от някои академични автори,[4] макар те да не отхвърлят възможността Левски да е бил запознат с масонските идеи. Той владее отлично няколко езика: турски, гръцки и арменски, които се оказват полезни в революционната му дейност.

57

АЗ

преди 10 години

КАКВА ЧОЕЕЩИНА БЕ ***....Т,МАЙКА МИ Е С МИНИМ.ПЕНСИЯ ,АЗ СЪМ БЕЗРАБОТНА И ТЪЙ КАТО ПАНЕЛКАТА БИЛА 98 КВ.М. ГЛАДУВАМЕ ,СТУДУВАМЕ БЕЗ ЛЕКАРСТВА И ЗДР.ГРИЖИ ,ЗА НАС КОЙ МИСЛИ ,ЧЕ НИЕ ДА МИСЛИМ ЗА АРАБИТЕ И *** ТРЪГНАЛИ ЗА ЗАП.ЕВРОПА,АЗ СЪЩО ИСКАМ ВНИМАНИЕ И СЪСТРАДАТЕЛНОСТ ДО ТОЛКОВА КОЛКОТО ДА ОТИДА ДА РАБОТЯ И ДА СЕ ПРЕХРАНВАМ КАТО ЧОВЕК -БЪЛГАРСКИ ГРАЖДАНИН-ХРИСТИЯНИН!!!!!!!!!!!!!!!

56

Одисей 1

преди 10 години

63 Не , не се моля а силно се притеснявам от инвазията по Черноморското ни крайбрежие защото близкия език и вярата са фактори обусляващи асимилацията на по-малкия от по-големия , по многобройния . Поживьом увидем.

55

българка

преди 10 години

не виждате ли ,че под диктата на БСП и ДПС и Атака се обезлюдяват българските територии ,за да се освободят за заселване на араби и турци ,а ние бягаме в ГЕРМАНИЯ оставяйки тук жилищата си и земед.си земи ,НЕ ВИЖДАТЕ ЛИ ЦЕЛТА на ДПС...

54

ХА,ХА,ХААА.....

преди 10 години

ЕТО ВИ ЕДНО ЗАГЛАВИЕ ,КОЕТО ЦЕЛИ ДА НАСТРОИ БЪЛГАРИТЕ ПРОТИВ БЕГЪЛЦИТЕ ОТ "АРАБСКИЯ СОЦИАЛИЗЪМ" НА БААС И БАШАР АСАД!НАШИТЕ *** НЕ РАЗНАСЯТ БОЛЕСТИ И МРЪСОТИЯ....САМО СИРИЙЦИТЕ ,ХА,ХА,ХААААААААААА....НАШИТЕ *** РАЗНАСЯТ ПЛОДОВЕТЕ НА примитивизма простотията и "СОЦ-ЦИВИЛИЗАЦИЯТА".....нали????!!!!!!!

53

Анонимен

преди 10 години

*** от сирия депортирай ги обратно.Смърсна ***

52

Анонимен

преди 10 години

Мдааааа, грам човещина не е останала в българина.

51

Анонимен

преди 10 години

До *** смеЖалко, много жалко за теб, щом еталон за поведение са ти животни.

50

Анонимен

преди 10 години

До Одисей 1ти трябва да се молиш да дойдат тук арменци,руснаци,украинци,те поне са християни и шанса да има от тях тук терор,война и тем подобни е почти 0,за разлика от другите.щото освен религия,сме сходни и по манталитет,акъл и тн.

49

Тъпи сме

преди 10 години

Всяко едно животно защитава яростно територията си,явно ние българите сме много по-глупави от животните.