87

Иво

преди 10 години

Е вече лъсна истината за "експерта" Шаро и трупата му. Няма значение колко могат да се тупат у гърдите и да викат "отличници сме". Европа със сталинско въодушевление и самореклама не можеш я залъга. ЕС-то не са българските пенсионери и малограмотните *** да се хващат лесно на манипулации и евтин популизъм. Аре сега всички дето сте гласували за тая пасмина бягайте в ъгъла да се срамувате и чакайте да ви дадат 5 лв отгоре на социалните помощи. *** матрял.

86

Анонимен

преди 10 години

boko e pe*al nerazbrahte li/sretan da go ubie nai setne zada trugne durgavata.

85

Анонимен

преди 10 години

да но сега кой ще плаща глобите - такива ще има

84

Анонимен

преди 10 години

Много по-рентабилен би бил тунел под Беклемето.Все пак той ще води към втория по големина град в България.Къде е Пловдив,къде е Габрово.

83

mkk

преди 10 години

До Анонимен - 97мини лятото

82

Анонимен

преди 10 години

Тунела през Шипка е само за Габровци не е рентабилен пари на вятъра скоро минах от там и срещнах 3-4 коли !!!!

81

европата

преди 10 години

Ето ви малко инфо, четете и тогава пишете: "...в оперативните програми за тези два проекта няма пари, ......пари не е имало и преди, защото проектите са в резервния списък".Боко, откога взе да разбираш от езици, програми, финансиране?!? СмЕх :-)Оня ден като го слушах, се оказа по-голям икономист и финансист от Орешарски...СмЕх!!!

80

Боко пак лъже

преди 10 години

Надали *** са успели да скапят проекта за 2-3 месеца. Това е издънка на Боковите Калинки. Такива проекти се подготвят с години. Само като погледнеш Лилянка Дебеланка и ти става ясно как са забатачени и тези проекти. На това моме и кози не бих му поверил да пасе :)

79

1naum

преди 10 години

До muzakaoptransport.bg/page.php?c=35&d=1028&q=+%D1%88%D0%B8%D0%BF%D0%BA%D0%B0Има там една фаза на проекта, която включва един V етап... хипотетично

78

222

преди 10 години

До електорат матряловЗА ДЕМОКРАЦИЯТА ТАКА Е

77

Анонимен

преди 10 години

Е,то по времето на ГЕРБ трябваше да има 7 магистрали,7 скоростни пътя и още не знам си какво.Нали и *** все това повтаряше,ухилен до ушите:7+7+7+...На думи и на хартия става много лесно.А герберугите не само че Тракия не можаха да довършат,а и сумарно по-малко км магистрали от Станишев направиха.

76

Анонимен

преди 10 години

Такъв"одобрен"проект за тунел под Шипка има само в празните кратуни на Тиквун и на оня кривоуст бивш говорител в габровската селска радиоточка.

75

222

преди 10 години

До електорат матряловтака казваш(това е удобна форма)за да си сриеш истинското лице

74

tih velikan 681

преди 10 години

Oresharski tupak,kude e 1mlrd zaema??Zashto dopusnahte pak spirane??!!!!Marsh ot parlamenta s fesovete

73

Анонимен

преди 10 години

SKORO BG 6TE BADE NAI POZORNO IZGONENA NE OT PROEKTITE A OT EVROPA PO NI PRILIAGA DA SME AZIATCI DOKATO IMAME TAKIVA POLITICI NIAMAM DUMI I SILA VECHE

72

muzaka

преди 10 години

До онбашията: пост 80Недей да даваш кирки на ***.Просто Т.Дончев лъже.Няма такъв проект.От 40г. се говори за него.нищо до момента няма.Имаше обсъждания на общинско ниво в Казанлък и Габрово.Черно на бяло няма нищо.Т.Дончев лъже най- безогледно.И аз искам да има тунел под Стара планина.Но трябва да има проект.Такъв не съществува.Ако някой ми докаже обратното, му гарантирам 2л.отлежала гроздова ракия./реколта 2010г/.

71

йордан

преди 10 години

много ,ама много *** в този форум, прости хора за това сме на този хал.Бойко си е свестен мъж,като всеки човек и той греши.

70

222

преди 10 години

До електорат матряловНавсякаде,под маската на "обективния" интелектуалец,отблъскваш вината от сегашните управи и финно я мятваш на предишните.

69

онбашията

преди 10 години

ако хванем всички *** и им наврем по една кирка в ръцете, тунела ще стане за без пари. не е ли това по-доброто решение?

68

До оптимист

преди 10 години

По добре нищо от това правителство отколкото разруха от герб .