46

Анонимен

преди 10 години

Вие оставете младите шофьори, ами помислете как да контролирате всички... Всеки ден гледам по околовръстното психопати летящи с бясна скорост, маневрирайки между колите...., спрели навсякъде неправилно лелки....

45

versaux

преди 10 години

До Съюза на българските автомобилисти...................Защо не вземете вкупом да се гръмнете.... невероятно *** предложения.... СБА се напълни с *** и простаци....Курсове за ..... нови парички за СБА !>!>!> , а *** не искате ли..... Затегнете контрола с изпитите.... Санкционирайте яко за нарушение на закона и правилника....... Това са реалните инструменти за постигане на резултати ! ! !

44

Kamen

преди 10 години

И как ще се контролира това бе Мутафчиев? Ще се спират всички, които карат с над 110 по магистралата и ще се проверяват дали не са млади шофьори ли? Аман от *** идеи. Мислете малко дали това, което предлагате е реализируемо.

43

К

преди 10 години

Това са мега *** идей, лишени от всякакъв здрав разум и съвремено мислене, *** тъпите чички ***, имам книжка от 15 години и съм мега активен шофзор със златен талон, който малко шофира ще разбре че това са *** популистки исказвания

42

63424

преди 10 години

Вместо да предлагате безумни простотии, затегнете контрола над вземането на книжки и изкараването на курсовете. В момента е такава пародия и смехория, че е нормално да е толкова зле положението. Когато карах курсовете така и не ме учиха как да паркирам, давам на заден ход и какво ли още не. Веднъж не ги направихме тези неща. Добре че имах родител професионален шофьор, който да ме научи на всичко.

41

се тая бе

преди 10 години

Да приемат квито глупави закони искат, никой няма да ги спазва така или иначе, тука закони в тази държава нашата няма, пазете се от беззаконието и това да ви натопят или го използвайте за ваша сметка и така.

40

Lo_Ridah

преди 10 години

До Анонимен2 години временна книжка - това хубаво, ама в щата, в който бях аз, книжките се взимаха още на 16. Я дай на някой 16 годишен ключа за голфа/астрата и го пусни на околовръстното.Да те видя как ще го осъдиш за нещо :)

39

Кратун

преди 10 години

Вместо да се въведат стандарти, които да принудят фирмите да обучават шофьорите качесвтено, тези *** им позволяват да вземат пари за един полукачествен продукт, налагайки санкции върху клиентите, които на всичкото отгоре са с платили прескъпо за този развален продукт. На всичкото отгоре, след полагане на изпит, ще трябва да си плащат два пъти и за издаване на книжка - веднъж временна, после после постоянна. А тези временни книжки, как ще важат в чужбина, защото сме подписали конвенция?

38

Кратун

преди 10 години

Твоята поне е слушала. И аз моята трябваше да я уча дълго преди да я оставя сама да вози децата. ...ама има и такива, дето на тах никой не може да им каже, понеже те винаги знаят повече.... докато не си счупят главата или не дай си боже, на някой друг главата....

37

Ok!

преди 10 години

Поредната простотия. Не временни книжки, а курсове като хората. Не може 20 дни курс. После се чудим защо не се знаят знаците, маркировката и изобщо правилника за движение. Научават ги криво ляво да шофират и айде. Имах си пример в къщи с подобен курс. После още 4 месеца съботно-неделно домашно обучение. Но сега знам, че може да кара и знае правилата.

36

Рали1

преди 10 години

Това ли са най-големите проблеми в държавата -тютюнопушенето и младите шофьори ? След като трябват още курсове,добавете към основния-ясно е че всичко е за пари ,ама поне го направете като хората.Имате добри практики от други държави,използвайте ги.Стига експерименти на джобовете ни.

35

Кратун

преди 10 години

Тези, ако ги оставим живи след още 20 години ще ни награждават за заслуги с правото да управляваме автомобил.....

34

Леля Ог

преди 10 години

Да ама в другите държави се прави и нещо друго. Ако аз карам за зад теб и те видя да извършваш нарушение задължително трябва да се обадя и да съобщя, нали ? Виж за пример Швеция там имат страхотни пътища и магистрали, а жертвите на пътя годишно са около седем ? Преди две седмици ме изпреварваха в обратен завой без видимост, в който изскочи кола в насрещното и без малко да се насметем в дерето ? Изпреварващия беше *** на около 40... за какво говорим, с тия статистики ще сме си все така ...

33

до 34

преди 10 години

Виж статистиката пич. Младите шофьори са с повече ПТП-та от тези с опит (осреднено). Когато нещо е добре и може да намали броя на ПТП-тата защо да не се направи? В другите държави го има това разграничаване между млади шофьори и такива с опит. Онези да не са по-глупави от нас?

32

Анонимен

преди 10 години

Абе на тия *** затова ли им плащаме??? Да мислят само глупости. Ръсат нови и нови простотии. Младите трябвало да карат със 110. И как ще разберат шофъора какъв е по магистралата та да следат за превишение на тия 110??? А да още не са наясно, но сигурно имат идеи - да се лепи стикер, ще има едно лепене и одлепяне ако колата е на бащата примерно. Или пък ще спират всички каращи над 110 пък после ще се разбира кой е карал..Смях... плащаме на слабоумни хора, които най лошото е че се имат за умни

31

Леля Ог

преди 10 години

Голяма глупост, особено това за магистралите :D Я стига, младите виновни, а колко катастрофи са защото някой на 70 години шофира, без значение, че не вижда и че е със забавени рефлекси. Шофьор съм от доста години и съм имала повече ситуации с възрастни хора. Че още неосъзнатите лапетии на по 18-20 са все още неосъзнати и си мислят че да караш с 150км/ч по квартална уличка е геройство е така, ама кой не го е правил като млад.

30

Анонимен

преди 10 години

Всичко е прогнило от корупция, като почнеш от тоя дето люпи семи в униформа,до най-високо ниво, кат,мат,даи,изпитващи,инструктори,фалшиви дипломи и какво ли още не. Те тръгнали нови правила в *** да създават,а тр и сегашните работят, просто не се спазват,защото контрола е поверен на корумпирани нещастници имащи се за фактор.

29

Амелия

преди 10 години

То цялата ни държава е наред, сега да оправим и младите шофьори! Първо се огледате, в какъв батак е затънала държавата, после се занимавайте хората с глупости! Всъщност ........., кой мисли подобни закони - ХОРАТА С ЛИЧЕН ШОФЬОР! На тях за какво са им книжки, а за какво са им и други шофьори на пътя ?! Само им се пречкат да карат с 200 км/ч ! Следователно - Други коли освен тези на нашите мили управници на пътя да няма! Който изкарал книжка изкарал! А другите нямат пари за бензин ! ОСТАВКА !

28

Анонимен

преди 10 години

Извинете, вие по заглавието ли коментирате? Пеевски остава никой ли няма да заеме позиция по въпроса?

27

Анонимен

преди 10 години

Какви 100000 бре? Гледам разни чичковци и лелички, може и 500000 да са натрупали и карат отвратително!То или си го имаш, или го нямаш!Хората са различни и в тая връзка не може всички да се слагат под общ знаменател!