24

Злопаметна

преди 10 години

До Shop 28Е то си е така. Само като видиш руска телевизия - през пет минути реклама на водка или на видове виагри. Тия там са направили всичко възможно собственият им народ да оскотява, решили и тук да пробват.

23

Бай Хасан

преди 10 години

НЕ НА ТЮТЮНОПУШЕНЕТО . Да на ранното сексуално възпитание, да на марианата, да на двигателите с вътрешно горене,да на синтетичните материи,да на излъчването от антени на мобилни оператори и телевизионни ретланслатори,да на всички " Е -та " , да на всички заеми от всякакви финансови и не финансови институции, да на евтаназията,да на проституцията, да всички видове дрога, да на продажбата на земя на когото и да е, да на продължаващото опростачване,да на увеличаването на пенсионната възраст, да на данъчните облекчения за погребалните агенции ......да .....Ако си съгласен лайкни

22

Shop

преди 10 години

Цел номер едно на руската агентура е насаждането на антиевропейски настроения, развращаването на българския народ, оскотяването му, натоварване с дългове, заробване със съвместни проекти, фалиране на България, безредици, мътна вода, в която да си оплетат кошницата и накрая - само табела "България", а отвътре гнила съветска республика. На много хора това им се вижда фикция и лош кошмар, но е факт. Докато не почнем да ги бесим по уличните фонарей, няма да има излизане от блатото.

21

Бяла гарга

преди 10 години

До МенделеевА пушекът от колите е още по-вреден и затова предлагам да се забрани карането на коли в населени места .Същото да важи и за превозни срдства с животинска тяга !Няма да е лошо да се забрани и *** (знаете ли колко врдни газове се отделят ?) !Лелееееее ,щях да забравя и най-вредното - варенето на лютеница и компоти ! Милиони дървта изгарят за едно съмнително удоволствие !!!

20

Отново!

преди 10 години

Отново доказателство, че това правителство е инструмент за налагане на корпоративни интереси! Не се занимават с важните неща, ами само обслужват разни "бизнеси"! Най-простото обяснение е, че взимат пари за да прокарат отново пушенето! Иначе няма логично обяснение! ОЛЯХТЕ СЕ! ОСТАВКА!!!

19

луд

преди 10 години

според мен трябваше да си останат зони за пушачи и за непушачи или да се даде избор на самото заведение какво да бъде пушалня или не.Сега съгласете се че в еднин нощен клуб или дискотека малки деца,бременни и пенсионери не влизат.Нека не се пуши в сладкарница някое и друго кафене ама в бар....

18

шматков

преди 10 години

Какво изобщо коментирате за цигарите? Най-вероятно ще падне забраната за пушене по заведенията. На никой от върхушката не му пука за народа.

17

P.

преди 10 години

Голям зор да тъпчем на едно място. Тази забрана вече колко пъти се връща, отменя, заменя, смекчава и т.н. Давайте вървете напред, не се занимавайте с едно и също нещо.Относно това, че никъде в Европа не се пушело, това не е съвсем така. В Австрия се пуши на места където не се сервира храна. Има ли храна обаче, забраната е повече от стриктна.

16

Ози

преди 10 години

Без много да коментирам само ще ви кажа как е в Австралия: Тук в заведенията не се пуши от не знам си колко десетилетия. Протести против това никога не е имало, дори напротив. А когато преди няколко години забраниха тютюнопушенето и ПРЕД заведенията (т.е. на външните маси) болшинството от хората приветстваха това. Всъщност единствените хора, които съм чувал да плюят и недоволстват против тези забрани тук, са българи.

15

Анонимен

преди 10 години

аллооо ДПС дори в турция не се пуши камо ли за останалия цивилзован свят!

14

Dnes.bg.1

преди 10 години

Пушенето е все едно да пуснете автомобила си да работи в гаража при затворени врати или да махнете буриите на печка в стаята ви. Същото е с цигарата,директно се *** и отровата влиза направо в гърлото и белия дроб. Димът е дотолкова канцерогенен,та единствено върху цигарите има предупредителен надпис. което само доказва огромната вреда от тях. Иначе щеше да има надписи и върху други стоки.Обаче тяхната вреда е несъизмерима с тая на цигарите.

13

Dnes.bg.1

преди 10 години

До АнонименГоведото си ти,защото тъпчеш хората с отрова и печелиш от смъртта им! Аз казах. Единствено върху цигарите има надпис от самия производител,от фирмата, че "Пушенето вреди сериозно на вас и на хората около вас!". На нито една друга стока няма такъв надпис. КОЕТО ГОВОРИ ЗА ОГРОМНАТА ВРЕДА от никотина и цигарите! Впрочем,ако човек отвори капака на печката в стаята си или пусне автомобила си в гаража и затвори вратите ще се отрови моментално. Същата работа е с цигарите. Директно се гълта

12

Petar

преди 10 години

Забелязали ли сте, че в Хепи, Макдоналдс, фуд кортовете на моловете е винаги пълно. Дори има опашки. Там не се пуши. Правете си изводите сами. Само един *** и ограничен човек може да бъде ЗА пушенето. Това са хората, които стоят на една маса с 2-годишното си дете и издишат пушек в него, това са хората, които по детските площадки дават мляко с едната ръка, а с другата смучат... просто отвратително.

11

Dnes.bg.1

преди 10 години

Интересно защо дори на западните марки внасяни у нас пише на кутията :Пушенето вреди сериозно на вас и на хората около вас!" И това предупреждение е написано от самите западни производители на цигари. Тоест самият производител е написал,че стоката му е вредна за здравето. Интересно защо ли няма такива надписи на бутилките алкохол? Значи рискът и вредата за здравето са толкова огромни,та дори има предупредителни надписи единствено върху цигарите.

10

Dnes.bg.1

преди 10 години

Ядат ли се,пият ли се,стаята си мога ли да стопля с тях,хляб може ли да се опече? Обличат се на гърба за да не ти е студено през зимата ли? Щото тези заводи произвеждат също и платове и дрехи. Обаче *** кратуни не мислят затова,те по рождение не мислят по принцип.

9

Dnes.bg.1

преди 10 години

Куха тиква е твоята! Ако искаш върви пеш или стой гладен щото и хляба се пече с горива и се транспортира с автомобилния транспорт. Ако не ти се диша върви на село да дишаш чист въздух.Електрическият ток е смъртоносен,ама никой не предлага да се спре произвидството и използването му. Защо ли? Това една куха кратуна едва ли някога ще разбере. заводите,транспорта,токът вършат някаква полезна работа на обществото.Хранят го,онличат го,топлят го.Каква полезна работа вършат цигарите и тютюна? Ядат ли с

8

Менделеев

преди 10 години

Радиоактивните частици които се вдишват или проникват чрез храната се натрупват в телата ни. Това бомбандиране с електрони къса нашите днк връзки и когато облъчването не е високо нашия организъм успява да ги възстанови, но когато облъчването е силно той не успява и се получават различни видове болести. Сега проблемите на човечеството тепърва започват...Цигарите са толкова вредни колкото храната и кислорода тоест живейте и си набавяйте витамини!

7

Анонимен

преди 10 години

До Кико Абсолютно си прав, но *** тикви на непушачите не могат да вдянат, че например смоговете в големите градове, са сто хиляди пъти по-вредни от дима на цигарите, но не рИват да се спре автотранспорта и пушещите заводи, или производства бълващи зловредни газове!

6

Менделеев

преди 10 години

Хората смятат, че цигарите са виновни за рака и развиването на един куп болести, но това не е напълно вярно! Най-големия проблем на човечеството е радиацията след нея замърсения градски въздух. Това са най-големите причинители на болести. Неприятното на самия тютюн е в това, че има свойството да просмуква радиацията от почвата, не случайно са правили експерименти със засаден тютюн в радиоактивни зони. Радиацията се трупа в организма ни най-вече чрез прахта и на второ място е храната.

5

Кико

преди 10 години

Ами то най малкия ни проблем е тютюнопушенето .....обгазяване ,завишени норми на сероводород в някой градове ....то не остана храна без Е-та и нитрати , било то консерванти ,емулгатори (които причиняват тежки болести струващи повече на здравеопазването )...в козметиката блъска отвсякъде химия (петрол ,парабени и прочие ) Та в този ред на мисли ,ми се ще да си има зали за пушачи и зали за непушачи ...........