8

Влади-Мир

преди 10 години

"Всяка жаба да си знае гьола"Малко пояснение: Не става само с "Текстил", трябват и Мегатони!!!!И Су и МИГ и Пакфа и Ту, таифуни, делфини, щуки, антеи, ясени и бореи, гранити, базалти, оникси, вулкани, москити, сатани, тополи, ярсове, искандери, и най новата красавица РС-26-"Рубеж"(с хиперзвукови маневриращи на целия участък от траекторията бойни глави(т.е космически апарати). Шегаджии са руснаците трябваше да я кръстят ЗАРубеж;-))

7

крадеца

преди 10 години

вика дръжте крадеца,абе байно що не си седиш до забрадената кадъна и не си пиеш чая ,приятелче на нашата мутра,той ще ми определя кой е терорист ,виж се себе си и престани да ни пускаш сирииците на наша територия щото няма да ти стане номера с мюсулманската дъга която ви е мечта близо 500г.,а ес ще видите през крив макарн-първо защото няма да има ес и второ защото сте мюсулмани и е добре да се върнете откъдето сте изпълзяли -от преизподнята ...

6

Shop

преди 10 години

Ердоган е на 200% прав. Сирийския психопат е превърнал градовете в руини, народът му бяга и съседните му страни изхранват милиони сирийци.

5

Влади-Мир

преди 10 години

Има една Българска, Турска или не знам каква си поговорка:"Всяка жаба да си знае гьола"

4

Асад

преди 10 години

Ердоган е един терорист, а не политик

3

Aleks 1969

преди 10 години

А ти не си ли терорист,не използваш ли огромната военна машина да разгонваш протестиращите. За теб може,а Асад е терорист.Брей турска му работа.

2

Анонимен

преди 10 години

явно сте вкусили от резака а господа

1

да

преди 10 години

и кой го каза....ердоганчо...майната му на резака!!!!!