88

Анонимен

преди 10 години

Ей,ХОРА,НЕ РАЗБИРАТЕ ЛИ,ЧЕ КОЛКОТО ПОВЕЧЕ ПЛЮЕТЕ СРЕЩУ БОЙКО,ТОЛКОВА ПО-ЯСНО СТАВА ЧЕ БОЙКО НЕ Е ИСКАЛ ДА ВИ ПЛАЩА С ПАРИ ИЛИ С ПОСТОВЕ ЗАТОВА И ТОГАВА И СЕГА ВИ Е ЯД И СЕ ЧУДИТЕ КАКВИ ГАДОСТИ ДА ИЗМИСЛИТЕ.НО СЕГАШНИТЕ ВИ ГОСПОДАРИ ДОБРЕ ВИ СЕ ОТПЛАЩАТ ЩОМ ТАКА СЕ ВИХРИТЕ.

87

наглец

преди 10 години

Бойкооооооо , ти ли ще говориш за принадлежност на някого към СИК !?!?!? ЕЙ , голям наглец ,нямам думи за твоята наглост и простотия !?!?Ти забравили ,че лежеше *** на Маргина ,и рода станахте ?!?!? А колко наколенки и дудуци въртеше на Пашата !!! Ти си мутра ,и това го знаят и децата , в момента в който паднеш от власт ,извън политиката ,не охраняван от държавата - ти си довиждане !!

86

789

преди 10 години

Четири години Станишев му беше виновен,сега пак Станишев му е виновен.Е още колко години ще го гледаме тоа Станишев да му е виновен.И как той за нищо не е виновен.Трябва да си страшно *** и безочлив да говориш през целия народ,че ти ако не управляваш държавата цяла да пропадне.Г-н Борисов ако вас бяхме остовили да ни управлявате още и година даже наистина държавата щеше да пропадне,толкова некадърни управници бяхте.

85

Анонимен

преди 10 години

Присмяла се кука на...ха ха!

84

наблюдател

преди 10 години

До владетеляти ОБЕДНЯ последните 3 години??? държавата бележеше небивало благоденствие и разкош и последните 3 години обедня??? тея 3 години се окраде? никога досега не е имало мафия? СИК, ВИС, Мултигруп и сие? знаеш ли кои пари се препраха първите години на демокрацията??? в КОИ бяха парите? ББ може да е всякакъв, но не стоварвайте ВСИЧКИ негативи на неговата глава!

83

T У М Б А К

преди 10 години

Пълен лъжец и мошеник е тоя !!!

82

Дръндер

преди 10 години

До Анонимен 89Яко са ти промили мозъка ти явно изобщо не си в час-хората изгониха Борисов и сега той се натиска да влезе през задния вход! Ама ти явно си доста заспал та не го разбираш, или си загубил представа за българската реалност след престоя в чужбина!

81

тити

преди 10 години

*** СИ БОРИСОВ ТИ КАК НАЗНАЧИ ОНАЯ ОТКАЧЕНА ЗДРАВНА МИНИСТЪРКА КЪДЕТО Я ВИДЯ НА ПЕТОЛЪЧКАТА.

80

Дръндер

преди 10 години

Абе Бойко пак си се гледал дълго време в огледалото, защото ти беше много безскрупулен и невероятно немощен откъм управленски капацитет! Виждаш това което си у другите-крайно време е да отидеш на психиатър, защото тоя нарцисизъм е сериозно заболяване!

79

anonimen

преди 10 години

Bоико да каже защо наряза тръбите на напоителни системи или пак комунистите виновни.

78

Аз

преди 10 години

До muzakaАбе, хора! Направете списък на всички, които са за гонене и дайте да ги гоним един по един. Това, че в момента не можем да изгоним ББ, означава ли че трябва да търпим ДП и ИИ? В момента имаме шанс да се отървем поне от тях. Не знам какви ще дойдат на тяхно място - но няма да са по-лоши! Ако имаме късмет - ще са по-свестни. Ако ли не - ще са като тях. Ще продължим да се борим: ще искаме и тяхното изгонване. Но сега нека се обединим да изгоним поне тези, които можем.

77

владетеля

преди 10 години

ТОЗИ БОЙКО БОРИСОВ КОЙ ГО ИЗБРА ЗА ДЕПУТАТ?ТОЗИ ГОСПОДИН НЯМА ДОБРО ПОНЯТИЕ ЗА УПРАВЛЕНИЕ НА ДЪРЖАВА,ЗАТОВА АБДИКИРА И Я ДОВЕДЕ ДО ПРОСЯШКА ТОЯГА.ДОКОГА ЩЕ ГО ТЪРПИМ ТОЗИ ОЩЕ?ТОЗИ СЪСИПА ЖИВОТА НИ,КАТО ОПОСКА ДЪРЖАВАТА НИ,НО ПРОДЪЛЖАВА ДА ИМА ОЧИ ДА ГОВОРИ ЛЪЖИ И ГЛУПОСТ.

76

Анонимен

преди 10 години

както винаги-думи казани в очите на глупаците,и както винаги-лошия материал няма да ги разбере,след 8 години в странство прибирам се и не мога да разбера къде се намирам-пародиияяяя,обаче вие тук така сте заспали,че хиляда тъпани няма да ви събудят,и за жалост или не да ви кажа-ами драги сънародници,само Борисов е на прав път,обаче вие наистина сте *** и упорити и мн заспали,яко къртите ,че и хъркате даже

75

Българин

преди 10 години

"Управленска немощ и безскрупулност съзря Борисов"- за времето когато той беше премиер ?Напълно съм съгласен с това.

74

ели

преди 10 години

Кой ти дава право да питаш ти!!!!

73

FBI

преди 10 години

Голем страх Цветанов , да не ги вкарат в Затвора , понеже в България Депутати и Министри не ги съдът , Румъния почна да съди хора от Секуритате преди 1989 , Балгаpия какво чака още да отвори Папката с Възродителен Процес , така или иначе е TOP CEKRET

72

PetyaM

преди 10 години

Безмерна наглост! Иванов е бил само 2 месеца служител, докато Борисов годинини наред е бил в средните управленски нива на СИК. Е, кой кого трябва да пита за миналото му?!?

71

българин

преди 10 години

Пардон, забравих и ГЕРБ, те са същите мръсни комунисти като БСП-ДПС-Атака-НФСБ-ВМРО и пр.

70

българин

преди 10 години

До 112:Не с тоя селски комунистически номер, комунистме. В България вярно че почти няма демократи, НО КОМУНИСТИ КАТО ТЕБЕ ИМА КОЛКОТО ИСКАШ - БСП, ДПС, Атака, НФСБ, ВМРО и т.н. ЗАТОВЯ СМЕ НА ТОЯ ХАЛ. КЪДЕ СИ ПИНОЧЕТ?

69

Анонимен

преди 10 години

Бойко, много си прав!Само контра на комунистите....Да си ходят, независимо как!!!...