38

сульо

преди 10 години

Ще престанат ли тези обирджии да ме предупреждават че отново ще крадат от нас?От къде са сигурни, че хората се отопляват на ток?

37

Анонимен

преди 10 години

КАК ЩЕ СА ПО ВИСОКИ ОТ КЪДЕ РАЗБРАХА? АЗ СЪМ СЕ УВИЛ В ОДЕАЛОТО И НЕ ПУСКАМ НИКАКВИ ОТОПЛИТЕЛНИ УРЕДИ. ИЗПОЛЗВАМ ЕЛ. ЕНЕРГИЯ САМО ЗА ЕДИН КОМПЮТЪР И ЕДНА КРУШКА. СЕГА СЪМ ЗАСЕКАЪЛ ДАННИТЕ НА ЕЛЕКТРОМЕРА И АКО МИ НАДПИШАТ САМО ЕДИН КИЛОВАТ ЩЕ ХВЪРЧАТ ГЛАВИ КРАКА И ВСЯКАКВИ ДРУГИ ИЗРАСТЪЦИ НА ЧЕЗНИТЕ В ЧЕЛОТА ЧЕ НЯМАТ ДУПКА.

36

Ъ !

преди 10 години

Междо другото-сметките не се ли определят от консумацията ?? А не от температурата ??

35

Анонимен

преди 10 години

АМА КАК ТАКА?!? Нашето ВЕЛИКО и ЧЕСТНО правителство обеща по-ниски сметки!!!Орешарски е твърде експертен и честен, за да ни излъже, нали?!?

34

Ъ !

преди 10 години

Карайте като ***-ползвайте и не плащайте !!

33

Анонимен

преди 10 години

Браво на 32. Наистина много неудобни истини изрече. Факт е, че българите все искаме всичко. Ама всичко да ни се дава на мига, всичко да е само за нас. ама и да не плащаме за него. Заговори ли се за пари, веднага гледаме да се изнижем като плъхове. Ето това ни различава от европейците. Еми като не искаш да плащаш високи сметки стой на студено бе баууш. Аз като имам висока заплата не се оплаквам от сметки, защото мога да си ги плащам. А селянина с колелото иска и да му е топло, ама и да не плаща.

32

анонимен

преди 10 години

Не зная какво си мислят другите, ама ако някой си мисли , че ще правя по 100 лв. сметка за климатик или няколко духалки и по 80 лв. за споряно парно,значи е Директор на Топлофикацията. И нека преди да ни праща сметки данък-парно с ДДС , да си оправи загубите по магистралите,щото всички ги плащат,а той е ДИРЕКТОРРРРР.Писнаха ми от такива ,както и от такива,като от ВИК , да ми надуват ушите, колко много средства за нови тръби отделят , а загубата на водата си остава една и съща?Змей ли я пие?

31

До 32

преди 10 години

Абсолютно верен коментар. Наистина ние българите имаме такъв комплекс, искаме всичко и го искаме веднага, ама като стане време за плащане и се крием като мишки. Не мога да си го обясня. Аз съм на парно и не се отоплявам на ток. Но като говоря с познати виждам тези неща. Печките на макс по цял ден, климатици, телевизори, бойлери, глупости и като дойде края на месеца "ама то сметката ми е висока". Еми, аре помислете малко.

30

Рашо до 31

преди 10 години

Вие сте вероятно или сте Мишо шамара или Оригиналният Веселин Маринов Къде видяхте да пиша за ГЕРБ или която и да е друга политическа партия ? Просто ненавиждам чугунените глави които избират и преизбират едни и същи сатрапи и крадци . Що се отнася до БСП , ГЕРБ , ДПС , ОДС РЕАНИМАТОРСКИЯТ БЛОГ та те драги ми смехурко са едни и същи все от едно место са създадени викаха миу преди 24 г БКП ама ти едва ли си чувал ! Истината е че тия дето ходят по меките килими и ни грабят трябва да ги избесим

29

писан ли ви

преди 10 години

подготвят ни като си видим високите надписани сметки да не се учудваме,а дали им е извстно че всеки 2-ри българин пести от от нещо и най вече от сметки,като си получи сметката българина ще се почесва и ще си казва бе какво стана ужким студувах не пуках нищо да се отоплявам че да нямам високи сметки а то какво се оказва,надписват си мошениците,и използват студеното време като оправдание

28

Анонимен

преди 10 години

Да идват бързо сметките, че да ги избесим по-бърже на мегданя.

27

Анонимен

преди 10 години

Не е редно тези кожедерци да ни цакат с високи сметки. Ама да си признаем, че и ние не сме цвете за мирисане. Малко си падаме само да искаме без да даваме. Хем да ни е топло, ама хем и ако може да не плащаме. Според мен ще има и прецакани. Но ще има и мнооого такива дето ще плащат нормално, но ще казват че са им надвишени. само защото не искат да си плащат. Ама то не става хем душата в рая, хем *** до края.

26

анонимен

преди 10 години

Рашо,дреме ми , дали е Орешарски или Борисов ,та си пробутай политическите си пристрастия другаде. Миналата година изгониме точно Борисов за двойните и високи сметки за една и съща услуга.Отоплението,ака си спомняш.И от ЧЕЗ ,тези , които се отопляват с ток и от Топлофикация,заради този които ,нещо и те ни топлят,тръби ли,сгради ли или нещо ,което само те си знаят.Цяла година спаха,някакви 5 % уж намалиха или май увеличиха, та февруари и те по пътя на Борисов.Тук пич няма политика-има данък Т

25

Рашо Орешарски

преди 10 години

Така трябва евала на ЧЕЗ ! Чогуните избрали тази гмеж да ни управлява и това им е малко . За тях трябва двоини сметки ниски пенсии и никъква топла вода . По едно къпане в оцет или формалин стига

24

dyadoSLON

преди 10 години

kraino VREME E DOSHLO DA SI XODI

23

Анонимен

преди 10 години

Направило ми е впечатление,че винаги когато предстои да получим бомбастични сметки от чез,мез,евн и тем подобни предупреждават,колко студено е било и ще бъде.Много ми е интересно дали ще получим същите високи сметки като миналата година, въпреки,уж намаляването на цената на тока.Слагам бас,че разлика няма да има и даже мога да се обзаложа,че ще са по-високи.

22

1

преди 10 години

да внимават кво пишат у сметките...!

21

вън

преди 10 години

Това е знак, че ЧЕЗ ще увеличи сметките! Те ги увеличиха в топлото време, а сега си представям както ще стане! Вън подкупни типове!

20

Богдан

преди 10 години

Дреме ми,да му мислят избирателите на червената гнус,която не ядеше асфалт

19

Анонимен

преди 10 години

Пaк ли почвaте дa отвличaте внимaнието нa хорaтa с импaнти, минплaнти и подобни щуротии. Токa поскъпвa зaрaди " студеното време" те зa имплaнти бълнувaт. Долнa политикa еййййй!