37

Анонимен

преди 10 години

Обаче, Лиянчето е достатъчно умна да разбере, че Мариан и е много висока летва и се ориентира към боксьорчето. Класика:)

36

дедо Йов

преди 10 години

Дреме ми за тия , САМО : Павката ПРЕЗИДЕНТ ПРЕЗИДЕНТ ПРЕЗИДЕНТ ПРЕЗИДЕНТ!!!!!!!

35

Анонимен

преди 10 години

Кви задни части изследвал бе , той направо си и обра мазгата , тоя дето е писал статията да не е девствен ?

34

Любо

преди 10 години

Явно Тервел играе по сценарий и ролятрае с Лияна, е дали са му най-красивата жена. Незнам как ще устои

33

Анонимен

преди 10 години

Лияна все си търси т.н. "силни" и "само" приятели. После не може да им откаже (на приятел не се отказва). На всичкото отгоре се обяснява как тя нямала нищо към тях, но мисли само от своя гледна точка, а не помисля, че тези мъже имат някакви "други" помисли към нея. Е как да те гледат отстрани зрителите, помисли пак?

32

Анонимен

преди 10 години

Тервел ше и обрули яко джанката на Лиянчето

31

Анонимен

преди 10 години

Аз съм твърдо за Революция и ВЛАСТ НА НАРОДА! Искам всички олигарси, политици и парвенюта да почукат камъни в Скравена или Белене!

30

Анонимен

преди 10 години

Имам малко момиче в къщи на 9, и се старая да я възпитам така както ме възпитаваха майка ми баба ми и лелите ми. Първата мисъл която ми идва е, че искат да превърнат всички подрастващи момичета в България, в това...!!! Време е за революции!

29

Анонимен

преди 10 години

до диаспораЕй пендери, България е оцеляла тези 23 години американски Ран-Ът ГЕНОЦИД заради селото и селяните дето ви хранят и издържат! Изгъзиците са баше изобретение, на гражданята дето се имате за барони, графове и маркизи и дето за няколко долара продавате и род и Родина! Ние на село жените си ги онождаме яко и не на свещи, а на тъмно щото си е срамота!))))))

28

Несъгласен

преди 10 години

Една жена може да се определи за хубава едва когато я видиш сутрин да става от леглото,имам в предвид собственото и легло.За Лиана обаче нещата стоят по друг начин.Тази жена изобщо някога сваля ли грима от себе си?! Та тя е вечно с маска на лицето,тези рисунки дори и грим не могат да се нарекат.Как се къпе,как спи ,как неспирно плаче и успява винаги да е нарисувана не ми е ясно,вероятно е някаква водоустойчива боя,която за мен е неизвестна.Как ли изглежда тази жена,когато е измита и изчистена?!

27

би трябвало

преди 10 години

Според мен много скоро братчед й ще я прибере у дома, както стана с "принца".

26

МИШЕТО

преди 10 години

Е ТЕ И ДВАМАТА СА МНОГО КРАСИВИ И ЩЕ СИ ОТИВАТ КАТО ДВОЙКА. АКО ТЕРВЕЛ Е РАЗДЕЛЕН КАКТО СПОМЕНА В ПРЕДАВАНЕТО ЩЕ СА СУПЕР. ТЕ СА МИ НАЙ-ИНТЕРЕСНИ В ПРЕДАВАНЕТО.

25

Dysphoria

преди 10 години

Тотално деградирало морално общество! Излъчват някакви плиткоумни същества с първично мислене, селски и ограничени маниери и коментари, к****нски номера и изпълнения и тези индивиди са ВИП-ове?!? Пълен абсурд! И най-лошото е, че щом тези глупости продължават и се дават редовно, то явно има много хора, които гледат това, подкрепят го и искат да бъдат същите, да подражават на "идолите" си. Не ги разбирам, просто не разбирам смисъла и не мога да го приема - това не е развлечение, а пошлост.

24

FIFI 2

преди 10 години

И не разбирам защо масово уж и завиждали?? За какво? Кой завижда на ***?? Тя дори не е красива хубавка е по селските канони дълга коса на черта, платформи на краката, кръгли обеци на ушите и късо рокле. Извинете. Вдигнете малко нивото. И да си знае, че е парцалеса и вместо да циври, да се стегне малко, Йоана е супер и добре й го каза, ама не, трябва да циврим, барем някой реши, че й завиждат. Йоана е класи, класи над нея, хубава жена от ГРАДСКИ тип.

23

РАЛИЦА

преди 10 години

Тя тази Лиана е за съжаление ,само я вижте как се държи като невменяема. Такъв *** отдавна не бях виждала. Като я гледам ме хваща срам.

22

FIFI

преди 10 години

Значи, облича се като ***, държи се като такава, изглежда като такава, а като й го кажат ВЪХ, имам дете! Дадох си труд да прослушам малко от творчеството й какво да ви кажа, скръб, при това посредствена, кръчмарска скръб. Вместо да чупи стойки за детето си, да се е замислила по-рано. И не разбирам защо масово уж и завиждали?? За какво? Кой завижда на ***?? Тя дори не е красива хубавка е пое по селските канони дълга коса на черта, платформи на краката, кръгли обеци на ушите и късо рокле. Извинете. Вдигнете малко нивото. И да си знае, че е парцалеса и вместо да циври, да се стег

21

златка

преди 10 години

ми тя лиана каза че те всички са си приятелчета и просто така си общуват като си бъркат по дупките,това сие просто общуване за нея.

20

Анонимен

преди 10 години

Ще и се стъжни на Лияна, ако вкарат жена му в къщата.

19

Стан

преди 10 години

По важен беше мача Лудогорец - Динамо от някакъв си *** вип брадър :). Дори не знам кой участва там.

18

Анонимен

преди 10 години

май малко я е бил оня Махмуд сега да и вземе и детето зщото е момиче и него ще възпита така