34

Debora1

преди 10 години

Rajdaneto na malcinstva v Balgaria dnes e 80% prestapen biznes na nepalnoletni ***. Prestaplenieto e tolerirano ot balgarskite pravitelstva i pravosadie. Negramotnosta i ciganskata priroda otgovariat otlichno na korupcionnia harakter i prestapnata abdikacia na darjavno administrativnia aparat.Za sajalenie malko sa savestnite hora ostanali v stranata.

33

МВР

преди 10 години

Тия целия род в лагер за преработка на стари батерии....

32

ДНК

преди 10 години

Мйката на момата май заработвала в слънчев брег

31

Мъгла

преди 10 години

Mного избледнели тез роми, бе!

30

Journey

преди 10 години

До АнонименDo 30И защо да не се произнесе НАП, обясни ми? А с какво съм наясно и с какво не, си е моя работа.Извършена е покупко-продажба.Продавача е получих сума срещу стока (момичето).Обявил ли е този доход някъде.И като цяло...разрешени са само покупкопродажби специално разрешени в закона.Първо- законна ли е подобна сделка и ако да- трябва да се обявят доходите.Все едно да си продаваш наркотици- ами то не е позволено от закона.

29

Легендата

преди 10 години

Отвратително. Това не са хора и животни. Никакъв допир до такива не трябва да има!

28

Анонимен

преди 10 години

абе ДНЕС.bg пак ли с сигански истории ни занимавате бе докога бе *** продажни

27

Куку

преди 10 години

Що да не се намеси и НАП? Щом са получили пари от търговия, значи дължат данъци. Толкоз. Плюс наказателното преследване заради търговия с хора. А на написалите свинските коментари за момичето пожелавам да им се случи същото. Толкова скудоумие и простотия, бетер ***.

26

Анонимен

преди 10 години

До JourneyЕхооо, какъв НАП, кви пет лева? Май въобще не си наясно какви държавни органи има и с какво се занимават :)

25

Анонимен

преди 10 години

Според чл. 6 от Семейния кодекс браковете на лица до 16 г. са забранени, а от 16 до 18 стават само с разрешение на районния съд. Много ми е интересно въпросната мома как се е омъжила на 15. И къде са дирекциите за закрила на детето в случая? Защо детето е върнато на родителите, а не е настанено в защитено жилище и не е започнато производство за отнемане на родителски права??? ***, българи - няма значение. Докато законите на започнат да важат за всички, нищо няма да се оправи в тази държава.

24

Journey

преди 10 години

До АнонименНикой не коментира момичето като такова, а ситуацията като цяло.Ако сега излезе прокуратура и НАП, да повдигнат обвинение срещу бащата и майката, срещу тези, които са я малтретираи, а след това НАП да потърси данъците на взетите пари от продажбата и също да заведе дело срещу тях...а от там и при всеки подобен *** случай...нещата ще се променят малко...и тук няма място душевността на момичето като такова. Тя не е виновна- за тези диваци тя е парче месо, срещу което ще вземат па

23

Анонимен

преди 10 години

момичето изглежда умно и хубаво, но няма шанс в *** в която се е родило.тъжно ...колкото до коментиращите скотове, за тях не ми е тъжно ... те са си на мястото - в ***

22

Джанго без окови

преди 10 години

..била малтретирана и изнасилвана.., а тя какво е очаквала, да я галят с перо? Сега поне ще разтоварва самосвала спокойно, да и е за урок друг път!

21

гъза

преди 10 години

пиченце е, ох как ще и го сложа

20

shrek

преди 10 години

Ми тя мноу дарта бре! Ша я варннат, ми кь?

19

Ей!!!

преди 10 години

Писна ми да чета такива глупости. Някои наши власти трябва да се самосезират и да претършуват всички ромски табуни, за да търсят деца с подобни "бракове". Аз ако оправя някоя 15-годишна ще ме гонят до дупка, ама *** може хем да я оправя, хем и да влиза с взлом в дома и. ВЗЕМЕТЕ НЯКАКВИ МЕРКИ.. ДУПЕДАВЦИ ТАКИВА!!!

18

Анонимен

преди 10 години

Каква педофилия бе, четете законите, поне по-важните. Педофилия е под 14 години у нас

17

Kiro nikolov

преди 10 години

Ето това трябва да пищат вестниците: истинска новина от вчера ..86-годишна старица от Велико Търново е била нападната, пребита и зверски изнасилена от ***. Вече повече от половин месец жената лежи в отделението по реанимация на областната болница във Велико Търново, където лекарите я връщат към живота. ***, посегнали на бабата, са избягали в чужбина и са неоткриваеми, съобщава "Монитор".Баба Тонка (бел. авт., името на жертвата е сменено) била нападната от двама *** в дома си...

16

opa

преди 10 години

Е добре де, кво като е булка на 15, все пак не бива ли жениха да бъде съден и за педофилия? Трябва да се забранят бракове на малолетни. Вместо магистрали трябва да се строят затвори...

15

Анонимен

преди 10 години

Сега ще има да *** кат самосвал....