91

Анонимен

преди 10 години

Разбрахте ли за кого е работил?Старите хора са казали ,че всичко излиза на яве един ден.

90

Анонимен

преди 10 години

Леле и тоя бил от петата колона... комунист :) Честито на руснаците, чака ги пица без хайвер.

89

тцЪ

преди 10 години

Наш Шимончо в Русия? ... Интересно...

88

Анонимен

преди 10 години

Няма страшно, в Русея лесно ги качват и още по - лесно ги катурват от коньо! Но тук се измъкна по терлици, а там ги бият, е*ат, мажат с асфалт и ги овалват с пера на границата.......

87

Анонимен

преди 10 години

Братушки,братушки!!Какви ги вършите?Уважавам много талантливия и трудолюбив руски човек от народа,но и измежду вас не малко *** има,дето набързо збогатяха след перестройката,та чак някои станаха ОЛИГАРСИ!Този *** ли е големия икономист?Вие май бързо забравяте простотиите му по ваш адрес!Ами нали той се беше изцепил като мин-р на Борисов,че тяхното управление трябвало да шляпка Русия!!Това го каза по повод доставките на при-д газ.

86

Цоцо

преди 10 години

Като ги напляска ща видат те.

85

нимка

преди 10 години

До пенсионерБраво за коментара.

84

Анонимен

преди 10 години

КАКТО СЕ КАЗВА-ДА ИМ Е ЧЕСТИТО НА РУСНАЦИТЕ!!!!

83

щирлиц

преди 10 години

Бая чорбаджии съскат из коментарите.Уважаеми,на всички ни е ясно как гледате на труда,съдейки по "заплащането",което ви се откъсва от сърцето.Повечето от вас са всякакви бивши от времето на соца:връзкари,клеветници,мързеливци и неспособни на нормален ТРУД.От такива хора не се очаква да създават икономика,да движат държавата напред.Затова ви е толкова мил този ***.

82

пенсионер

преди 10 години

Имаше виц доста отдавна. След парада на армията на 9-ти септември върви един олигрофен зад тях и бай Тошо пита тоз какъв е : Добри Джуров му отговаря : това е най силното ни оръжие : български икономист където и да го пратим всичко разрушава ...нещо като неутроната бомба..

81

Анонимен

преди 10 години

В тая Руска школа са само американски агенти, затова е там!

80

Чижик

преди 10 години

Тоя гнусен плъх видя сметката на България, а сега за нула време ще фалира руския техникум, където са го наели за "спецялист"!Така руснаците се отблагодаряват затова, че затри икономиката на България това влечуго!Ако ми падне някъде на тъмно и без свидетели, ще му изтръгна свинските оченца на тоя крадлив гнусар!

79

Данаил

преди 10 години

Не се е натресъл а е изпратен.Това е "тайното оръжие" на САЩ за разрушаване на чужди държави!

78

Анонимен

преди 10 години

МАЙНАТА МУ-ДА ХОДИ КЪДЕТО ЩЕ-САМО МИНИСТЪР ДА НЕ Е-***..ЗАДОКЕАНСКИ

77

Анонимен

преди 10 години

Тоя *** Дянков, явно никъде в "родния му" САЩ не му се намери място...Сега се е натресъл на руснаците.Ще патят много с този хубостник и нищо чудно да му бият шута възможно най-скоро.Където е стъпил до сега по света, навсякъде е станал персона нон грата - така е в повечето латиноамерикански страни, където вярно е служил на Американските интереси, така е и в Грузия, където е правил същото. Само в България си остана "слънчицето" на Боко, ама до кога?

76

Алекс

преди 10 години

Много интересно. Дянков го оплюха, уволниха и заклеймиха като некадърник и профан. И сега нито една от мерките му не е отменена?! Нали имаме можещия и знаещия Чубака. Защо не прилага "спасителната" програма която развяваха?За българина е вярно само едно. Ще се накисне и в най големите л*на ако с това докаже че е прав. Бог да ви помага дървени философи и разбирачи от всичко, щото сами няма да си помогнете никога.

75

Анонимен

преди 10 години

Тези са луди да приемат този набеден икиномист за експерт.Това е ход на Световната банка и т.нар.Вашингтонски консенсус.Целта е сриването на руската икономика.Никой ли в Русия не видя "експертните"икономически действия на този измислен икономист?

74

Българин

преди 10 години

Типично по български всички разбирате макроикономиката по-добре от бивш финансов министър, съвета на Директорите на Руската школа, всикчи университети, където е защитил Симеон Дянков образованието си, специализациите и титлите си и т.н. Браво на вас, бе, вие сте всички толкова образовани и талантливи, че не мога да ви видя по улиците, в бизнеса, в парламента. Къде сте, бе, ***.

73

Кики

преди 10 години

Не ме интересува, ако ще и в Танганайка да върви , все ми е тая, само да не е в България. Този човек е агент на грабителските СБ и МВФ, значи има нещо общо и с американския ФРезерв.

72

Анонимен

преди 10 години

До N 44 :M и N 54:1 : Ако наистина вярвате че това което пишете за Българският народ е истина то "вие" със сигурност сте "чорбаджии" забогатели с грабежи и изнудвания ! Българите в болшинство са работливи и честни , но при тукашната "демокрация" с честност и работа не може да се забогатее !