136

Що е то либерализъм?

преди 10 години

Според глобалистите, боят и изнасилванията на млади ромски момичета-булки не са издевателства, а, както изисква политическата коректност, "характерни особености на ромския етнос".Кражбите и мързелът също.Според либералите, всеки трябва да се развива така, както го е създала природата - биячът да бие, изнасилвачът да изнасилва и т.н.

135

ха

преди 10 години

Спешна обществена поръчка за кастрираща инжекция с 1 изискване 100% успеваемост , прелагането и да се комбинира с витами С.А според новите мнения в европейския съюз може да получим и финансиране.

134

Анонимен

преди 10 години

През 1974 познавах една Пазарджишка ***. Беше на 18, омъжена с три черни *** но искаше да зачене от бял рус българин със сини очи. Започна работа в консервния комбинат и го направи. Зоди се светло русокосо бебе със сини очи. Това бяло бебе им донесе почит и уважение сред целия *** род в *** махала. После много други *** изпратиха жените си в комбината но не всички чавета излезнаха бяли. Дано намерят момичето! Вероятно е на половин българче

133

Анонимен

преди 10 години

ПОДКРЕПЯМ ИДЕЯТА ЗА КАСТРАЦИЯТА НА *** НО ОЩЕ ОТ РОДИЛНИЯ ДОМ.P.S.нарочно пиша на включен Caps Lock така че спестете коментарите и минусите

132

Показаха ги по ТВ. Майката е или българка или *** с 50% или повече българска кръв.

131

ХА ХА ХА

преди 10 години

***(турско) "забавление" с 5 букви-кютек

130

Анонимен

преди 10 години

До valya.donchevaБои не е усилие за цивилизоване на които и да е най малко ***. Ходи ги разправяй тия лъжи някъде другаде.

129

Джон Конър

преди 10 години

Тия *** да не би да ги прави Скайнет? Виждам, че вече е направил модел, който не се различава от нормалните хора.

128

Анонимен

преди 10 години

До 132Kide moga da vidya videoto?

127

As

преди 10 години

Niama li koi da osinovi tova krasivo dete da my dade badeshte! Gorkoto cial jivot shte se machi I sasipva ot *** nerezi!

126

666

преди 10 години

До бай ГенчоЦветелин Кънчев изобщо не е осиновяван от никой. Имаше си родители и при това много свестни хора, но за съжаление починаха и двамата. Майка му се казваше Гунка, а баща му Цано. Ако отидете в гр. Златица и попитате всеки човек на средна възраст, който познаваше родителите му ще ви каже, че баща му работеше в рудника, а майка му беше дълги години гл.счетоводител на Общината. Преди това работеха и двамата във фабрика "Й.Николова. Това са пълни измислици на Цв. Кънчев за да е вървежен

125

Анонимен

преди 10 години

докато осмислите колко е прав батко ви Путин, българите ще бъдат насилвано малцинство в собствената си държава, където *** са изградили стабилна и силна еничарска мрежа

124

до 106

преди 10 години

Гледах видеото. Майката също е толкова бяла, а имаше и други снимки. Бяло си е момичето. Просто вече *** ни превземат демографски, но за наш късмет българският ген може пък и да се окаже по-силен що се отнася до външния вид. А дано да надделее и за културата и всичко ще си е наред

123

бай Генчо

преди 10 години

Оффф, голямо чудене. Ами много *** ,,простутират", а една част нарочно ражда по-бели, за да може по-лесно да се проси, да се прежобва, да се продаде. Живея в смесен квартал и доста *** имат много български черти, ако не знаех, че са и аз нямаше да повярвам. Това момиче на снимката може да е 1/2 или 3/4 българка и най-вероятно е така, но разбира се *** по душа, защото средата е много важна. Може и да е осиновена, ама тези са бедни, например Цветелин К. е чист българин, но осиновен от

122

Хинтеграсия

преди 10 години

Толкова е лесно да се реши *** проблем. По една лопата и на къра, магистрали има за строене, огради за боядисване, канали и шахти за копане. Има достатъчно физическа работа за ниско образовани маймуни, която могат да вършат под дулото на калашника, и няма да се сещат да се множат като плъхове. А ние само ги хрантутиме и търпим битова престъпност. За всякакви престъпления не в затвора да си почиват а обществено полезен труд.

121

Мей-мей

преди 10 години

До НесъгласенКолкото и да не обичам диктатурата,Путин е напълно прав.Малцинствата се нуждаят от държавата в която живеят ,а не тя от тях.закона е за всички,но за *** не се прилага.Ипрестанете с това измислено име "ром"Дори в Индия ги наричат "***"

120

Анонимен

преди 10 години

Не прилича на ***, това е като пропаганда че индийците са финландци. Съгласен съм със 126 че е отвлечена като малка от ***.

119

българи

преди 10 години

Българи, признавам Ви го. Заради *** не Ви пускат в Шенген. Нито някога ще Ви пуснат.Иначе ще си плащате Европейски данъци, ще спазвате европейски закони и т.н. Всичко отрицателно за сметка на българите, а положителните неща са за истинските европейци. Никога България няма да влезе в ЕС. Никога!!! И нещата ще стават още по-зле, защото *** се множат като зайци. Никой не пита другия искаш ли? Директно вкарва и прави дете. Дори в езика им няма дума за любов.

118

Анонимен

преди 10 години

Като гледам, не ми прилича на ромка, може още като бебе да са я отвлекли и така да е орисана да я отвличат цял живот.

117

Shop

преди 10 години

До голям държавникВ Русия живеят руснаци.--------------- Първо, превода е неточен. Има разлика между "русский" и "россиянин". Второ, ако беше малцинство в Русия, нямаше да ти е толкова весело. А междувпрочем, щом толкова ви харесва кремълското джидже, що се не преместите в тая прекрасна страна и не му станете поданици?