51

Анонимният

преди 10 години

Напоследък Бойко Борисов има само едно място, от което да изкряка своето послание Нова телевизия, а най-често водещият Кеврок Кеворкян. В две поредни интервюта бившият премиер призна, че неговите министри са лоши, а той завалията бил лековерен и заблуден. Ако ставаше въпрос за нашата баба, това обяснение е приемливо, но все пак става въпрос за бивш министър-председател.

50

Мирон

преди 10 години

Щом Кънчовците дават такъв резултат, значи поне 70 процента подкрепят протестите. Кънчовците / Кънчо Стойчев и Андрей Райчев/ са ортаци на друг бандит - Красимир Гергов. Кънчовците са онсовните манипулатори на социологическия пазар, а Гергов манипулира пийпълметрията / рейтинга на телевизиите/. Просто не трябва да им се вярва. И тримата отявлени престъпници са поредните рожби на червената мутренска номенклатура и ченгеджийница и очаквам с нетърпение деня, в който някой потърпевш ще ги поръча и щ

49

Анонимният

преди 10 години

10 милиарда ги няма в тая държава. Боко..кьорав ли беше когато ги точеха??? Няма резерв, няма заем, няма пари на здравна каса, пенсионните фондове не е много ясно на кво дередже са, евро проекти се раздаваха на едни и същи фирми спещу рушвети и тях не видя кой ги обслужва, абе изобщо нищо не е видял завалията...все зад гърба му всичко е ставало! Народа затова го нарече ТИКВА щото е ***!!!

48

Анонимният

преди 10 години

Кабинетът на ГЕРБ ще остане в историята с най-многото подслушвания и като втория в България, изгонен с камъни след кабинета на Жан Виденов. Признанията на Борисов съдържат истината защо се стигна до тук. Бойко Борисов не е невинен и заблуден. Той е виновен, защото е малограмотен, слабообразован и доверчив, което в полето на политиката означава само едно имали сме лековерен и заблуден, некомпетентен министър-председател, на когото министрите, виждате ли, са му се качили на главата.Помните ли историята за добрия цар и лошите министри?

47

Изход

преди 10 години

Не остана ли от онова ,което го давах на мастиите, в парка?Ако е останало да го дадат на ГЕРБ-ите. Живота без *** и мошеници ще е по-хубав.

46

Анонимният

преди 10 години

С такава опозиция правителството на Орешарски направо е обречено на вечност.

45

Анонимният

преди 10 години

Млади, умни, красиви и интелигентни ли бяха протестиращите ? Аз що продължавам да си мисля че са платени напушени *** без мозък ???

44

До десен

преди 10 години

Aми то избори имaше , aко ти си бил зa гъби е твой проблем , дa сте глaсувaли!Изборите не сa детскa игрa и кой когaто му скимне зaрaди него дa се провеждaт пaк. В случaя избори се искaт зa дa върнaт Борисов нa премиерския стол.Aмa толковa му е aкълa нa Будa , че при едни сегaшни избори ще влезе с нaполовинa от сегaшните си депутaти.

43

Лъжa опaшaтa

преди 10 години

Колко е плaтил Герб зa дa получaт толковa много проценти. Товa е aбсурд , aбсолютно сa вдигнaли процентa нa Герб и то много.

42

bashkircho

преди 10 години

Baia cherven *** ima tuka kato gledam kak se cykat minusi :D e i ko? oleknali vi na malkite dushichki be bokluci :D

41

бъдин

преди 10 години

НИЩО ЛИЧНО:.....................Песента на летящият Буда......................................Пальот ми дай, пальот ми дайбилиони литри изгори,ако не стигнем до летищена магистрала приземи!Пальот ми дай, пальот ми дайСтанишев бързо отсвири!Избяга Дянков и откраднаот вас народните пари!Ти вот ми дай, ти вот ми дайГЕРБ-бюлетина избери,от обещанията сладкифилия с мас *** вземи.Кога не управлява Вождагорко сърцето го боли!!Щом САМОЛЕТА вдига Буда,ще клати всички будали!

40

bashkircho

преди 10 години

Chervnata pasmina shte byde mnogo iznenadana na izborite.

39

НЕ СЕ ЗНАЕ

преди 10 години

РЕЗУЛТАТИТЕ ЩЯХА ДА СА ВЕРНИ, АКО НЕ ЗАБРАВЯМЕ НАЙ-ВАЖНОТО ОБСТОЯТЕЛСТВО, ЧЕ МУТРИТЕ ГЕРБ ОТ ФАЛШИФИКАЦИИ ПЕЧЕЛЯТ ОЩЕ 5% ВЪРХУ ПРОГНОЗИРАНИЯ ВОТ. ДА НЕ ЗАБРАВЯМЕ, ЧЕ БЪЛГАРИТЕ СА МАЗОХИСТИ И ЩЕ ГЛАСУВАТ ЗА ТЛЪСТОТО *** Б.Б.,ЗАЩОТО ИМ Е КЕФ ДА ГИ ЛЪЖАТ И МАЛТРЕТИРАТ. ТАКА ЧЕ КОЙ ЩЕ СПЕЧЕЛИ ИЗБОРИТЕ ЗАВИСИ ОТ НОВИЯ ИЗБОРЕН ЗАКОН, КОЙТО ТРЯБВА ДА УДАРИ МУТРЕНСКАТА ГРУПИРОВКА ПРЕЗ КРАДЛИВИТЕ РЪЧИЧКИ. ИНАЧЕ - СПУКАНА НИ Е РАБОТАТА.

38

bashkircho

преди 10 години

BSP mogat da si mechtaiat za 21% , haide davaite izbori i da vidm

37

Анонимен 1

преди 10 години

ГЕРБ, такъв висок процент?! Невъзможно!

36

Бигуй

преди 10 години

До ДесенПо всичко личи, че какъвто и отговор да получиш, ти няма да го разбереш.

35

Одисей 1

преди 10 години

32 това ли ти е разумния отговор на десния , за теб този Паралмент и това Правителство са работещи и можещи да извадят България от кризата , да извъшват непопулярните реформи които са неопбходими , защото не си мсилчи че за ад е излезе от кризата трябват цветя и рози , трябва да се реже администрация , нали така ще се премахнат спънките пред икономикаат кога си чул комунисти и социалисти да намялават администрация.

34

Богдан

преди 10 години

При цялата организирана истерия около ГЕРБ ,процентите са впечетляващи и Борисов е номер 1

33

Kaleko Aleko

преди 10 години

Юрий Асланов, доведеният брат на Станишев... Какво очаквате да каже?

32

31

преди 10 години

Защото "Националният фронт за спасение на Бойко" и евентуално Реформаторите (дано не се вържат на Боко на лъжите), могат да се хванат с Тиквич. А Атака, я влезе, я не влезе.Простичко е. Има една поговорка: "Оставил питомното, тръгнал да гони дивото"Комунделите са на власт, защо да се борят ПАК за властта....