29

Анонимен

преди 10 години

Леле Тервел женен и се държи така, жена му ще го нокаутира

28

A

преди 10 години

Мариянчо и той не знае какъв е точно.Сладникаво гейче, хомо, мъжка ***...Момчето е толкова комплексирано че за пари и слава би направил всичко.Евгени Минчев на млади години.Много жалко същество е Мариян.

27

Бойковист

преди 10 години

Откога го чакам този момент само!!Тези светила на интелекта,тези достойни българи всички под един покрив!И все едни такива задачки,провокиращи научния им потенциал и ценностната им система.Това се казва сценариий и игра.Всички до един заслужават аплодисменти!И след предаването - плитко заравяне и дълбока оран да им отпорят дюзите.

26

Анонимен

преди 10 години

Трябва да си много закъсал да участваш в това предаване

25

Анонимен

преди 10 години

колко комплексирана жена трябва да си, за да лягаш гримирана? а да се чекнеш с тези смешни рокли и да ти се вее дамската превръзка, а как само си мие зъбите с електрическата четка, като ги търка ли търка- ти толкова ли не си виждала как става номера с такава четка? За мен този Кюрпанов е обратен или най-малкото бисексуален, а за Тервел съм убедена, че играе роля, не вярвам да е негов тип жена, но и той се излага в това "шоу"

24

NIKO11111

преди 10 години

Само не знам какво му е ВИП на това предаване.Ще кажеш, че в него участват колоси на ума и съзиданието, хора, които със своите способности са направили много за света и неговото развитие. Това е една гротеска със събрани основно слабоумни и развратни полумаймуни, които си вадят на показ, всъщност колко са елементарни. А, забравих, то пък живеем във времена, в които гледаме не акъла, а леконравното.

23

Tina

преди 10 години

На фона на тази жена, някак си Андреа ми става още по-симпатична...

22

ГОГО

преди 10 години

И НА МЕН ДА МИ ДАДАТ 75 000 И АЗ ЩЕ ИЗПЪЛНЯВАМ РОЛЯТА НА ПРОВОКАТОР! АБЕ БИВА СИ Я МАЦКАТА И ЗА АКТРИСА!

21

do KOSTA DIN

преди 10 години

A jena ti si predstavq sigurno 4e ya 4...t Tervel i Marian

20

Коста Дин

преди 10 години

сяка вечер го гледаме с жената това шоу и тая Лияна мноо ме надървя ама не казвам на женатапосле като свърши предаването я водя жената в спалнята и я тресвам отзад както винаги и си представям че сам с Лияна и свършвам за 5 минути напрао лудница брато

19

Хасан Амедов

преди 10 години

ау мноо съм доволен каква красота само какви свалкиизкам тая певицата да му налапа микрофона на момчето и да покаже класаа до сички жени тука парите да най важното за вас и няма значени кой женен с децата и кой не е

18

Грую

преди 10 години

мамини душички ...това е "елитът" на България ... селянията властва от екранитехората се радват на малките квартални свалки ..."Ех,мъка мъка" - промърмори Моканина и продължи да скубе бялата лястовица пред огнището.

17

Анонимен

преди 10 години

УПАДЪК НА ЕДНА НАЦИЯ ОТ КАДЕТО ИДАГО ПОГЛЕДНЕШ

16

A

преди 10 години

Тая си я спомням още като беше на повикване в София през 90те. Тогава беше на 16 години.Един таксиджия я разкарваше по адреси, после пропя и почнаха да я въртят мутрите.Докато не срещна онзи Махмуд.

15

така мислим..

преди 10 години

Ще има секс....

14

мнение

преди 10 години

Тервел Пулев да не забравя, че жена му и синът му го гледат и да не ги поставя в неудобно и унизително положение. А Лиана какво да я коментираме - явно за нея това, че някой мъж е сериозно обвързан, че има дете, не е никаква пречка да го съблазнява. Чудно ми е такива жени в какви семейства са възпитавани, на родителите им не им ли е неудобно да им гледат изпълненията, и то пред цяла България. Лошото е, че това се налага като модел на поведение на момичетата и някои попиват видяното от екрана.

13

запознат

преди 10 години

Никаква жена няма Тервел.Има дете от волейболистката Диана Ненова,която е не по-малък *** от Лиана.

12

Vip Daddy

преди 10 години

... Еделвайс е професионалист и го прави за пари, освен това има някакво достойнство - тая си е *** по принцип и безлатно

11

no name

преди 10 години

Ей тва мъжете са страшна работа... някоя да се отърка в тях и забравят за съпруги, деца и т.н. После горчиво съжаляват, ама ... Тая *** Лиана я мандръса кой ли не, вкл. и един мазен кюрд. Колко трябва да си заслепен за да искаш да ч***ш подобен гнус. Тая колко семейства ще раздели? Акъла не ми го побира как може някой мъж да хареса това подобие на жена.... Мъже имайте малко самоуважение - не си точете лигите по всеки ***.

10

Journey

преди 10 години

На тази се опитват да подражават днешните тийнейджърки.