12

Анонимен

преди 10 години

Това е единственото, което харесвам на французите - големи са шовинисти. Не им ли харесва нещо/някой, няма кой да ги разколебае!

11

Без коментар

преди 10 години

Станишев за шенген преди год - Постоянният пост като председател на европейските социалисти ще помогне за по-бързото присъединяване на България към Шенген.Членството в Шенген е преди всичко доверие в държавата и в правителството. Доверие за това, че сигурността на останалите страни е защитена", заяви лидерът на БСП, заяви Сергей Станишев при пристигането си в България Не може да бъде , преди година Станишев казваше , че не ни приемали заради Боко и Цоко , а сега не смее да се обади даже.

10

Анонимен

преди 10 години

Тодор Живков навремето ги беше интегрирал в строителни войски, учиха ги на занаят и спазваха дисциплина. Сега всичко е разграден двор. Предполагам, че след няколко години бежанците ще са колкото *** и тогава за нас вече няма да има място на родна земя.

9

sever

преди 10 години

prav e 100%

8

Анонимен

преди 10 години

орисани били ромите......

7

dragko

преди 10 години

Добре е бъдещия резерват да е към Странджа-Сакар.Да си обработват земята,да се трудят,да се крадат,да се изнасилват,да се газят с автомобили да си отпускат помощи и болнични.Там!!!Като се замисли човек идеята не е хич лоша.И за тях хубаво,и за нас също!

6

%?№?%

преди 10 години

"незаконните ромски лагери представляват "голям проблем", тъй като "в санитарно отношение и от гледна точка на безопасността са неприемлива ситуация" И тука е така, мусю! Май имаме общ проблем! Решението: колкото по-радикално, толкова по-добре! Амнести интернешънъл ако има нещо да смърди по въпроса, да им се пратят всички *** на тях да ги 'интегриртат'. Предлагам варианта, избран от PETA за хуманно решение на проблема: zahariada.blog.bg/***/2011/07/30/peta-kakva-organizaciia-e-vsys

5

Анонимен

преди 10 години

Прав е човека ! Да му мислем ние ! За *** - селища от затворен тип ! Друг изход няма !

4

до Атакист

преди 10 години

Удри смело. Аз после ще я продам като крива с антикварна стойност, ще си поделим сумата.

3

Пеликана Грую

преди 10 години

Машшала гусин министър, ама на Рамазана ходите до дядовците си в Алжир и Мароко, нали?

2

Georgi

преди 10 години

Имате проблеми с ромите!!!! Кой не познава проблема??? Едва 1,5 % от населението на Франция са роми и не могат да ги интегрират , а ние как да интегрираме близо 10% *** население?? България и Румъния трябва да станат гетата на Европа. Това искат гадовете.. Интегрирайте ги ...Интегрирайте ги ...Интегрирайте ги .... е а интегрирайте ги де. При нас се размножават само *** и бездомни ***. Но някои имат интерес от това.

1

dobromirk

преди 10 години

Нормално....цяла Франция е залята с арабески от Мароко,Тунис,Алжир и друга части на Африка. То вече няма нормален французин!!!