57

Анонимен

преди 10 години

Не е нормално хем да те свалят от превозното средство , хем глоба да плащаш. Това е двойно наказание за едно и също нещо! Ако си без билет би трябвало да ти съставят акта на място в превозното средство и с него да си продължиш пътуването. Ако не искаш да си платиш - слизаш. Но понеже контрольорите живеят с процента от съставените актове се стига до саморазправа. По-често бой за контрольорите, но бой трябва и за техните *** началници, които си мислят, че с глоби всичко се оправя.

56

Анонимен

преди 10 години

не са ти виновни контролюорите.В Румъния например(все им се смеем че са *** държава), *** направо летят от градския транспорт и жп-то им. Вече е рядкост да видиш *** в градския им транспорн, а ако има такъв то той първи тича да се перфорира!а тук като се качи *** - смърди, диша лепило... някой от пътниците нещо да прави. Ще кажете че не е ваша работа. Ми че на кой е?ако сами не ги вкараме в релси, виждате какво става. окупират всичко и вече цяла Б-я се е превърнала в КАТУН!

55

fffff

преди 10 години

Пътувам гратис в градския и от опит мога да кажа, че има мъже контрольори пичове, но повечето са сдухани комплексарчета. Но пък доста пъти се случва да ме подминават..

54

Parcuc

преди 10 години

Бой за *** контроли, които не спират да дискриминират българите за сметка на мръсната *** - ***.

53

градско чедо

преди 10 години

Плащаш - ползваш услуга / придобиваш стока. Оправданието с "те ***" не те прави по-различен, просто криворазбрано справедлив. Боят възпитава, където думите не стигат до плиткия ум.

52

Анонимен

преди 10 години

Как приеха в Европа такъв народ? Гратисчиите са българи, контрольорите са българи, а и коментиращите тук са българи.

51

За Контрольори взима

преди 10 години

За Контрольори взимат предимно озлобени ***! Помня преди години, когато у4ени4еските карти бяха по 3 лв. за вси4ки линии, и нямаше дете без такава. Един топъл ден, след зимата. Тръгвам за у4илище, но с друго яке. А картата ми била в зимното. Седя спокойно, защото имам карта. Идва контрола. Искат ми карта- бъркам в джоба-НЯМА! На 12 г. съм и ми се доплаква.. обяснявам какво е станало, а контрольора ме дуърпа за якето като най-долния престъпник. свали ме. и поиска да платя глоба. а имах 2 лв

50

една

преди 10 години

Контролните органи първо да се научат да не подминават *** пътници както винаги се случва! Те редовно са без билети - повечето от тях но никой не ги закача аги подминават!!!!

49

VARNA

преди 10 години

Ей нагли ! Кога най-после ще започнете да си плащате билета както е във Варна и всеки друг град от 23 години ? Ммммм?

48

Анонимен

преди 10 години

Нередовните /в главния мозък / контрольори опандизени ли са ???Естествено , че не.Кой им позволява на тия психично болни *** да бият и ритат хората поулиците и спирките?Затвор няма ли за тях ?Това ли са инструкциите , дадени от ЦГМ да ритат хората,Мам-ка ви престъпническа

47

Анонимен

преди 10 години

аз не подкрепям пътуването без билет, но подкрепям саморазправата с контрольорите

46

прованса

преди 10 години

В цяла България има кондуктори- само в София е с контрольори. За това и само там са на загуба. И само там има подобни изцепки. Крайно време е софиянци като всички останали европейци да започнат да си плащат транспорта.

45

НЕ Е!

преди 10 години

А и междудр. от наблюдения знам, че в подобни случаи контрольорите са тези, които посягат първи.Не ви ли се е случвало неприятни ситуиации с тези "органи" - напр. качваш се в трамвая още не си извадил или продуп4ил билета, а с лъвски скок от някъде се появява контрольора и те приклещва... иска билета... ти обясняваш, 4е сега си се ка4ил, но тоий запо4ва да твърди, 4е си нередовен.. идват и другите бабаити с него..свалят те и те карат да платиш

44

Анонимен

преди 10 години

Ако българите бяхме читав народ, всички щяха да спрат солидарно да си купуват билет, в знак на протест срещу идиотската дискриминация, която се упражнява върху етническото мнозинство.И това в СГТ, както и най-големият *** е наясно е само върха на айсберга. Да не говорим за престъпност, детски, социални...

43

НЕ Е!

преди 10 години

Белезниците трябвало да щракнат около ръцете и на 5-мата! За боя не се искат билети. Щом всички са участвали трябва белезници за всички!Не сме 100% наясно със ситуацията... пише "снощи"А ако не е имало билети - нито на спирката, нито от водача... какво да не се приберат ли?Има инцидент с 5 души. Няма зна4ение нередовни пътници или какви са. Контрольорите са могли веднага да повикат полиция. Малко вероятно градис4ийте да са роми. Най-често свалят и упражняват насилие над българи..и у4еници.

42

???

преди 10 години

".. единият от ... пътници е паднал при боричкането на земята, а контрольор е започнал да го рита.След като полицията пристигнала, ... белезниците щракнали около ръцете на нередовните пътници."А защо не е закопчан побойника контрольор?

41

-10

преди 10 години

Винаги когато мога, пътувам без билет, не защото нямам, а защото когато се качат контролните органи,или се правят,че не виждат ***,....-----Сложи си една табела "*** съм" и тогава не когато можеш, а винаги ще пътуваш гратис!

40

-10

преди 10 години

За жалост не пътувам с градски транспорт от 18 годишен но много искам да мен да ми налети контрольор.-----Започни да пътуваш и да те видим, комплексарино!

39

от

преди 10 години

утре дебелаците контрольори да се удвоят вместо по 5 по 10 мутри да са.

38

-10

преди 10 години

Защото се примирявате да дупчите билети в тая мизерия, докато *** и селяци са си гратис е за тва сме на тоя хал. Оплаквайте се от гратисчии колкото си искате, вие сте си виновни-----На тоя хал сме заради теб, защото и ти влизаш в категорията гратисчия, т.е. *** и *** - не чв за мен е обидно, но явно за теб е!