7

сократ

преди 10 години

Този кмет беше шев на Университетската болница.Направи и ремонт който е толкова скъп,че построената сграда на мястото на бившата цигарена фабрика,като пари е толкова колкото е ремонта на болницата.Не му се искаше да става кмет,но трябваше да избира или в затвора или кандидат за кмет.Познавам сградите,но те трябваше да бъдат за деца безпризорни.Този амсалак пак са решили с Цецка Цачева да присвоят не пари ,а много пари.Той трябва да осигурява пари за бъдещи избори.Ще дадем616 отбой на този ***

6

JJ

преди 10 години

За 1 милион лева може да построим 2 нови общежития :) Нашия кмет май пак иска да лапне нещо :)

5

Анонимен

преди 10 години

По радиото върви призив да дарим SMS за дете в нужда.Чета обаче,че се вадят десетки милиони за бежанци.Абе мама му стара българоубийци ли ни управляват в момента?Какво става в тази страна бе?

4

Тенев

преди 10 години

Разбира се ... Вместо да си ги гледат тия бежанци Сащ, Турция, Франция или евреите (страните, които са виновни за тази криза), ние няма да си гледаме собствените проблеми, а ще решаваме световните. Сега наистина съжалявам за тези бежанци, със сигурност не са избягали от хубаво, но какво ще правят в една християнска (все още) страна, с куп проблеми, вместо или да останат в Турция или наистина в съседните арабски страни, които са много по-близки до техния бит и култура. Абсурд пълен.

3

Анонимен

преди 10 години

Не разбирам какво общо има между членството ни в ЕС и задължението да приютяваме бежанци от близкия Изток.

2

Анн

преди 10 години

За какво ги устройвате? Нали няма война, аи те са нелегално преминали границата нашественици.Помогнете на родния си народ, защото изчезва , а е с 49% тракийски вени. Жалко и невероятно жестоко.

1

боко тиквата

преди 10 години

добре де ще дадеш ЕДИН МИЛИОН ,за ремонт -ОТ КЪДЕ ТОЗИ МИЛИОН ОТ НАШИТЕ ДЖОБОВИ ,ИЛИ ЩЕ ПИШИШ ЕДИН ЗА ДАВЗЕМЕШ ПОНЕ ПОЛОВИНАТА В ТВОЯ ДЪЛБОК ДЖОБ ,ИЛИ СТЕ НЕНОРМАЛНИ ИЛИ БАВНО РАЗВИВАЩИ,ЗАЩО ВЪОБЩЕ ГИ ПРИЕМАТЕ , УТРЕ В БЪЛГАРИЯ ЩЕ СТАНЕ КАТО В СИРИЯ ,ВСИЧКИ ХРИСИЯНИ ДА СТАНА МУСУЛМАНИ , А АКО НЕИСКАТ ХАДЖАРА ,МАЛКО ПОНЕ ДА ПРАВИ ЗАВОЙ ТАЗИ ПРОСТА БЪЛГАРСКА ГЛАВА