281

observer

преди 11 години

Толкова хубаво вързваха бюджета, че фалираха два пъти и братушките на втория път ни взеха златния резерв.

280

val 789

преди 11 години

До 322Предпочитам да живея в държава в която дългът беше САМО 11 милиарда долара,драги нещастнико,безработицата клонеше беше 0%,здравеопазването със световноизвестни доктори-величия в своята област беше безплатно,имаше прираст на нацията за 50 години близо 3 милиона,отглеждането на деца не беше проблем,образованието -детска градина,начално,средно,висше- безплатни и всички блага на България в полза на българите,нямаше ДАНЪЦИ,нямаше АКЦИЗИ,разни допълнителни осигурявания,но бюджета го ВЪРЗВАХА!!

279

До kalinkamalinka

преди 11 години

Ужас! Като те слушам, чак ми се гади! КОЛКО ЗАБЛУДЕН НАРОД!!!!! Докато ви има вас, мързелите, тази мила наша България няма да се оправи!

278

kalinkamalinka

преди 11 години

и аз искам , ама немаааааа .....

277

ДО val 789

преди 11 години

Абе ***, ти в каква държава предпочиташ да живееш:Такава която има 200 милярда и ти нямаш нищо?Или такава в която хората имат 300 милярда и държавата няма нищо??Ай не говори колко е държавният дълг като не си на ясно какво изобщо са държавен и външен дълг.Само за справка всяка от топ 30 компании в света има по-голям бюджет от правителството на САЩ и те са си добре.От друга страна в Северна Корея всичко като е държавно, да не са цъфвани и вързали?Мързеливите комунисти да мълчат!

276

До kalinkamalinka

преди 11 години

Аз съм наясно макар и малка част да съм хванал, всеки сам решава доколко ще се образова и ще чете. И сега българските плодове са на достъпни цени, но хората ги подминават в магазините и взимат гръцки и турски защото са по-големи.....И на мен ми става странно когато вляза в плод и зеленчук и си купя по-малки но по-вкусни (и по-евтини) български домати а останалите в магазина взимат розови гръцки пластмаси, тяхна си работа...

275

kalinkamalinka

преди 11 години

ДА СЕ ВЪРНЕ БАЙ ТОШОВОТО ВРЕМЕ!!!

274

kalinkamalinka

преди 11 години

Кой купува в днешно време банани - никой , а по тошово време всеки задължително ядеше поне веднъж годишно. Тогава хората купуваха на достъпни цени за всеки сладките български плодове - ябълки , грозде , дини , круши , пъпеши и мн. др., а сега "дървените "плодове и зеленчуци докарани от майната си.

273

kalinkamalinka

преди 11 години

ТЕ даскалите не знаят ,та децата ли?Така не вярно се представя недалечното ни минало , което силно се политизира , та ако не съм свидетел на комунизма и посткомунизма ,едва ли и аз щях да съм наясно с отминалите събития.

272

Анонимен

преди 11 години

Не зная защо продължават разни медии да изсмукват от пръстите си отдавна употребени и безсмислени теми.Безспорно е едно.Интелектуалният елит ,който трябва да усъвършенствува нацията е затънал в блатото на брилянтната простотия и ни влачи все по-надолу

271

Иван

преди 11 години

Скапан народ като българския си мечтае за Бай Тошо, но никой свестен народ не би си мечтал за техния Бай Тошо. Свестни народи като японския, корейския, сингапурския постигнаха чудеса защото нямаха Бай Тошо. Китайския народ се наяде до насита чак когато се отказа от техния Бай Тошо. Но ла.няния български народ е с класи по-долу от горепосочените. Затова си мечтае за Бай Тошо.

270

pamet

преди 11 години

До До 305Личи си че си бил мръсно ченге при ***.Опашките червена *** бяха през цялото време Имаше тотален дефицит.Внасяхме елементарни храни като лук и картофиДори тоалетната хартия се купуваше с връзки.И накрая вашия правешки селянин Тодор Живков каза "СОЦИАЛИЗАМА ДРУГАРИ Е ЕДНО НЕДОНОСЧЕ"!!!!!!!!!

269

pamet

преди 11 години

До val 789Кражбата червен *** е патент на комуниститеТе разграбиха България и избиха цвета на нациятаТехните *** продължават грабежа и днес.Справка -колко са милионерите и олигарсите във ВС на БСП.Мръсните неуки каскети налетели и опоскали България са точно твоите комунисти.Погледни само Мая Манолова селската ***.Точно тази *** успя да фалира държавата 3 пъти

268

Анонимен

преди 11 години

Кои млади искат?! - Точно НЕ-информираните. Лошото е, че историята може да бъде изопачавана и с премълчаване на дадени факти, става инструмент за манипулиране на съзнанието. Питайте родителите си - те ще ви кажат дали са изучавали с желание "Основи на комунизма", че това е било най-тъпият предмет, който на всичкото отгоре е бил и основен балообразуващ.

267

Анонимен

преди 11 години

- Сега всеки ден, всеки час, навсякъде има матриал!- Някои казват, че нашата власт се клати! И на коча мъдите се клатят, ама не падат!- Добър журналист е тоя, който пише не това, което се говори, а това, което трябва.- До 9 сеп1949 г., тази паметна дата, българският народ се намираше на ръба на една бездънна пропаст! След това той направи съдбоносната крачка напред!- Откривам новия завод за вело за вело Абе за колелета!- Че как да не успее Русия с нейните природни богатства, те имат пове

266

val 789

преди 11 години

До 308 българинКражбата е патент на ДЕМОКРАЦИЯТА българино!!!!! Цяла държава съсипаха и окрадоха любимите ти ДЕМОКРАТИ!!! МЪРЗЕЛИВИТЕ,НЕУКИ И НЕКАДЪРНИ *** ти оставиха в наследство 3200 предприятия оценени на 200 милиарда долара,които "българи",такива като тебе продадоха за жълти стотинки и вкараха в хазната има няма 2 милиарда!!! Същите за 24 години от дълг на *** 11 милиарда долара,сега го направиха 37 милиарда ама веча в ЕВРО!!! Такива"българи"като тебе ни е..ха мамата!!!!!

265

CIA

преди 11 години

Арестуван е на 18 януари 1990 г. и е обвинен в редица престъпления. През юли 1990 г. мярката му за неотклонение "задържане под стража" е заменена с домашен арест. Главната прокуратура започва срещу него 5 дела. През 1990 г. е образувано дело за насилствената смяна на имената на българските турци и принудителното им изселване от 1984 г. до 1989 г. В периода до 1998 г. Върховният съд връща делото 4 пъти за доразследване във Военната прокуратура.

264

Страсбург

преди 11 години

Защо Тодор Живков не влезе в Затвора за редица Престъпления по служва , защо Делото не се разгледа в Страсбург , кой има интерес в България всичко това да се забрави

263

До 305

преди 11 години

До АнонименЕхх тикво, аз без банани мога ама без дом...! С нашите доходи два живота няма да ни стигнат да си купиме жилища, ама виж бананите били много важи!!! Тиквиии тиквиии, *** народ слаба държава. Колко глупост по тоя свят има Боже!

262

българин

преди 11 години

Мръсни ***, любители на "комунизЪма", "социализЪма", авантата, кражбите, доносите, насилията. Мързеливи, некадърни, неуки ***, които срамите името "българи". Ешо, сега БСП-ДПС-Атака и ГЕРБ ви строят нов социализъм, по-хубав даже и от Тошовия. Ще им помагат и НФСБ, ВМРО и пр. банди престъпници. Пак ще си го построите личния "социализъм", ще се крадете и избивате едни други на воля, както родителите ви - ***, докато не остане нито един от вас. Мечтайте пак за бай ви Тошо, гадини вонящи.