40

Владимир

преди 10 години

На снимката - Един от малкото световниизвестни некадърници ! Този *** изобразен на снимката съсипва всичко до което се докопа ! По некадърен персонаж от него никога не съм виждал ...да не забравяме , че световно известни икономически лидери в бизнеса официално го признаха за изключително некадърен, лакoм и наивен получовешки индивид! До къто този абсолютен аматьор в политиката и професионално изпипан лъжец и масов крадец не се разкара от политкита България няма да се оправи! Повдига ми се!

39

ha ha

преди 10 години

Тия от както ги помня, само си вадят компромати и "кирливи ризи" един на друг, а всъщтност програмата им е една, да ограбват народа да го заблуждават и отдалечават от истинските проблеми. Трябва нова програма, Нови кадърни независими политици който да изведат България от матрицата и затворения кръг в който се въртим от 23г.

38

шамара

преди 10 години

Станишев къш *** долен

37

Анонимен

преди 10 години

Станишев е поръчал диамантена огърлица за 50 000 евро за жена си Моника.Това се нарича борец за социална справедливост.247

36

Соня

преди 10 години

Разбира се ГЕРБ търсят изява - след като въобще не участват в работата на НС, сега цзапочват и упорито да пречат на другите да работят! Този безсмислен вот няма да мине и това го знаят дори и вносителите му!

35

KPAДЛИВИЯ СЪСЕЛ

преди 10 години

Как така утре ГЕРБ ще внасят вот на недоверие, утре няма ли да ни раздават хонорари, всеки месец на 19-то число, гарантирано от ГЕРП!

34

старото куче

преди 10 години

Алоо, г-н другаря, гей Сергей Станишев. Баба ти е вяла опозиция. Като лъжеш, накъде гледаш

33

catenaccio

преди 10 години

ХА-ХА-ХА ХО-ХО-ХО ХЕ-ХЕ-ХЕ ХА-ХОХЕГЕР

32

Атакист

преди 10 години

Герберите да си направят епилация на задните части и да посетят после г-н Местан за нови указания.Такова правителство като на Орешарски не сме имали....Атака победа.

31

Анонимен

преди 10 години

Червена гадна мижитурка, не искам да ти гледам очилатата физиономията !!!

30

catenaccio

преди 10 години

а вашите отношения с ДПС са нещо средно между секс и полов акт, но май си е чисто и просто едно Е***Е!

29

кurec

преди 10 години

Тези нашите политици (визирам всички) упорито продължават да си я карат по старому и да не правят нищо за народа и за България.Е,то хубаво за тях,но не осъзнават реално,че колкото и да си мълчи човек идва момент в който му писва и не си дават сметка,че България няма нито армия,нито достаъчно полиция ,та да не стане от играчка плачка.

28

Анонимен

преди 10 години

ВЪН ОТ БЪЛГАРИЯ ЧУЖДЕНЕЦО НЕКАНЕН!

27

цирк

преди 10 години

Кажи с есна дума ЦИРК. Цирк на ЦЦ и ЦЦ и ББ и ИФ.Всички са клоуни с тези две букви.

26

чвор

преди 10 години

Аре ве,писна ми да чета за вас и меренето ви на п*шки за пред камерата.Стига театър,стига постановки,сложени сте там да оправяте държавата,започвайте,че и вашия ред идва,мамка ви...

25

xXx

преди 10 години

А вие като бяхте опозиция при вас другояче ли беше? Нали всеки ден ти четяхме простотиите и ти гледахме медиините изяви, та да не вемат да ти забравят хората мазната, подлезурска ***! Сега грабнахте кокала, и изявите ти пред медиите доста поутихнаха! Това според теб, Хамстер, не е ли същото, което ГЕРБ прави в момента?

24

Революционер

преди 10 години

Присмял се Хърбел на щърбел. Станишко, ти се прегърна с ДПС и Атака, а ГЕРБ ще се прегърне с реформаторите и ДПС. Не е ли едно и също? Това го виждат само умните хора като мен, а простите си гласуват за БСП и ГЕРБ и се чудят какво става и как са ги наебали Сидеров и Местан в задниците. Сега ще ви наебе и Касим Дал.

23

Kaleko Aleko

преди 10 години

Г-да кутевци,тия дни имало по Господарите едно разследване за прословутите помощи за първолаци. Оказало се, че от тях са се възползвали главно меринджеите. Чувствате ли се леко прецакани? :)

22

usa

преди 10 години

УУУуууууу!!!!!!

21

червен боклук

преди 10 години

До bochko tikvetoвмерисани червени *** рано или по късно ще се превърнете в ненужна градинска тор