127

rumen221

преди 10 години

Каква е разликата между Шикелгрубер и Борисов- ГЕРБ нямаха мнозинство, а управляваха с помощта на антидемокретите от Атака и РЗС- Чрез Ц.Ц. обсебиха службите за сигурност и създадоха частна полиция, по подобие на SD- Опитват се да подпалят Парламента (за сега неуспешно)- Нямат конфликт с Президента те си го назначихаИ нека не забравяме цялата върхушка на ГЕРБ са КОМУНИСТИ, а лично Б.Б. напуска полицията, но не си връща комунистическата книжка!!!Разликата е само, че Хитлер първо прави опит за Пуч, а после печели изборите...

126

ГРОБАРЯТ

преди 10 години

До ИВО ИМА ДРУГА ЕДНА ПЕСЕН С КОЯТО СОБСТВЕНН ИКА НА 300 ДЕКАРА ГРОБИЩЕН ПАРК ТЕ ПОЗДРАВЯВА;ПЕСЕНТА -ЧАКАМ ТЕ ДА ДОИДЕШ,АЛАНКОЛУ.

125

на свиждане

преди 10 години

В следващата серия пожарникарят (агент Буда) отново ще вдигне кръвното и мюфтията пак ще ходи на свиждане при него.

124

осем пъти усуква

преди 10 години

Обичам другаря агент Буда! Защото той, още докато говори, най-малко пет пъти се отмята, шест пъти си сменя мнението, седем пъти извърта, осем пъти усуква, девет пъти заблуждава, десет пъти лъже!

123

Анонимен

преди 10 години

коментара на Гай Юлий се маха заради Гей Сулю Пулий.

122

ГАЙ ЮЛИЙ

преди 10 години

ЗАЩО МИ МАХАТЕ КОМЕНТАРА ТОЙ ГО ИМА И В ДРУГ ФОРУМ И ТАМ Е НА 100% КАК НЕ ВИЕ СРАМ ХОРАТА ГО ЗНАЯТ

121

Анонимен

преди 10 години

във всички форуми е пълно с едни и същи червени ***! по колко ли им плащат за да пишат глупости !

120

ТВ

преди 10 години

Огън по криминалинките... Бий! :))))))))))))))

119

Анонимен

преди 10 години

"Вълка козината си мени но нрава не."Така,че Борисов пак си го кара както си знае-днес едно утре друго.Щели да искат вот на недоверие за министерство което още нищо не е правило.Да,такова министерство съществува,но да искаш вот на недоверие за нещо което не се е състояло все още,прилича на идийотщина.Та на Борисов може ли да му се вярва с тази му вятърничевост.Та нали никой от неговия кабинет и от ГЕРБ не повярва,че Борисов подава оставката на кабинета,а уж щеше да сменя само Дянков.Тъй самонареклите се реформатори да не се самозалъгват за някаво сътрудничество.Борисов ще ги "изяде без да ги и

118

Г-н Борисов

преди 10 години

Бесен съм.От м.Февруари когато издадох властта съм болен.Голяма грешка.Роден съм да царувам и ще направя всичко да съм на върха.

117

картун нетуърк

преди 10 години

До Рудиедно е да бръкнеш в някой г-з , а друго e да си завреш главата в кацата с мед , правиш ли разлика..

116

един човек

преди 10 години

обикдо BARIERA_61Имам усещането, че ти си Люба Кулезич или някой от нейните хора. Отдавна всички разбраха, че си се продала на Бойко. Все пак народът не е толкова ***, колкото го мислиш. Жалко, че има хора като теб. Тази омраза ще унищожи българския народ. Не казвам, че сегашните управници са стока, но тези преди тях бяха най-голямото зло, което се случи на България. И ако падането на правителството ще доведе до връщането на ГЕРБ и техни сателити( които го отричат) жална и майка на България.

115

КНК

преди 10 години

АКО БЕШЕ ПОСЛУШВАЛ ОТ ВРЕМЕ НА ВРЕМЕ ДСБ И СИНЯТА КОАЛИЦИЯ , ОЩЕ ЩЕШЕ ДА УПРАВЛЯВА !!! НЯМАШЕ ДА ПРАВИ ТОЛКОВА ГЛУПОСТИ !!!

114

Руди

преди 10 години

Както сте се нахвърлили върху Бойко , май здраво ви беше бръкнал в задниците червени ***.

113

Меси

преди 10 години

Ами да, това е най-дебелия професионален футболист в световната история.

112

Хелоин

преди 10 години

Много дебел е станал тоя пън Борисов. Ами то само кюфтаци плющи.

111

Реформатор

преди 10 години

Все повече ша слушаш *** такъв.

110

картун нетуърк

преди 10 години

пази боже сляпо да прогледне...

109

2883

преди 10 години

Тиквата е пътник и се чуди кой път да хване.Готов е да ближе всеки *** за да не последва съдбата на скорошните си господари-Тато и Царя.Все пак Боко си е един обикновен милиционер и от джоба му още стърчи червената книжка.Страхът от Сретан и бившите съдружници от СИК е сковал алчната милиционерска душа.Сбогом Тикво...

108

zhelevroman

преди 10 години

Правилна и дългоочаквана постъпка водеща след себе си обединението на център-дясно в името на Европейска България.