22

Ники

преди 10 години

Като погледнах правописната грешка в заглавието на статията, и ми се отщя да чета по-надолу.

21

Анонимен

преди 10 години

Руснаците са гръбнака а немците са на мишката опашката.

20

xerth

преди 10 години

Може потока на немци да е водещ, но със сигурност, оборота по черноморието го въртят руснаците, който живее на морето знае за какво говоря, немците си седят на All Inclusive пакета, и не мърдат извън комплекса, руснаците всеки ден харчат луди пари за забавления, имоти, бизнес, и за всичко което се сетите, и ако средно един немец харчи тук по 1000-1500лв за почивка, то масата руснаци харчат 3-4 пъти повече, не говоря за тези които пък седят цял сезон, които харчат сума с по няколко нули

19

123

преди 10 години

Кранове, складове, прожектори...

18

Анонимен

преди 10 години

Имиджа на българското черноморие в Германия е ужасяваш! Това, което предават за него по немската телевизия, може да ви ужаси! Идват тук младежи да се напиват и застаряващи мераклии, подмамени от евините ***...

17

ТУРИСТ

преди 10 години

КЪВ ГРЪБНАК КВИ ПЕТ ЛЕВА . МУРУЦИ НА 70 ГОДИНИ НИЩО НЕ НОСЯТ НА ХАЗНАТА. ОНЗИ ДЕН ГИ ГЛЕДАМ В СЛ. БРЯГ , САМО ТАКИВА СА ТАМ И СИ КУПУВАТ ЕДИН СЛАДОЛЕД ЗА 1 ЛЕВ ОТ МАШИНА И ГО ЯДЪТ ДВАМАТА ПЕНСАКА.

16

wc

преди 10 години

До Анонимен da te informiram po tochno vav prekrasnata ujna francia govorat espanski ezik toulouze perpignan beziers carcasone tarbes lourdes bourdeaux boli me dartia koi posetil chernomorieto na bgaa znam koi kradlivi carvyli sas chalga idolite si

15

Анонимен

преди 10 години

Юри Галев приживе за туристите на Боровец: Едно време ги биехме да не влизат в бара, сега ги бием да влязат!

14

октоберфест

преди 10 години

Тук ги каниме така: Заповядяйте в България.. колата Ви и без друго вече е там!

13

Анонимен

преди 10 години

Няма начин! Германските туристи не са гръбнака на родния туризъм а руснаците. Два немеца на кръст не съм видял това лято. Ако както твърдят ползвали предплатени услуги и рядко други извън предплатените, да ги *** и у туристите. Държавата няма полза от тези хора. Виж определен кръг от хотелиери-бивши сътрудници на ДС. Да,те имат!

12

Анонимен

преди 10 години

Според мен по скоро туристе от бившия ссср са гръбнака, тая година в Свети влас 95 % от туристите бяха рускоговорящи .

11

niki

преди 10 години

много разбирате от туризам и говорите , сигорно несте стапвали на морето , и затова неви харесва , стоите си по родните места и не идваите да роботите за жалти стотинки

10

Анонимен

преди 10 години

До 10В коя държава продавачките знаят по 3 езика? :D Специално в Париж мога да ти кажа, че не знаят нищо друго освен френски! По Южна Франция вкарват и някоя друга дума на английски. По испанските, гръцките и турските курорти положението е идентично! ;)

9

Чалгария Здравей

преди 10 години

С този скапан персонал какъв туризъм.Продавачките на запад знаят по 3-езика и са учили 5годиниза това което работят!Тука повечето са прости и неорентирани чалгари готови да забогатеят за един ден.Да, ама нада ли?

8

данъкоплатец

преди 10 години

А тогава кое е лицето и г.....-седалището на туризма?

7

Анонимен

преди 10 години

Скоро ще останат само руските туристи по нашето Черноморие, другите просто няма с какво да ги привлечем, освен с евтин алкохол. Прави ми впечатление, че и руските туристи са основно тези които имат някаква собственост у нас или пък техни роднини ползващи тази собственост.

6

Митьо

преди 10 години

Работя в сферата на туризма и мога да кажа, че трагедията е пълна. Да, през по-голямата част от активният туристически сезон хотелите бяха почти пълни, както бяха пълни и бузите на почиващите от пишман блок-масите ни. Извън хотелите се стискат за всичко възможно и от там идва западането на ресторанти, барове и всякаквите там сергии на сливенски и ямболски *** (за последното се радвам!). Продължавайки така на самотек ни чакат още по-бедни туристи, и още по-ниски заплати в сектора.

5

хм...

преди 10 години

Късно снощи се прибрах от Приморско, вярно този септември е много добър за море / поне на юг/.Пълно беше с чехи, словаци и руснаци. Немско говорящи видях само една двойка към 60г.

4

4321

преди 10 години

Добре, че са руснаци и германци за да има някакъв туризъм по нашето черноморие. Обаче това на повечето местни феодали (изкушавам се да кажа собственици или шефове) не им дреме и качеството на услугите в много хотели е пълен бом-бок. Пък за мръсни плажове няма смисъл да говорим, нали?

3

Монархист

преди 10 години

Българското черноморие - Poor man's Ibiza