14

7

преди 10 години

Защо и този *** дето се пише юрист нарича нелегалните имигранти бежанци????

13

Язе

преди 10 години

И както винаги едните викат - готови сме, другите - не сме готови. И ние сега трее да избираме на кого да вярваме само по външни белези, кой по убав...

12

Анонимен

преди 10 години

А защо трябва да сме готови??За да сме кофата за *** на гнусните европейци и да се сещат,че сме им външна граница само като имат нужда ли?А иначе сме некачествени за Шенген!Хайдеееее....друм.Колкото по зле им у нас на бежанците,толко повече ще бягат при европейците..те да си ги дондуркат!!!!!!!!Иначе...грките хора дето бягат от това масово изтребвне в Сиия

11

пенчо

преди 10 години

Тази институция си е жив кашмер. Неефективен, муден, безполезен човечец, сложен да топли стола си и да се хрантути той и свитата му. Никой няма да загуби, ако се закрие.

10

Анонимен

преди 10 години

До Анонимен12!Оплаквал съм се - никаква полза! (беше срещу Центъра за градска мобилност - така някой е нарекъл Софийски градски транспорт). От омбудсмана - формален отговор, че не се занимават с подобни въпроси, като отношенията на гражданите с ЦГМ! Че за какъв дявол е? Защо му се плаща? Нали беше създаден да решава проблемите на редовите граждани? Изобщо - напълно излишна институция. Явно създадена за устройството на някои хора.

9

Анонимен

преди 10 години

До НИКОГА ВЕЧЕ ГЕРБ !Ако имаше повече хора в управлението като Константин Пенчев нямаше да сме на това положение

8

Анонимен

преди 10 години

Ами господин Пенчев,питайте Борисов и Цветанов, какво направиха за четири години, та България да влезе в Шенгенската зона и защо все още сме извън нея,макар че Цоко и Боко пет пъти ни уверяваха,че вече сме вътре, като оставало да се боядиса само една тоалетна на не знам си коя граница!

7

нона

преди 10 години

Е не сме готови, но 99% от тези хора искат само да преминат през България към Западна Европа, желаещите да останат са единици... интересно защо не им се разрешава това!? На сръбската граница всеки ден хващат сирийци и тук вече те са в качеството си на нарушители, но, на практика, Сърбия не е Европа ?!? Не разбирам!!! Веднъж нарушават граница при влизане и втори път при излизане от България /Европа/ - няма справедливост!

6

румен221

преди 10 години

Г-н Пенчев,- Защо започвате да срамите институцията...??? Защо не започвете освен да говорите и да МИСЛИТЕ...!?!?!Помислете:- Богата Германия има население 80 милиона и е обявиле квота за бежанци от 5 000 души...!?!?!- Бедна България сме 8 милиона с гурбетчийте - значи трябва да обявим квота от 500 души...!!!- ДО СЕГА - сме приели 3 000, а "чавеколюбците" от Европа ни натискат за поне 10 000...!!!Г-н Пенчев,- Май, " - Болен здрав носи"...!!!.

5

скромно мнение

преди 10 години

Стига вече,нека приемем християни от Сирия.Няма да гледаме безучастно как ги избиват.Муслимани не искаме.Можем да приютим християните,имаме място.Добре са дошли.

4

т

преди 10 години

омбудсман=антибългарин,предател, да ходят оае там са много по богати, защо не се замислиш с тая голяма къртуна на рамене те ти , за истинската причина да се раселват в християнския свят

3

край

преди 10 години

Върнете кльона по границата с турция ако не искате за две-три години исляма да е господстваща религия в България. Изчезва ли чувството за съхранение на българската нация. Чиновниците за нищо парички продават България. Емигрантите дават по некой долар още на границата и вече са в България. После тук чиновниците ще им купуват храна, дрехи отопление - все кинти.

2

Иво-000

преди 10 години

Ей *** ние не граничим със Сирия,Турция е до нас, следователно са незаконно пребиваващи...

1

край

преди 10 години

Ей глупав колега. В България няма бежанци. Има мераклии за емигранти в ЕС. Според правилата на международното право бежанците остават в първата сигурна страна съседна на конфликта. Там се обгрижват от международнато общонст ООН ЧК Ч полумесеци ипрочие. След приключването на конфликта се връщат по домовете си / не се изпращат в швейцария/. Така че тези хора пребивават законно само на територията на Турция и по никакви норми не трябва да са в РБългария. Това заплашава националната сигурност.