37

akud

преди 10 години

Кандидатурата на Пеевски не е причина за протестите, а повод. towa go kazwa MILLETA MESTAN , Bylgariq e na drugo mnenie

36

Петров

преди 10 години

Повод или причина - едно е ясно - хората не искат да бъдат управлявани от ДПС и БСП. Екзактно!!!!

35

Анонимен

преди 10 години

Ей, експертът по българска филология, причина и повод са синоними на български. Не се прави на много умен, защото си личи от километри, че си *** ***. А Пеевското (турско-еничарското) назначение искаше да пробва до колко е оглупял българският народ, но за радост все още не е изцяло. Има хора, които са против украинец, турчин и *** да управляват България! Оставка!

34

sokrat62

преди 10 години

бъра, бъра два чадъра, червен и турско-син:-Кабинета Орехов много морален с лицето на Пеевски, а и без него си имате моралисти като този на снимката "какво тук значе някаква си личност, първите паднаха в кърви, последните станаха първи"-евтини кредити за учители по селата дето вече няма училища нали вие първи взехте да ги извозвате от там с жълти автобуси, грешка бежанците щели да обогатят генофонда и ще запълнят за 4г. дупката- последно ОСТАВКА незабавно и избори до дупка 100% гласуване-ау-

33

Анонимен

преди 10 години

цитат: Иван Бакалов от е-вестник за Оги Минчев: Ей го един от нахалниците, които искат да ми натрапват насила Борисов. И ако не гласувам за него значи съм за олигархията, ДС, руската мафия и тн.Нахалство! Как толкова години не мръднаха на косъм тия и не разбраха, че Борисов се свали сам,както и Костов. Като имаш подкрепа кой ще те свали?А да смяташ Б за европейски десен политик, трябва или да си слънчасал, или да си добре платен да го твърдиш." Е, ПРОПАГАНДИСТИ, КАК Е? КОМЕНТИРАЙТЕ! :-)

32

Анонимен

преди 10 години

Да назначаването на дебелото момче Пеевски беше повод, а причината-обсебването на държавата от кръгове,обръчи и всякакъв вид геометрични фигури десетилетия наред!Коментират някои за бивши премиери,собственици на н`ам к`во си!За това са прави, защото и това е една от причините за протеста.Свикнаха "политиците", че могат да си играят на бащиния с държавата и съдбата на народа. Свикнаха и с "мълчанието" на народа. С една дума - О*РАХА се и се удавиха в собствените си л****!Няма да е вече да е така

31

Анонимен

преди 10 години

Мая Манолова е предложила Пеевски за ДАНС. Това стана ясно , след като тя сама го обяви в сутрешния блок на Нова. Виновника е ясен. Да си подаде оставката НЕЗАБАВНО, за да могат хората да се приберат по домовете си. ОСТАВКА МАЯ !

30

Анонимен

преди 10 години

Ани Цолова и Виктор не са достойни за разговори с Мая МаноловаСпоред идолът ти Мая М.всчики протестиращи са платени-даже каза и тарифата-50лв за пенсионер и т.н.Платени са естествено всички протести и митинги против партията й.Още не е стигнала до идеята за въдворяването и наказание на протестиращите но не е далеч.По същата логока платени са били всчики митингуващи от СДС ,демонстрациите срещу режима на Виденов.И акои се върнем назад ,според другарката всчики революции,протести са платени .

29

sofeto

преди 10 години

Мамуляка се осефери че протестите са мирни и започна да ни учи какво е причина и какво повод.

28

sokrat62

преди 10 години

бъра, бъра два чадъра: червен и турско-син подтекстът е ясен:-социална икономика със заеми за "отклоняване" на средства-ГЕРБ и Реформаторите са виновни за протестите, пък БСП-ДПС- Атака ни лук яли ни лук карали с автобусите на антипротеста-4000 деца напуснали училище- проблем, 40 000 деца не са се родили не е проблем щото са на "***" а и ще се наваксат с бежанци-Европа не дава пари, ще си вземем от Китай, само, че те разтрелват като крадеш-нацията разделена ама и не понася политиците

27

Анонимен

преди 10 години

Надглец! Нагла твар! Точно причина е, а не повод. Причина е, защото на всички им стана ясно какво ще правите пак. А народът си стоеше кротко и ви беше дал известно спокойствие първите дни. Това назначение обаче просто дойде в повече.

26

Анонимен

преди 10 години

НЯКОЙ ДА МИ ОБЯСНИ ЗАЩО ДЕЛЯН ПЕЕВСКИ ДА НЕ МОЖЕ ДА Е ШЕФ НА ДАНС, СЛЕД КАТО ЕДИН СОБСТВЕНИК НА НЕЛЕГАЛНА ФАБРИКА ЗА ЦИГАРИ- ДОКАЗАНО, БЕШЕ ПРЕМИЕР 4 ГОДИНИ ? ИМАТЕ ДВОЕН АРШИН ИЛИ ИМАТЕ ПРЕТЕНЦИИ КЪМ ВЛАСТТА, КОЯТО ВИ СЕ ИЗПЛЪЗВА И СЕ БОРИТЕ С ГАДНИ НОМЕРА ЗА НЕЯ ? КРАСИВИТЕ И УМНИТЕ, ВМЕСТО ДА СКАНДИРАТ 92 ДНИ, ДА БЯХА ОТИШЛИ ДО ИЗБИРАТЕЛНИТЕ УРНИ ЗА ТРИ МИНУТИ. РЕАНИМАТОРСКИЯТ БЛОК НЕ МОЖЕ ДА СЪЖИВИ МУМИЯТА КОСТОВ,СКОРО ДО НЕЯ ЩЕ ЛЕГНЕ И МУМИЯТА НА БОЙКО. БСП Е НА 110 ГОДИНИ И ЩЕ ОЦЕЛЕЕ

25

Анонимен

преди 10 години

Гамизов протестира срещу показването в медиите на стари муцуни, което е връх на просташки тъпо нахалство. То означава Крадецат вика дръжте крадеца. Около него изпълзяха прастари, мазни, предателски, хамелеонски, нагаждачески, предателски, користолюбиви, антипатриотски муцуни, доказали твърдо политическата си несъстоятелност. Мислят, че хората са забравили позорните им действия. А, не, мистър Гамизов, и теб помним, и снахата на ЦК на БКП Пръмова, и генералите без служба в армията, и плазмодиите социолози

24

NO PASARAN !

преди 10 години

ПОВОДЪТ Е ПЕЕВСКИ ,НО ПРИЧИНАТА СИ ТИ ,ДОГАН И СТАНИШЕВ. О С Т А В К А ! ! !

23

Анонимен

преди 10 години

Този започна да се изживява като ментор на държавата.В Германия,г-н Местан,официално живеят повече от три милиона турци.Нямата партия и не се намесват в проблемите на немската държава.Вас и ДПС правителството на Ердоган ви недолюбва заради връзките и зависимостите от бившата ДС.тОГАВА НЕ Е ЛИ ЯСНО КОЙ СТОЙ ЗАД ВАС?

22

Анонимен

преди 10 години

До НИКОГА ВЕЧЕ ГЕРБ !Заради ей такива като България няма да се оправи, в момента всеки който иска някакъв пост задължително членство в ДПС, ако не е уволняван. Значи очакваш мазният да защити българския интерес, ти срам за България, както и оная лека женица Волен, който е на принципа по-добре украинец и турчин, отколкото българин да е начело на държавата.

21

Гопето

преди 10 години

Хората се измориха да ходят на протести... 90+ дни. Стана ясно, че в момента в България се установява диктатура. А новата номенклатура работи твърдо и безскрупулно... Срам... Вече се оглеждам в коя държава да емигрирам.

20

Бори мечката

преди 10 години

Ани Цолова и Виктор не са достойни за разговори с Мая Манолова.

19

лютви

преди 10 години

отвратителен мазник и гнусар !!!!!

18

Анонимен

преди 10 години

ДПС е мафия която създаде политическата корупция в България.Никога вече ДПС във властта! А това могат да го гарантират само Бойко и Костов.