10

7

преди 11 години

Искам да имам правото да се откажа от *** крадлива здравна каса! Не желая да се осигурявам, не искам и "безплатното" им здравеопазване!

НЕ плащали били..... Е_ _ти наглеците!... Кво да плащаме? Безкрайните раждания на ромките и стоенето в болница след масов търкал в махалата на някой м_ _гал! Това ли искате да плащаме? Ако ако някой Българин отиде в болница и НЯМА ПАРИ.... си е точно - ХОДЕНЕ ПО МЪКИТЕ! Отделно че съм се нагледал и наслушал на случаи за тотално НЕКАДЪРНИ ЛЕКАРИ!!! Затова ни желая на всички нас , БЪЛГАРИТЕ ( НЕ РОМИТЕ!... А БЪЛГАРИТЕ!...) САМО,ЕДИНСТВЕНО И НАЙ ВЕЧЕ - ЗДРАВЕ,ЗДРАВЕ И ЗДРАВЕ!!!!!...

8

Мей-мей

преди 11 години

Здравните и пенсионни осигуровки тлябва да бъдат лични и именни.Кой за каквото има пари за това ще плаща-купуваш си пакет от услуги.Ясно е че ще трябва да се отделят малко пари за хората в неравностойно положение,но това могат да бъдат5% от парите.По цял свят има болници за бедни издържани от държавата,където се отива при спешни случаи като не си си платил лични осигуровки.На мен също цял живот са ми удържали безумни пари,а нищо не може да се ползва-навсякъде е пълно с неосигурени ***.

7

Анонимен

преди 11 години

в момента се чудя и аз защо плащам. С тези пари които ги внасям за 1 г. в частна клиника ще ми обърнат много повече внимание и най-важното, ще ме излекуват.

6

Истината

преди 11 години

Как да ги платя, като за да ми възстановят здравните права трябва да ги внеса накуп за 3 години назад. лесно се дават 20 лв на месец, но трудно се стартира със 700 лв първоначално погасяване.

5

Някой

преди 11 години

Всяка една стотинка дадена на тази държава е загубена. Яд ме е че давам каквото и да било, под формата на акцизи, ДДС, данъци и т.н. Ако можех нищо нямаше да плащам. НИЩО!

250 000 могат.... но НЕ плащат?!?!... И за КАКВО ПО ТОЧНО ДА ВИ ПЛАЩАТ , бе , смешници ?!?! За "страхотното обслужване" в 80 процента от случаите ли?... За откровените "бизнесмени и далавераджии в бели престилки" ли?... За това че винаги трябва да бутнеш нещо "под масата" ли ?!?! За това , че ако НЯМАШ ПАРИ ще те направят на луд! и ще обикаляш като луд къде ли не! Докато не се гътнеш накрая! :(... Или може би ДА ПЛАЩАМЕ МАСРАФА НА "братята роми" , а?!?! НЕ НИЕ! ВИЕ ТРЯБВА ДА НИ ПЛАЩАТЕ НА НАС!!!

3

Свиреп

преди 11 години

Естествено, че мога да плащам здравни вноски. НО НЕ ИСКАМ. Не искам бе ! Право на мой избор е ! Не искам с МОИТЕ пари да се лекуват ***, полицаи и всякаква *** която не е внесла една стотинка от джоба си, през скапания си живот.

2

Данъкоплатец

преди 11 години

Самоосигурявам се от поне 10 години, а здравните си вноски спрях да ги плащам преди 5 години, след една зверска изцепка в болницата. От тогава и не ползвам държавно здравеопазване и съм щастлив и спокоен. Същото мисля да направя и с пенсионните си осигуровки и без това с тях храня онея от контрапротеста, дето държат да управляват живота ми...

1

Анонимен

преди 11 години

Много ясно, и стотинка няма да ви дам при положение, че нищо не ползвам.